Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Balanta- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop Balanta Lunar

Cu banii şi dragostea nu staţi pe roze. Dar astrele au soluţii. Cine vrea pasiune are şansa acum să facă primul pas în amor. Lăsaţi timiditatea şi cuceriţi! Lilith e pasiune şi trădare, durere topită în braţele unei persoane magnetice şi lipsite de prejudecăţi, provocată fiind de Uranus din Casa a Vll-a, matrimonială. E mare aglomeraţie în Casă a Vlll-a: aveţi şansa să obţineţi al doilea job ori un comision, o sponsorizare. Atenţie: nu luaţi împrumuturi!
Reperele succesului
Zile favorabile:30mai, 4,12,16 iunie
Zile dificile:25 mai, 1,8,14 iunie
Interese prioritare: cariera, casa, călătorii
Talismanul lunii: cristal de munte
Dragoste şi sex
Nu vă este uşor. Pe de o parte, există sentimentul de responsabilitate pentru iubitul dvs., pe de alta, nu merg toate aşa cum aţi dori, din cauza acţiunilor neaşteptate ale partenerului. E posibilă acum o cunoştinţă romantică, dar gîndiţi-vă bine dacă chiar aveţi nevoie de ea. Pentru întîlniri sînt potrivite zilele de 22 şi 24 mai, iar pe 23 mai e de preferat să staţi departe de iubit: risc mare de certuri. Pe 27 şi 28 mai evitaţi discuţiile serioase despre relaţie, nu e momentul pentru reproşuri. 29-30 mai sînt zile potrivite pentru viaţa intimă. Viaţa sexuală are mare importanţă pentru dvs., în pofida dificultăţilor în comunicare.
Continuă viaţa intimă intensă, ceea ce vă ajută să vă consolidaţi relaţia cu iubitul. Dar nu trebuie să uitaţi nici de latura spirituală a relaţiei, pentru că, pe lîngă sex, doi oameni trebuie să fie legaţi şi de o viziune comună asupra vieţii. Acordaţi atenţie acestui aspect pe 1-3 iunie. De pe 6 iunie aşteptaţi-vă la schimbări în bine.
Pe 11 iunie încercaţi să vă stăpîniţi tendinţa de a fi mai dură cu partenerul. Dedicaţi mai mult timp sexului: e cea mai potrivită cale de a reface armonia în cuplu. Pe 12 iunie vă puteţi certa din cauza banilor. Pe 13-14 gîndiţi-vă bine ce trebuie făcut pentru a consolida relaţia. 19-20 iunie sînt zile favorabile pentru întîlniri. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ. Ce ziceţi de o seară în stil italian? O pizza gustoasă cu arome mediteraneene vă dăruieşte bună dispoziţie, iar un pahar cu vin roşu vă ajută să vă relaxaţi.

Familie

Acasă continuă schimbările globale. Dar pe 21 mai nu e cazul să le forţaţi. Ziua nu e potrivită nici pentru comunicarea cu părinţii. Dacă vreţi să vă renovaţi locuinţa sau să vă mutaţi, pregătiţi-vă: pe acest fundal sînt inevitabile disputele cu partenerul, iar relaţia este deja destul de tensionată. În familie multe vor depinde de simţul datoriei şi de talentul dvs. de a tăcea la momentul potrivit. Pe 23 mai fiţi mai reţinută în comunicarea cu copiii. 22 şi 24 mai, ca şi zilele de 19-20 iunie sunt cele mai potrivite pentru jocuri cu copilul şi activităţi creative. 17 iunie nu e un moment potrivit pentru treburi casnice importante. Iar pe 18 iunie invitaţi prieteni sau mergeţi dvs. în vizită la părinţi.
Sănătate şi energie
Sănătatea nu vă creează probleme. Dar dacă apare şansa să o consolidaţi, nu ezitaţi. E bine să vă revizuiţi toate obiceiurile, regimul alimentar, adică va trebui să faceţi ordine deplină în tot ce ţine de organismul dvs. în special trebuie să aveţi grijă de rinichi. E foarte important să vă menţineţi o stare emoţională pozitivă şi să aveţi încredere în forţele proprii – de aceste aspecte depind foarte multe.
Ridichile – sunt o importantă sursă de vitamine primăvara.
Timp liber
Orice modalitate de relaxare e potrivită, dar pe 30-31 mai ar fi bine să evitaţi sporturile extreme. Astrele nu recomandă să planificaţi pentru această lună călătorii îndepărtate, sunt mai indicate excursiile scurte şi interesante. Pe 2 iunie, ziua eclipsei de Soare, nu e cazul să plecaţi la drum. Călătoria poate avea loc numai dacă e legată de o datorie (posibil şi sufletească) pe care trebuie să o restituiţi şi să vă eliberaţi. Zilele de 8-9 iunie petreceţi-le în singurătate: e foarte important acum. Vă veţi relaxa de minune dacă pur şi simplu vă schimbaţi activitatea: un curs dedicat psihologiei relaţiilor, practicilor spirituale etc. Pe 16 iunie veţi căpăta cunoştinţele necesare sau veţi întîlni persoane interesante.
Sursa de energie:O poiană plină de soare, în care chiar şi aerul vă încarcă energetic.
Bani şi cariera
Situaţia materială este destul de stabilă, vă gestionaţi corect banii. Însă vor fi multe cheltuieli legate de casă şi familie. Nu sunt excluse nici cîştigurile suplimentare – chirii etc. Vă schimbaţi radical atitudinea faţă de muncă, evoluţia profesională e inevitabilă acum, dar va necesita zilnic muncă asiduă. 25 mai e o zi potrivită pentru comunicarea cu colegii. Profitaţi de şansele de a avansa în carieră sau pur şi simplu găsiţi-vă un loc de muncă pe plac. Cea mai potrivită zi pentru interviuri este 5 iunie.
O pereche de sandale comode.
Cheia succesului
Norocul vă însoţeşte în viaţa intimă, deci nu vă temeţi de experimente sexuale – vă puteţi permite ceea ce înainte nu îndrăzneaţi să faceţi. Norocul le surîde şi amatorilor de sporturi extreme.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI