Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Mai 2012

Avantaje planetare.

Luna nouă (eclipsă solară) din Gemeni, de pe 21 mai, vă declanşează curiozitatea. întrucât luna aceasta pot apărea dificultăţi în călătorii, găsiţi alte modalităţi interesante pentru a vă lărgi orizontul şi cunoaşterea. Urmaţi un curs pentru propria dumneavoastră plăcere, cumpăraţi cărţi, vizitaţi muzee locale sau situri istorice ori exploraţi-vă creativitatea prin intermediul unui hobby.

Relaţii.

Relaţiile nu reprezintă o temă predilectă în luna aceasta, totuşi planeta Mercur în Berbec, casa a şaptea, până în data de 10 mai, favorizează întâlnirile între patru ochi cu ceilalţi, mai ales cu partenerul de viaţă. Evitaţi subiectele care pot naşte controverse şi discuţii serioase pe datele de 3 şi 4 mai. Atunci va fi greu să cădeţi de acord în multe privinţe şi niciunul nu va fi dispus să facă vreun compromis.

Bani şi succes.

Şi la sfârşitul acestei luni s-ar putea să aveţi considerabil mai mulţi bani decât la început. în mod clar, norocul este de partea dumneavoastră în chestiunile financiare, deoarece Luna plină din Scorpion, casa a doua, de pe 6 mai, activează planeta Jupiter din l aur, casa a opta. Aspectul acesta format în sectorul banilor are un potenţial important de a atrage un câştig neaşteptat, o creştere salarii ală sau o primă pentru dumneavoastră ori partenerul de viaţă. încercaţi-vă norocul la loterie în jurul datelor de 22 şi 27 mai. Nu uitaţi că numai cine joacă poate să câştige.

Turbulenţe planetare.

Planeta Venus intră în mers aparent retrograd în Gemeni, casa a noua, pe 16 mai. Dacă veţi călători, puteţi avea neşansa să vă rătăciţi bagajele şi vă puteţi aştepta la neînţelegeri cu persoane din alte localităţi, mai ales în privinţa comunicării asociate cu activitatea profesională. Este posibilă de asemenea pierderea unui animal de companie, aşa încât luaţi-vă precauţii suplimentare pentru a vă împiedica pisica ori câinele să dispară de acasă.
Zile favorabile: 8, 11, 12, 15, 17,20, 22, 26, 27, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Mai 2012

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI