Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

14 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 14 Iulie

Horoscop Urania 14 Iulie

Horoscop Urania 14 Iulie

Ingenua naivitate şi, de aici, implicit, credulitatea extremă, adăugate unei maladive plăceri a inacţiunii, nu atât în a nu face în sine nimic, cât în a nu se implica în absolut nimic din ceea ce este cu adevărat important, duc nativul spre un final previzibil, de superficialitate, dar nu şi de nefericire,nefericirea fiind doar apanajul celor ce încearcă din răsputeri şi nu reuşesc defel să îşi modifice predestinarea.

Horoscop Urania 14 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Caracterizat de o mare deschidere spirituală, generos şi curios din fire, sunteţi un cetăţean al lumii şi un prieten al tuturor. Mintea dumneavoastră ageră şi rapidă, precum şi plăcerea de a învăţa, de a acumula cunoştinţe, de a explora şi de a descoperi vă sunt zilnic de folos, nu numai dumneavoastră ci şi celor din jur, pentru care sunteţi un model de urmat, o referinţă sau un ghid spiritual. Empatic, ştiţi să ascultaţi fară să judecaţi, să constataţi fară să criticaţi, să ajutaţi fară să controlaţi, pe scurt, sunteţi pe lume pentru a îndruma, a sfătui, a aduce speranţă şi optimism în viaţa celorlalţi, transmiţându-le calmul dumneavoastră şi învăţându-i să-şi lărgească orizonturile, să trăiască intens clipa prezentă, să-şi contureze cu claritate visele, să aibă mai multă încredere în ei înşişi şi în viaţă.

Dragoste :In mod paradoxal, sunteţi atras de persoanele influente, sus-puse, cu poziţii de conducere.
Bani/muncă:Constrângerile muncii în echipă vă deranjează; lucraţi mai bine de unul singur.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI