Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Gemeni, Cincisprezece iunie – Ziua seductiei placute


Persoanele nascute pe 15 iunie depind de farmecul lor pentru a ajunge acolo unde doresc. Astfel, principalele lor talente sunt directionate spre exterior si ii implica pe ceilalti. Nativii zilei de 15 iunie trebuie sa fie apreciati pentru farmecele lor seducatoare in cadrul locului de munca. Acest lucru este marca lor speciala de seductie. Cei nascuti astazi detin o modalitate prin care ii castiga pe ceilalti de partea lor, ii transforma in adeptii punctului lor de vedere si stiu sa scoata ce este mai bun din ei. Majoritatea nativilor zilei de 15 iunie vor sa se simta apreciati. Nativii mai putin evoluati sunt mult mai calculati si au planuri ascunse. Banii pot fi foarte importanti pentru acest tip de nativi.

Sa fie atragatori, in sensul larg, este o mare problema pentru cei nascuti pe 15 iunie. In cazul in care nu sunt inzestrati de la natura cu o infatisare placuta, ei isi vor folosi inteligenta pentru a seduce. Daca aceasta metoda nu functioneaza, ei isi vor folosi siretenia, pentru a atrage atentia celorlalti asupra lor. Ei au o modalitate aparte prin care fac sexul opus sa depinda de ei. De obicei ei vor folosi o combinatie a farmenelor mai sus mentionate si vor face in asa fel incat sa devina indispensabili. Orice modalitate de manipulare pe care o abordeaza este total deschisa si in nici un caz ascunsa. De obicei, jocul este placut pentru ambele parti implicate.

Nativii zilei de 15 iunie se specializeaza in cunoasterea oamenilor si sunt capabili sa se foloseasca de lucrurile pe care le stiu. Adesea, persoanele care lucreaza pentru o cauza sau o companie pot fi foarte valorosi in atragerea publicului spre un produs sau serviciu. Relatiile cu publicul si publicitatea sunt domenii extrem de potrivite pentru ei. Intr-adevar, orice profesie ce implica „a momi la carlig si a prinde pestele” este unul din talentele lor.

Nativii zilei de 15 iunie sunt adeptii ghidarii copiilor pentru ca inteleg motivatiile tineretii. De obicei, ei vor fi foarte buni ca parinti, dar vor face si cateva greseli. Ii vor rasfata teribil sau ii vor manipula.

Daca un club sau o organizatie cauta un colector de fonduri, nativii sunt cei mai potriviti. Daca o afacere depinde de cum intra oamenii in magazinul respectiv, nativii zilei de 15 iunie vor sti cum sa-i atraga pe clienti si cum sa-i faca sa cumpere de la ei. Ei sunt inzestrati cu o intuitie teribila. Stiu cat sa intinda coarda si cand sa renunte. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat sunt mai buni in acest sens. Nativii vor fi foarte rar intalniti in situatia de a urma obiective imorale, deoarece pe ei ii intereseaza mai mult derularea lucrurilor decat obiectivul in sine. Cel mai adesea, modul lor de a-i fermeca pe ceilalti este incantator pentru cei din jurul lor. Totusi, ceea ce sunt ei cu adevarat, identitatea lor reala poate ramane pe veci un mister, nu numai pentru ceilalti, ci chiar si pentru ei insisi. Nativii mai evoluati nu joaca doar in rolul de seducatori. Uneori, ei incearca sa fie totusi curtenitori, dar raman deschisi catre influentele exterioare, posibil catre formele mai evoluate ale constiintei si gandului.

SFATURI: Aduna-ti valorile interioare si construieste un sistem puternic bazat pe ele, care sa nu depinda de reactiile celorlalti. Invata sa fii singur si sa te bucuri de acest lucru. Ai mai multa incredere in tine insuti.

PUNCTE FORTE:
Atractiv
Senzual
Inteligent

PUNCTE SLABE:

Manipulator
Cheltuitor

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI