Partenerul Taur perioada 23.09–23.10.2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE Taur

Horoscopul Partenerului Taur 23Septembrie-23Octombrie

Taur

DRAGOSTE■ El e acum foarte ocupat cu serviciul, aşa că nu-i reproşaţi faptul că nu vă acordă mai multă atenţie. După 9 octombrie iubitul va dori să vă vedeţi mai des ş [să discutaţi despre tot ce are legătură cu voi doi. În viaţa intimă el va da dovadă de iniţiativă şi inventivitate. Pentru el, perioada este una de cunoaştere şi experimente în acest domeniu.

TONUS ■ Iubitul dvs. capătă forţe şi energie, în principal datorită faptului că începe să se ocupe de propria persoană. E foarte important să fie consecvent în toate: antrenamente, alimentaţie, alternarea muncii cu odihna. Cele mai potrivite zile pentru a începe o viaţă sănătoasă sunt 27 şi 28 septembrie.

BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia sa financiară va evolua favorabil, cu condiţia să nu îşi păstreze economiile, ci să le investească fără teamă în proiecte riscante, dar de perspectivă. În această lună munca va fi sfera principală a vieţii lui, la care el se va gândi în permanenţă. Acum se consolidează autoritatea sa în colectivul în care lucrează, i se vor încredinţa sarcini de mai mare responsabilitate, dar şi exigenţele vor fi mai mari.

PRIETENI ■ Perioada este excelentă pentru comunicarea cu prietenii, e foarte posibil să înceapă o relaţie de prietenie cu un coleg de serviciu sau ca un prieten vechi să îi pună o vorbă bună pe lângă şefi. Pentru întâlniri cu amicii e potrivită ziua de 8 octombrie. Pe 9 octombrie există riscul unor neînţelegeri.

TIMP LIBER ■ După o săptămână de muncă intensă el va dori probabil să se relaxeze în atmosfera căminului. Ar fi foarte bine dacă aţi reuşi să-l scoateţi la munte, într-o vizită la rude sau într-un alt loc confortabil şi liniştit. Călătoriile sunt recomandate în doi: porniţi la drum pe 4 octombrie.