Partenerul Rac perioada 23.09–23.10.2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Rac

Horoscopul Partenerului Rac 23Septembrie-23Octombrie

Rac

DRAGOSTE ■ Relaţia cu va fi calmă şi plină de încredere. Pentru el sunt foarte importante familia, casa, de care se ocupă intens. După 9 octombrie relaţia va deveni mai romantică, întâlnirile mai pasionale, iar relaţia intimă – perfectă.

TONUS « Are un tonus foarte bun, susţinut din plin de succesele materiale. E foarte important să-şi îmbunătăţească forma fizică: se recomandă sarcini fizice moderate, poate trece la o alimentaţie sănătoasă – organismul îi va fi recunoscător. 2 şi 3 octombrie sunt zile potrivite pentru a începe o terapie.

BANI ŞI CARIERĂ ■ El are posibilitatea să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, fără eforturi deosebite – totul se va produce ca de la sine, ca rezultat al eforturilor lui din trecut. Până pe 5 octombrie perioada este favorabilă oricăror iniţiative, cumpărături, începerii unei afaceri. 7 octombrie este o zi potrivită pentru investiţii. La serviciu sunt posibile schimbări. Nu e momentul să se zbată pentru o poziţie înaltă. Acum e mult mai important să-şi îndeplinească sarcinile curente bine şi la timp. Pe 12 octombrie e de preferat să nu discute cu şefii, ambiţiile pot fi mult prea mari şi pot provoca un conflict.

PRIETENI ■ Relaţiile cu prietenii sunt bune, mulţi au o influenţă majoră asupra lui, îl susţin şi îl ajută în problemele legate de sănătate şi de muncă. După 9 octombrie este o perioadă potrivită pentru întâlniri şi activităţi interesante împreună cu prietenii.

TIMP LIBER ■ Pentru începutul unei călătorii îndepărtate este potrivită ziua de 8 octombrie. De preferat sunt locurile deja cunoscute. Pe 24 septembrie poate face o scurtă excursie cu maşina în afara oraşului. Pe 16 şi 17 octombrie va fi mai bine să se retragă în singurătate, să mediteze