Horoscop 2013- Cifra 5



Călătorul

Anul personal 5

îţi aduc noroc: culoarea violet, acvamarinul şi jaspul.

Anul de vibraţie 5 este al schimbărilor, excelent pentru a înlocui tot ce-i vechi şi depăşit cu aspecte noi. Acum se pot concretiza toate acele schimbări la care am visat şi pentru care am depus efort în anul 4, Aceste schimbări vor fi deseori neaşteptate şi se vor manifesta atât în plan familial, cât şi profesional.

Aventură si dorinţă de a experimentă

De aceea, în acest an este posibilă schimbarea profesiei. Dorinţa de a cunoaşte ceva nou este atât de puternică, încât anumite persoane (desigur, ţinând cont şi de distribuirea celorlalte numere în matriţa personală) vor avea curajul să rişte.

Acesta poate fi motivul pentru care unii vor intra în diferite legături amoroase tainice, Este o perioadă extrem de propice pentru tot ce-i legat de relaţii publice, publicitate, comerţ, vânzări, 5 fiind, de altfel, o cifră care se ocupă cu imaginea de sine. Este un an în care, dacă simţi că te-ai împotmolit sau te-ai blocat, poţi explora noi orizonturi, poţi căuta noi direcţii – pentru că 5 înseamnă să fii deschis pentru a explora aceste noi oportunităţi. Problema în acest an constă în risipirea energiei

în caz că iei mai mult decât poţi duce – prea multe proiecte, prea multe direcţii. în acest an, este important să fii prudent şi să ai măsură în toate. De asemenea, să eviţi schimbările inutile.

Aspecte pozitive: fermecător, inteligent, curios, explorator, dinamic, popular, aventuros, atractiv.

Aspecte negative : neglijent, nemulţumit, impulsiv, neliniştit, superficial, inconştient, excentric, iresponsabil.