Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 1-7 Februarie 2020

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2020

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 1-7 Februarie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 1-7 Februarie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Februarie 2020. Gemeni 1-7 Februarie 2020

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 1-7 Februarie 2020

Intre 1 şi 3 februarie, la prânz, context astral mai puţin semnificativ din perspectiva Lunii care va traversa sectorul lucrurilor ascunse: posibilă nevoie de stabilitate şi limpezire a trăirilor, a impresiilor şi a reacţiilor, dar şi multă dorinţă de schimbare, de abordare curajoasă a noului, de afirmare a unui spirit novator, a imaginaţiei şi capacităţilor speculative. între 3 februarie, după ora 13:29, şi seara zilei de 5 februarie, Luna va traversa zodia Gemenilor şi le va da acestor nativi un spor de vitalitate, de optimism în felul în care vor primi provocările cotidiene. Gemenii vor fi (mai) veseli, degajaţi şi adaptabili.

Atenţie la posibilele confruntări cu unul sau cu mai mulţi parteneri, care pot deveni incandescente din cauza înflăcărării cu care Gemenii se vor apăra, vor susţine un punct de vedere sau un interes. Din păcate, cei care vor exagera sau vor aborda greşit o premisa cu potenţial de conflict vor fi chiar cei născuţi în Gemeni, care se vor lăsa duşi de valul impresiilor subiective sau al informaţiilor insuficient verificate, susţinându-şi astfel cauza prin metode neindicate sau utile lor (false argumente, exagerări subiective, trunchierea adevărului). Pe 3 februarie, Mercur va intra în zodia Peştilor, pe care o va tranzita până pe 11 aprilie; şederea îndelungată în acest semn zodiacal se explică prin mişcarea aparent retrogradă în care această planetă se va afla între 18 februarie şi 12 martie. Noul tranzit se va plasa în sectorul carierei, generând culoarele necesare unui dialog care să le permită netezirea drumului lor profesional, a statutului şi autorităţii într-o activitate de interes socio-politic public. între 5 februarie, după ora 21:03, şi 7 februarie, concentrare pe chestiunile băneşti mai mult sau mai puţin confortabile care privesc, mai degrabă, câştigurile, moştenirile, speculaţiile şi litigiile pe teme financiar-patrimoniale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI