Horoscop Urania Scorpion 3-9 Septembrie 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 3-9 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 3-9 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016. Scorpion 3-9 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), refacere interioara, mai ales in planul psihicului care pare sa-si gaseasca directia. Mici sanse care se vor manifesta discret, despre care nu se stie prea bine de unde vin si cum s-au conturat si care vor ramane, uneori, chiar nativilor invaluite in misterul cotidian.

Din 9 septembrie aici, in casa a XII-a, se va instala intr-un tranzit ce va dura un an, planeta Jupiter care, desi nu va opera pe o casa „activa” ci pe una subtila, va lucra, din umbra, pentru nativi inchizand usa dusmanilor sau deschizand portile unor oportunitati necesare Scorpionilor, in functie de varsta si locul in societate al fiecaruia dintre ei.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), se anunta furtuna in sufletul sau in constiinta nativilor: depinde ce le provoaca. Daca este vorba de relatii si sentimente personale atunci va rascoli sufletul. Daca este vorba de actiune, relatii sociale, imagine publica va influenta constiinta Scorpionului care nu va suporta sa fie pus la indoiala sau asezat in locuri care nu-i contin. Moment al revendicarilor, al replicilor dure, al razboiului pornit cu cineva.

In functie de statut, aceste conflicte pot, cobori, treptat, pana la nivelul banal al vecinilor inversunati sau al rudelor infuriate. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), efortul Scorpionilor este de a face bani din piatra seaca. Unul dintre segmentele cele mai solicitate,in acest scop, va fi cel al prietenilor si cunostintelor care vor fi solicitate sa dea „o mana de ajutor”.

Rugamintile vor suna ca un ultimatum iar dialogurile vor avea aerul constrangerilor morale cu frecvente incursiuni in trecut („ce-am facut eu pentru tine…”, „mi-ai ramas dator…”, etc.). Al doilea sector implicat in acest mecanism va fi cel al relatiilor cu copiii ale caror probleme, sunt, pe masura varstei, substantiale si pe care Scorpionii, in postura de parinti, vor incerca sa le controleze.



 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!





S-ar putea sa-ti mai placa: