Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Super Rac

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Horoscop Urania Super Rac – Vizionarii

Cine este el?
Peter Pan este micuţul care refuza să crească şi care putea să zboare… Trăieşte într-o ţară imaginară, vânat de indieni, animale feroce şi piraţi. Zâna Clochette, apărătoarea sa, simbolizează spiritul copilăriei, imaginaţia şi dorinţa de miracol: calităţi de Rac prin excelenţă!

CE VĂ DIMINUEAZĂ FORŢELE
Energia dvs. fluctuează spontan, astfel că puteţi trece brusc de la dinamism la indiferenţă, lipsă de interes. Nu e ceva de speriat, însă ar trebui să aveţi grijă să nu accentuaţi amplitudinea acestei oscilaţii, lată care sunt cele două situaţii delicate pentru dvs.
Prea multe emoţii intense: Inima dvs. se emoţionează uşor şi nu suportaţi relaţiile oscilante. Într-un asemenea caz încercaţi să păstraţi rezerva.
Prea multă îngrijorare: în principal legată de cei pe care-i iubiţi. Nu încercaţi să faceţi scenarii pe- semiste despre ei, în special dacă situaţia lor este bună.

TRANSFORMAŢI-VĂ!

Luna, astrul care guvernează Racul, este cauza fluctuaţiei stărilor de spirit, e inutil să luptaţi împotriva propriei naturi! Învăţaţi să
Acceptaţi aceste mici fluxuri şi refluxuri interioare fără să le acordaţi prea multă importanţă. Luna este, de asemenea, şi simbolul mamei, astfel că puteţi fi, pentru alţii, un refugiu solid şi tandru. Pentru a vă păstra această energie, respectaţi câteva reguli:
• Important: rezervaţi- vă zilnic câteva momente de singurătate.
De evitat pentru Rac: dependenţa de persoanele despre care ştiţi că nu sunt de încredere în cazul în care apar proble-me. Veţi suferi, iar lumea va crede despre dvs. că sunteţi masochişti.
• Indispensabil pentru Rac: O Metodă bună pentru a vă alimenta permanent energia este de a face lucruri în comun cu cei apropiaţi. Cum ar fi o după amiază în care să gătiţi ceva împreună, o partidă de cărţi sau un joc de fotbal cu cei mici. Grădinăritul vă poate destinde mai mult decât şedinţele de acupunctură – e vorba de grija dvs. faţă de ceva.

Super Rac

1 Comentriu to “Super Rac”

  1. carmen cefan says:

    perfect…gradinaritul, remi, gatitul, iubesc ceea ce spune STEPHEN ARROYO…FOARTE FRUMOS..multumesc

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI