Semne de Apă – Rac, Scorpion, Peşti

Semne de Apă – Rac, Scorpion, Peşti

Horoscop Urania Semne de Apă

Un nativ al Apei se va ataşa în mod sigur de un peştişor. Cine ştie? Poate că în acvariu e chiar Peştişorul de Aur!

Horoscop Urania – Rac, Scorpion, Peşti

Legătura emoţională reprezintă pentru Apă canalul principal al înţelegerii reciproce. Reprezentanţii acestui element încearcă să privească în profunzime. Insă uneori este foarte greu să înţelegi ce vor ei de fapt de la contactul cu animalul: să-l salveze şi să aibă grijă de el sau să înţeleagă cum este construit.

Racilor le place să ofere grijă totală. Ei sunt capabili să se împrietenească practic cu orice vietate care nu-i sperie sau nu-i dezgustă. Ce-i drept, ataşamentul puternic de animal poate deveni o problemă serioasă în cazul morţii acestuia. De aceea, atunci când alegeţi un animal de companie, acordaţi atenţie duratei vieţii acestuia.

Ignorând reprezentările generale despre frumuseţea animalelor, Scorpionul preferă exemplarele puternice, cu voinţă, inteligente şi neobişnuite. Ii place să facă impresie cu originalitatea preferinţelor sale, cu talentul de a primi în viaţa sa animale cu aspect înfricoşător. Scorpionul îi observă cu interes pe favoriţii care dau senzaţia de răceală şi indiferenţă. Acest lucru îl ajută să se înţeleagă şi să-şi depăşească temerile lăuntrice. Inima bună le permite Peştilor să iubească aproape orice animal, mai cu

seamă dacă acesta are nevoie de grijă şi de ajutor. în plus, sensibilitatea lor sufletească rezonează instantaneu la culoarea şi la melodicitatea din glasul animalului lor.

In atenţia părinţilor

Racului ar fi indicat să i se cumpere un animal care reacţionează cu calm la grija exagerată, de exemplu o broască ţestoasă sau un iepure. Scorpionul urmăreşte cu interes reptilele, artropodele. Peştii vor fi fericiţi să aibă grijă de un baset cu ochi melancolici sau îşi vor completa periodic cu plăcere acvariul cu ciclide viu colorate.