Horoscop Urania Gemeni 26-2 Decembrie2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Gemeni 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, cei care invata, scriu, citesc, creeaza, lucreaza asupra unui proiect ar putea avea sansa unei idei interesante, a unei solutii confortabile, sau chiar a unei inspiratii de exceptie. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, se anunta o perioada dezagreabila pentru sanatate.

Chiar daca nu se vor imbolnavi, nativii nu vor fi intr-o forma buna nici organica nici mentala: oboseala sau suprasolicitarea din perioada anterioara isi vor pune amprenta pe comportamentul lor, Gemenii aratandu-se nervosi, instabili, irascibili, neatenti.

Alteori, s-ar pot „captusi” cu o raceala, cu o viroza, cu o infectie stomatologica, urinara sau genitala (mai ales in ipostaza de recidiva sau de complicatie). In planul muncii, se contureaza un rastimp anevoios atat la nivelul relatiilor interumane la locul de munca cat si la nivelul evenimentelor care se petrec in acel sector.

Nu sunt excluse vestile alarmante sau chiar punerea in aplicare a unor schimbari, anuntate cu ceva timp in urma, care vor bulversa bunul mers al muncii de fiecare zi, starnind revolta si nemultumire.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, vor fi vizate acordurile, intelegerile si contractele precum si armonia conjugala. Nota generala este de recurs la lege, la obicei, la traditie la regula de comportament, la norma morala ori la buna-cuviinta.

Aici, Luna Noua in Sagetator, din 29 noiembrie, isi va pune amprenta, evidentiind aspectele care nu merg bine. O „rechemare la ordine”, s-ar putea produce in relatiile multor Gemeni, indiferent de varsta.

Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, regandirea veniturilor sau beneficiilor este binevenita. Limitarile si constrangerile, daca nu au inceput sa actioneze deja, ar trebui luate in calcul, ca masura de prevedere.



 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!





S-ar putea sa-ti mai placa: