Horoscop Urania Fecioara 25-1 Mai 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Fecioara 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Pentru acești nativi situația se complică întru-câtva din perspectiva traseului prin zodia Gemeni pe care îl va aborda planeta Mercur începând cu ziua de 1 mai. Din acel moment, acest guvernator al Fecioarelor se va afla, pentru niște săptămâni, în casa a X-a a cerului lor astral, loc de înălțare socială prin profesie dar nu numai.

El el va permite deci, după 1 mai, să aibă o prestație publică credibilă, sensibilă, inteligentă. Vor putea fi convingători, simpatici, electrizând auditoriul. În cea mai proastă variantă ei vor putea fi doar convingători.

Pentru niște zile, Mercur va lucra alături de Venus (Micul Benefic) în această casă a X-a, dându-le posibilitatea de a face pași semnificativi pe un rum al afirmării sau al succesului. Pentru o altă categorie de

Fecioare care, dintr-o perspectivă ce ține de vârsta și statutul lor social actual, se pune probleme unor eforturi consistente în legătură cu acumularea de cunoștințe teoretice și practice menite să le permită să ocupe un post, să se câștige un concurs ori doar să facă față unor sarcini de serviciu la care s-au înhămat peste nivelul lor actual de pregătire.

De aceea, acum este nevoie să facă un salt calitativ în munca și activitatea lor prin învățătură. Aceasta este ipostaza celor tineri. Dar sunt și maturi care trebuie să progreseze, mai ales cei care au ales să trăiască și să muncească dincolo de hotarele țării, unde trebuie să răspundă altui nivel de exigență. Pe 25 și 27 pot face demersuri discrete menite să-i apere sau să facă dreptate și ordine în jurul lor. Între 28 și 30 aprilie nativii pot fi triști sau afectați de un mic incident, de o dispută, de o atitudine necuviincioasă la adresa lor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa: