Lunar Scorpion Octombrie 2012

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa socială beneficiază de pe urma prezenţei planetei Venus în Fecioară, casa a unsprezecea, între 3 şi 28 octombrie. Luaţi legătura cu prietenii şi plănuiţi ieşiri în oraş, ocazii cu care puteţi face cunoştinţe noi. Este o perioadă excelentă pentru a vă mări cercul de relaţii, atât cu ocazia evenimentelor sociale, cât şi prin intermediul unui proiect comunitar sau al unei organizaţii.

Relaţii.

Luna plină din Taur, casa a şaptea, de pe 29 octombrie, vă încurajează să fiţi deschis faţă de oameni şi să petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. Aşa încât, chiar dacă sunteţi foarte prins în propriile activităţi, faceţi efortul de a fi alături de partener şi de alte persoane dragi. La începutul lunii, planificaţi o seară romantică în doi în jurul zilei de 8 octombrie, care este o dată bună şi pentru a primi prieteni acasă.

Bani şi succes.

Pregătiţi-vă să investiţi mai multă energie pentru câştigul bănesc după ce planeta Marte va intra în Săgetător, casa a doua, pe 7 octombrie. Ocazii favorabile pot să apară în jurul datei de 16 octombrie. în schimb, în preajma datei de 28 octombrie veţi fi mânat de impulsul de a cheltui. Nu uitaţi de bugetul stabilit. Evitaţi cumpărăturile pe data de 7 octombrie. O afacere aparent profitabilă se poate dovedi de valoare slabă şi o lecţie costisitoare.

Turbulenţe planetare.

Ziua de 5 octombrie este importantă întrucât reprezintă data când planeta Saturn soseşte în semnul dumneavoastră natal, unde va rămâne în următorii doi ani şi jumătate. Nu este o conjunctură potrivită pentru întreprinderi noi, ci dimpotrivă, un moment pentru a reflecta asupra realizărilor personale ca prim pas în pregătirea pentru viitor. Regretele fac şi ele parte din procesul acesta, dar nu insistaţi prea mult asupra lor. Mai bine învăţaţi din ele. Faceţi din somn o prioritate atâta timp planeta Saturn se află aici şi învăţaţi când este cazul să vă opriţi. Nu vă supuneţi unor eforturi excesive.

Zile favorabile: 2, 3, 8, 12, 16, 21, 24, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Octombrie 2012