Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Salcie

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Salcie

Trăsătura definitorie: Melancolia.

Dragoste: Este foarte senzuală şi romantică şi îşi va combina întotdeauna aceste două trasături care pentru ea sunt inseparabile. Îi place să provoace rupturile în dragoste, pentru a-şi savura apoi suferinţa. Din acest motiv nu e foarte consecventă.

Frumoasă şi melancolică, are mult farmec misterios, fiind un copac foarte pitoresc. Există o lentoare dulce în modul ei de a se comporta şi aceasta o face foarte atractivă, îndeosebi pentru cei ce caută o fiinţă romantică. Îi place poezia, atmosfera de toamna ploioasă şi miresmele imbătătoare. Cel mai bun loc pentru Salcie este pe malul apei, element de care se simte foarte atrasă. Deşi pare neajutorată, lucrurile nu stau nici pe departe aşa. Ştie să-şi i-a soarta în mâini, iar în acţiunile ei hotărate se simt uneori accente de duritate. Atuurile sale sunt inteligenţa, fantezia, intuiţia, supleţea şi un fler deosebit în dezvaluirea intenţiilor celorlalţi. Iubeste plăcerile, decorurile foarte romantice şi nu suportă frigul. Dorinţa de libertate este foarte importantă în concepţia sa generală despre lume şi viaţă şi nu acceptă niciodată în cercul intim persoanele care i-o nesocotesc. Foarte adevărat însă e şi faptul că nici ea nu încalcă libertatea celorlalti.Cu o aparenţă fragilă, Salcia e o maestră a defensivei şi a contraatacului şi nu trebuie crezută prea mult atunci când se plânge de condiţiile vitrege în care e nevoită să traiască, fiindcă ea se complace de minune în acest context.

Personalităţi: Frederic Chopin, Mihail Gorbaciov, Ion Iliescu, Spencer Tracy, Gina Patrichi.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI