Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Financiar 2013

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2013 Adauga un comentariu

Entuziasmul si stilul responsabil fac banii
Anul Şarpelui negru o abordare globală a aspectelor legate de bani Trebuie să facem proiecte pe termen lung, să căutăm metode noi, alternative de câştig şi totodată să păstrăm sursele devenit existente. Vezi articolul intreg »

Anul 2013

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2013 Adauga un comentariu

O privire rapidă asupra anului 2013

Horoscop 2013
In ciuda eforturilor depuse de multă lume – sau, după cum afirmă unii, din cauza absenţei acestor eforturi -, economia va înainta cu paşi mici şi în 2013. Politicienii şi partidele politice vor continua să dezbată, să


Horoscop 2013 Berbec
BERBEC
Horoscop 2013 Taur
TAUR
Horoscop 2013 Gemeni
GEMENI
Horoscop 2013 Rac
RAC
Horoscop 2013 Leu
LEU
Horoscop 2013 Fecioara
FECIOARA
BALANTA
Horoscop 2013 Scorpion
SCORPION
Horoscop 2013 Sagetator
SAGETATOR
Horoscop 2013 Capricorn
CAPRICORN
Horoscop 2013 Varsator
VARSATOR
Horoscop 2013 Pesti
PESTI

argumenteze şi să-şi apere punctele de vedere, iar oamenii îşi vor exprima vehement gândurile şi opiniile. Schimbarea – sau, cel puţin, încercarea de a o iniţia – va continua să reprezinte regula.
Toate acestea sunt determinate de continuarea influenţei exercitate de Uranus din Berbec şi de Pluton din Capricorn. Deşi aceste planete vor forma un aspect la grad perfect în mai şi noiembrie, efectele îşi vor face simţită prezenţa de-a lungul întregului an, la fel ca în 2012şi aşa cum se va întâmpla şi în 2015. Uranus este planeta schimbării şi a neprevăzutului, a evenimentelor neaşteptate. Pluton este asociat cu evenimentele şi banii la nivel global, iar atunci când se află în Capricorn, cu guvernele, regulile şi structura. Atunci când aceste două planete intră în conflict, ne putem aştepta la schimbări pe diverse niveluri – schimbarea face parte din procesul de creare a unui nou fundament şi a unei noi realităţi. Evenimentele meteorologice severe şi cutremurele de pământ vor continua să preocupe lumea întreagă.
Jupiter va tranzita zodia Gemenilor, semnul comunicării, în prima jumătate a anului 2013, accentuând învăţarea şi educaţia, relaţiile cu vecinii şi toate formele de comunicare. Sunt posibile evoluţii în aceste domenii, iar oamenii se vor afla şi mai mult în mişcare, vor fi şi mai interconectaţi prin intermediul telefoanelor mobile şi al internetului. Jupiter va intra în iunie în Rac, semnul căminului şi al familiei, parcurgând acest semn tot restul anului. Prezenţa planetei expansiunii în acest sector va impulsiona oarecum construcţia de locuinţe, iar oamenii vor fi mai interesaţi de lucruri domestice, inclusiv de petrecerea timpului alături de familie. Luna august ar putea aduce controverse referitoare la finanţarea ipotecilor, un grup forţând schimbarea, iar celălalt argumentând păstrarea stării de lucruri prezente.
Saturn îşi va continua călătoria prin Scorpion, semnul în care a intrat în 2012. Deoarece tranzitează semnul banilor, sunt posibile restructurări financiare la nivel guvernamental şi personal.
Afacerile importante vor deveni şi mai mari, corporaţiile rămânând reticente în ce priveşte renunţarea la lichidităţi. Oamenii vor proceda la fel, sporindu-şi economiile şi refuzând să cheltuiască la nivelul anterior recesiunii.

Neptun va continua să înainteze în Peşti, zodia reprezentând domiciliul său, punând accent pe sănătate, asistenţă socială, mediu şi cauze caritabile. Dezbaterea legată de sănătate va continua, apărând chiar o oportunitate de a rezolva acest subiect, măcar temporar, în iulie, atunci când Neptun va forma un aspect favorabil cu Jupiter din Rac şi Saturn din Scorpion.
Astfel, 2013 va fi un alt an al schimbării, deoarece lumea încearcă să treacă de la normele vechi la unele noi – aşa cum a mai făcut de multe ori în trecut şi o va mai face din nou în viitor. Fiţi încrezător!

Horoscop 2013 pentru nativii din BERBEC

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Berbec 2013

Afirmaţia anului
Răbdarea aduce cu sine oportunităţile.

Anul 2013 pentru nativii din Berbec

In cursul acestui an, influenţele planetare asupra vieţii dumneavoastră se referă la bani, carieră, cămin şi familie, studiu şi schimbare personală neîntreruptă. Spre sfârşitul anului s-ar putea să călătoriţi. Deşi oamenii vor face parte din viaţa dumneavoastră, concentrarea va fi mai mult asupra propriei persoane, a preocupărilor şi a familiei.
Până pe 24 iunie, când Jupiter îşi va încheia tranzitul prin Gemeni, casa a treia, va trebui să ţineţi pasul cu o succesiune alertă de evenimente. Un program aglomerat şi un şir aparent interminabil de mesaje, apeluri telefonice, comisioane şi e-mail-uri vor impune un ritm foarte accelerat al vieţii – aşa cum de altfel vă şi place! Acest tranzit jupiterian va aduce şi o implicare sporită în activităţi comunitare şi în relaţiile cu fraţii şi vecinii. Dacă sunteţi părinte, pregătiţi-vă să vă petreceţi atât de mult timp la volan, încât maşina să devină un fel de a doua casă. Jupiter vă va stimula gândirea şi curiozitatea, aşa că ar fi momentul potrivit să vă reînnoiţi abonamentul la bibliotecă sau să cumpăraţi un e-reader.

Atenţia se va comuta asupra scenei domestice după intrarea în Rac, pe 25 iunie, a lui Jupiter, care îşi începe tranzitul de un an prin casa a patra, a căminului şi a familiei. Profitaţi de prezenţa lui Jupiter în Gemeni de la începutul anului pentru a întocmi o listă cu principalele treburi gospodăreşti de făcut, astfel încât totul să fie pregătit în momentul în care planeta va intra în Rac. Acest tranzit este bun pentru îmbunătăţirile aduse locuinţei, pentru organizare şi reparaţii, însă reţineţi că Jupiter este planeta expansiunii, aşa că veţi avea tendinţa să vă înhămaţi la mai mult decât puteţi duce. Stabiliţi-vă priorităţile înainte de a începe. Această poziţie a lui Jupiter favorizează distracţiile împreună cu prietenii şi familia, precum şi vizitele celor care locuiesc în alte localităţi. E posibil să găzduiţi o reuniune de familie.
Resursele comune reprezintă domeniul lui Saturn din Scorpion, casa a opta. Acest tranzit, care începe în octombrie 2012,
pune accentul pe veniturile partenerului, pe asigurări, investiţii pe termen lung, moşteniri şi creditori. Probabil că unele dintre aceste domenii ale vieţii vă vor solicita în mod special atenţia în următorii câţiva ani.
Unul dintre avantajele prezenţei lui Saturn în casa a opta este achitarea tuturor datoriilor acumulate între timp şi evitarea contractării altora noi. Dacă datoriile reprezintă o problemă, stabiliţi un plan pentru reducerea lor la zero, până în 2014, când Saturn va intra în Săgetător. Plătiţi în numerar, faceţi economii şi obişnuiţi-vă să trăiţi sub — nu peste — mijloacele de care dispuneţi. Saturn vă va răsplăti cu o mai mare siguranţă financiară şi cu un punctaj de credit superior.

Acum, cumpătarea este şi mai importantă deoarece întregul venit al familiei ar putea scădea în următorii câţiva ani. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul dobânzilor încasate şi al rentabilităţii investiţiilor. Cercetaţi cu atenţie fondul de pensionare şi gândiţi-vă dacă e cazul să optaţi pentru un portofoliu mai moderat, după cercetarea opţiunilor sau consultarea unui profesionist din domeniu.
Este posibil să primiţi o moştenire în timp ce Saturn tranzitează casa a opta, dar fiţi prudent dacă o rudă sau un prieten vă cere un împrumut sau doreşte să-l giraţi. Probabilitatea este mare să nu mai primiţi banii înapoi şi să vă treziţi responsabil de un împrumut care nu vă aparţine. Acest lucru se poate întâmpla în iulie sau decembrie, atunci când Jupiter va face un aspect cu Saturn. Observaţi sincronizarea cu Jupiter din Rac şi gândiţi-vă de două ori înainte de a face un împrumut pentru renovarea casei. Creativitatea vă poate reduce cheltuielile dacă faceţi apel la ea în iunie şi iulie. De asemenea, în timpul acestui tranzit al lui Saturn e posibil să vă confruntaţi cu anumite probleme legate de asigurări. Obţineţi date comparative actualizate şi aveţi grijă ca proprietatea să vă fie complet acoperită. Procedaţi la fel şi cu asigurarea de sănătate.
Schimbarea personală continuă să se afle în prim-plan datorită prezenţei lui Uranus în semnul dumneavoastră natal, în care a intrat în 2010 şi pe care-l va tranzita până în 2018. în comportamentul exterior, acest lucru poate lua forma unui regim alimentar mai sănătos şi a exerciţiilor fizice, astfel încât să fiţi zilnic în cea mai bună formă şi să vă înfrânaţi neliniştea şi tensiunea nervoasă care însoţesc acest tranzit.
Uranus este activ şi la nivel subconştient, determinându-vă să cercetaţi ce anume vă motivează sau vă ţine pe loc. Acest proces de dezvoltare poate însoţi orice fel de schimbări fizice deoarece vă va spori încrederea în sine. însă nu exageraţi! Schimbarea de dragul schimbării nu este întotdeauna o idee bună. Veţi fi mai mult decât înclinat să luaţi decizii pripite pentru a vă satisface dorinţa de libertate şi independenţă. înainte de a acţiona, întrebaţi-vă de ce faceţi asta şi priviţi în interiorul dumneavoastră pentru a identifica motivaţia din spatele dorinţei. Rezultatele vor fi atunci mai profitabile nu numai pentru momentul prezent, ci şi pentru anii care urmează.
Neptun îşi continuă lungul tranzit prin Peşti, casa a douăsprezecea, a înnoirii de sine, urmând să intre în semnul dumneavoastră natal în 2025. Deşi influenţa lui Neptun va fi mai activă în anul în care va face un aspect cu Soarele natal, ea va avea totuşi un efect asupra vieţii dumneavoastră. Casa a douăsprezecea este asociată cu lucrurile ascunse, aflate dincolo de suprafaţă, cu subconştientul şi timpul personal. Neptun vă încurajează să aruncaţi o privire în interior pentru a afla mai multe despre propria persoană şi despre ce anume vă motivează sau vă ţine pe loc. în consecinţă, s-ar putea să vă daţi seama că intuiţia devine mai activă. Ascultaţi mesajele transmise de vocea interioară şi al şaselea simţ va deveni mai puternic.
Acest tranzit este unul dintre cele mai bune pentru a vă pune în slujba altora, aşa că s-ar putea să fiţi atras de o organizaţie sau implicat în activităţi de ajutorare a celor mai puţin norocoşi. Munca de voluntariat poate fi extrem de satisfăcătoare şi veţi câştiga mult mai mult decât oferiţi dăruindu-le celorlalţi din timpul şi din însuşirile dumneavoastră. Totuşi, aveţi grijă să nu vă implicaţi excesiv în vieţile oamenilor, pentru că acest tranzit atrage un astfel de comportament.
Pluton, cea mai lentă planetă, îşi continuă drumul prin Capricorn, semn pe care-l tranzitează până în 2024. Pentru că vă parcurge casa a zecea, îi veţi trăi efectele pozitive şi negative în domeniul carierei. în primul rând, ca planetă a transformării.
Pluton imprimă schimbări pe scară largă. în sectorul carierei, se poate manifesta prin reduceri şi restructurări, în special în anul în care vă aspectează Soarele natal. Pe de altă parte, prezenţa lui Pluton aici poate determina o promovare şi un contact mai strâns cu factorii de decizie.

Aşa cum a făcut-o şi în ultimii ani, Pluton continuă să formeze un aspect conflictual cu Uranus, aflat în Berbec. Deşi acest duo planetar provocator va fi activ la un anumit nivel de-a lungul întregului an 2013, el va deveni mai puternic în mai, la sfârşitul lui octombrie şi la începutul lui noiembrie. Schimbările la locul de muncă sunt posibile chiar dacă vă afectează numai indirect. Fiţi vigilent la începutul lui martie şi la sfârşitul lui septembrie, când s-ar putea să primiţi un indiciu despre ceea ce se află la orizont, în orice caz, nu e momentul să luaţi poziţie sau să vă provocaţi şeful ori alte personaje cu autoritate.

Horoscop 2013 pentru nativii din TAUR

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Taur2013

Afirmaţia anului
Oamenii îmi îmbogăţesc viaţa cu înţelepciunea şi experienţa lor.

Anul 2013 pentru nativii din Taur

Horoscop 2013 Taur

În 2013, principala temă a vieţii nativilor din Taur este reprezentată de relaţii, dar vor fi importante şi chestiunile băneşti, sănătatea, ţelurile şi ambiţiile personale. De asemenea, veţi avea nişte legături mai strânse cu vecinii şi rudele, în special cu fraţii şi surorile, şi s-ar putea ivi ocazia unei implicări într-o acţiune comunitară sau într-o organizaţie.
Finanţele cunosc un impuls până pe 24 iunie graţie lui Jupiter din Gemeni, casa a doua, a banilor personali. Este posibil să beneficiaţi de o creştere salarială, de o primă sau de un câştig dintr-o sursă neaşteptată. Pe lângă atragerea banilor, veţi avea şi tendinţa de a cheltui cu ceva mai multă generozitate. Insă această influenţă norocoasă durează numai un an, aşa că puneţi accent pe firea dumneavoastră moderată şi stabiliţi-vă ca

<

obiectiv sporirea activului net.
Casa a doua este mai mult decât sectorul banilor. Ea reprezintă toate resursele, inclusiv însuşirile dumneavoastră de negociator. Aveţi încredere în ceea ce aveţi de oferit, mai ales dacă vă simţiţi prost plătit sau angajat pe un post sub posibilităţile dumneavoastră, şi începeţi să vă gândiţi cum aţi putea schimba situaţia. De asemenea, uitaţi-vă prin casă. Aveţi prea multe lucruri? Atunci, aranjaţi debaralele, spaţiile de depozitare, podul şi subsolul şi transformaţi în bani ceea ce nu vă mai trebuie. Poate descoperiţi o comoară ascunsă, fie în propria casă, fie la un târg de vechituri. Prin urmare, fiţi atent când scotociţi printre lucrurile vechi; ceea ce pare bun de aruncat se poate dovedi valoros.
Jupiter va intra pe 25 iunie în Rac, casa a treia, determinându-vă să faceţi numeroase drumuri, aşa că ar fi bine să vă îngrijiţi de verificările de rutină ale maşinii. Planificaţi câteva ieşiri în weekend în locuri apropiate, rezervaţii naturale şi situri istorice. Casa a treia este şi sectorul comunicării, ceea ce înseamnă că veţi intra în legătură cu mai toată lumea pe care o cunoaşteţi. Capacitatea dumneavoastră de organizator va fi pusă la încercare de necesitatea de a ţine pasul cu telefoanele, mesajele şi e-mail-urile primite.
E posibil ca o rudă, în special un frate sau o soră, să vă poarte noroc, iar un comentariu întâmplător ar putea constitui legătura cu o slujbă minunată ori cu o oportunitate care să arunce o lumină strălucitoare asupra viitorului. Vă vor face plăcere întâlnirile de familie sau cu vecinii (o excelentă sursă de relaţii) şi s-ar putea ca una dintre ele să fie începutul unei campanii în folosul comunităţii.
Mai presus de orice, veţi gândi intens şi optimist, iar mintea dumneavoastră va absorbi toate informaţiile cu putinţă. Urmaţi un curs doar de dragul distracţiei, fie pentru a explora un subiect care v-a interesat întotdeauna, fie pentru a vă dezvolta o anumită însuşire.

Saturn îşi continuă călătoria prin Scorpion, o zodie pe care o va tranzita până spre sfârşitul anului 2014. în timpul pe care-l petrece în casa a şaptea, această planetă serioasă oferă o experienţă de învăţare cu faţete multiple. în primul rând, folosiţi-vă de Saturn pentru a învăţa mai multe despre relaţii şi despre interacţionarea cu ceilalţi în toate domeniile vieţii, mai ales în cadrul parteneriatelor şi cu oamenii apropiaţi. Ţelul dumneavoastră este acela de a învăţa de la ei despre viaţă în general şi de a pune accent pe eforturile comune.
Latura karmică a lui Saturn poate acţiona în mai multe moduri. Ceea ce faceţi acum în legătură cu relaţiile, acţiunile şi deciziile luate îşi va produce efectele în următorii paisprezece sau douăzeci şi opt de ani. Sau puteţi alege să rezolvaţi problemele acum şi să beneficiaţi de această cunoaştere în viitor. în acelaşi timp, e posibil să realizaţi că aveţi o legătură karmică cu anumiţi oameni care apar brusc în viaţa dumneavoastră. Poate întâlniţi pe cineva din trecut şi aveţi ocazia să puneţi la punct probleme rămase de multă vreme în suspensie.
De asemenea, este momentul să examinaţi relaţiile apropiate şi să vă distanţaţi de persoanele care vă ţin pe loc în vreun fel, au un impact negativ asupra vieţii dumneavoastră sau nu mai exercită o influenţă în întregime pozitivă. Trebuie totuşi să vă gândiţi bine înainte de a iniţia asemenea acţiuni; s-ar putea sfârşi cu regrete neaşteptate.
Anumite relaţii strânse beneficiază de pe urma prezenţei lui Saturn în casa a şaptea, deoarece această planetă poate întări legăturile, apropiind partenerii. Saturn poate aduce căsătoria cu sufletul-pereche, dar şi ezitări în ce priveşte asumarea unui angajament. Dacă aveţi o relaţie pe termen lung, însă şovăiţi s-o permanentizaţi, întrebaţi-vă care este motivul. Răspunsurile ar putea revela câte ceva despre abordarea relaţiilor în general şi despre angajare în particular.Uranus continuă să avanseze prin zodia Berbecului până în 2018. Aflându-se în casa a douăsprezecea, vă veţi bucura mai mult de singurătate şi vă veţi mulţumi să lucraţi în culise. Din când în când, informaţii confidenţiale surprinzătoare vor ajunge la urechile dumneavoastră şi veţi beneficia de pe urma lor. Uranus vă poate activa al şaselea simţ, declanşând intuiţii legate de motivaţiile ascunse pe care le aveţi; în esenţă, aveţi ocazia de a învăţa mai multe despre motivaţiile care vă determină gândurile şi acţiunile. Deoarece este vorba şi de un sector al sănătăţii, programaţi un consult general dacă nu aţi făcut deja unul de curând.
Acest tranzit al lui Uranus este unul dintre cele mai bune pentru a vă petrece timpul alături cei mai puţin norocoşi, existând posibilitatea de a fi atras de activităţi de voluntariat. Acestea vă vor oferi ocazia de a vă lărgi cercul de contacte sociale de pe urma cărora ar putea beneficia cariera dumneavoastră de-a lungul anului 2013.
Misticul Neptun, aflat în Peşti, casa a unsprezecea, întăreşte influenţa lui Uranus din casa a douăsprezecea, precum şi relaţiile şi implicarea în grupuri care susţin cauzele bune. însă trebuie să fiţi sigur că organizaţiile pe care le susţineţi vă împărtăşesc într-adevăr valorile, mai ales dacă depuneţi un efort vara aceasta în cadrul unui grup local sau comunitar. Prieteniile vor evolua; unele vor fi reconfortante, altele dezamăgitoare.
Aveţi încredere în instinct în ceea ce priveşte persoanele care intră în acest an în viaţa dumneavoastră, deoarece unii chiar nu au cele mai bune intenţii. Procedaţi la fel şi în cazul prieteniilor mai vechi. Unele o pot lua pe căi greşite în iulie, când iluzia este înlocuită de realitate. Ceea ce vedeţi acum în aceşti oameni (este valabil şi pentru grupuri) a existat tot timpul. Diferenţa constă în schimbarea perspectivei şi a gradului de conştientizare.
Pluton îşi continuă lungul tranzit prin Capricorn, casa a noua, unde se va afla până în 2024. Această poziţie este ideală pentru educaţie, aşa că acum e timpul să vă întoarceţi la şcoală pentru a începe sau a termina un curs care vă va deschide mai multe oportunităţi legate de carieră. în orice caz, veţi manifesta un interes crescut pentru cunoaştere şi învăţare, poate în legătură cu o limbă străină sau cu acumularea de informaţii despre alte culturi şi artele lor culinare. De asemenea, puteţi face acest lucru călătorind, cercetându-vă arborele genealogic sau luând legătura cu oameni cunoscuţi în trecut

care vă fac acum un anumit serviciu.Dar, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani, în mai şi noiembrie Pluton va intra din nou în conflict cu Uranus, aflat în Berbec, casa a douăsprezecea. Astfel, ar fi bine să evitaţi călătoriile, mai ales în alte ţări, în mai, octombrie şi noiembrie, luni care sunt nepotrivite şi pentru rezolvarea problemelor de natură juridică, în această perioadă, evitaţi riscurile şi orice fel de situaţii care pot duce la confruntarea cu persoane ce reprezintă autoritatea. Şi, la fel ca întotdeauna, optaţi pentru un şofer de meserie atunci când ieşiţi în oraş la o întâlnire. Aceste luni ar putea aduce şi unele neînţelegeri cu rudele.

Horoscop 2013 pentru nativii din GEMENI

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Gemeni 2013

Afirmaţia anului
Răsplata este câştigată prin muncă susţinută, responsabilitate şi atenţie la detalii.

Anul 2013 pentru nativii din Gemeni

Horoscop 2013 Gemeni

Temele principale ale anului 2013 vor fi munca, jocul şi oamenii, alături de un accent pus pe bani şi prietenie. Unele dintre aceste aspecte se vor compensa reciproc, însă altele ar putea duce la dificultăţi şi regrete. în ansamblu, vă puteţi aştepta la un an care vă va oferi multe motive de a celebra viaţa cu un optimism entuziast.
Norocosul Jupiter se va afla în semnul dumneavoastră natal până pe 24 iunie. Prin urmare, prima parte a lui 2013 ar trebui să fie memorabilă şi aducătoare de noroc, producând optimism şi oportunităţi stimulatoare pentru evoluţia personală şi pentru stabilirea unor noi direcţii în viaţă. Cea mai grea parte ar putea fi alegerea căii de urmat, deoarece veţi dori să obţineţi totul! Iată dilema acestei expansive planete a norocului, aşa că fiţi realist şi încercaţi să nu vă supraîncărcaţi şi să nu vă asumaţi obligaţii imposibile. Veţi avea îndrăzneala să pătrunderi în domenii noi şi, indiferent care va fi rezultatul, veţi beneficia de pe urma experienţei. încercaţi să învăţaţi tot ce se poate despre propria persoană şi despre locul dumneavoastră în lume, deoarece veţi purta în suflet această cunoaştere până la următoarea incursiune a lui Jupiter în

Gemeni, care va avea loc peste doisprezece ani.
O caracteristică importantă a acestui tranzit jupiterian este reprezentată de ceilalţi. îi veţi atrage pe cei care vă pot ajuta, iar alţii vă vor purta noroc, deschizându-vă uşi care mai înainte erau închise. Şi mai important este faptul că în acest an faceţi acelaşi lucru pentru alţii şi vă exploataţi la maximum însuşirile legate de networking.
Pe 25 iunie, Jupiter intră în Rac, casa a doua, a resurselor băneşti personale. Acest tranzit are capacitatea de a vă mări contul din bancă până la mijlocul lui 2014, prin urmare, gândiţi pozitiv şi atrageri abundenţa. Totuşi, Jupiter aduce cu el şi o provocare: cheltuielile. Dacă nu sunteţi atent, acestea pot creşte la fel de repede (sau chiar mai repede) decât veniturile. Economisiţi şi achitaţi mai întâi toate datoriile acumulate, apoi planificaţi o creştere a contului din bancă până în vara lui 2014. Un alt motiv pentru a economisi este acela de a acoperi cheltuielile neaşteptate, deoarece Jupiter le poate multiplica. Este un an excelent pentru a deveni un consumator mai bine informat şi pentru a vă educa în domeniul planificării financiare şi al gestionării banilor.
De asemenea, puteţi profita de pe urma acestui tranzit jupiterian ducând la o consignaţie diverse lucruri de care vreţi să scăpaţi sau vânzându-le la un târg de vechituri. Şi mai bine ar fi să cercetaţi toată casa, asumându-vă misiunea de a elimina un eventual talmeş-balmeş de obiecte. Faceţi ordine în debarale, organizaţi. Efectul secundar va consta în privirea aruncată dincolo de tărâmul material pentru a vă lămuri ce anume preţuiţi, ce este până la urmă important pentru dumneavoastră în viaţă.
Saturn îşi continuă tranzitul prin Scorpion, casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii de zi cu zi. Să nu fiţi surprins dacă vă veţi simţi suprasolicitat şi subapreciat. Este un sentiment determinat de prezenţa lui Saturn în acest sector. Amintiţi-vă mereu că, deşi cu întârziere, efortul depus va fi răsplătit prin recunoaştere începând cu decembrie 2014, când Saturn va intra în Săgetător. Deocamdată, profitaţi de oportunitatea de a vă îmbunătăţi însuşirile şi cunoaşterea legate de slujbă, care vă vor ajuta peste vreo zece ani să atingeţi punctul culminant al carierei.

Deoarece casa a şasea este şi un sector al sănătăţii, realizaţi un echilibru între muncă şi distracţie pentru a minimaliza efectele stresului. Din fericire, veţi avea o mulţime de ocazii de a socializa cu prietenii şi colegii de serviciu. Cu toate acestea, îngrijiţi-vă corpul printr-un regim alimentar sănătos, somn din belşug şi exerciţii fizice moderate. Anul acesta este posibil să vă luaţi un animal de companie sau să vă preocupaţi mai mult de cel pe care-l aveţi deja. Dacă e vorba de un câine, plimbaţi-vă cu el zilnic.
Uranus îşi continuă drumul prin Berbec, zodie pe care o va tranzita până în 2018. Parcurgându-vă casa a unsprezecea, veţi deveni un networker excepţional, stabilind legături cu alţii, dar şi între oameni şi resurse. Multe persoane necunoscute până acum vor intra în viaţa dumneavoastră, unii cu un scop anume, dispărând la fel de repede cum au apărut. Alţii vor juca un rol important în deblocarea potenţialului dumneavoastră, fumându-vă idei noi despre propria persoană şi despre lume.
în timpul acestui tranzit, grupurile vor juca şi ele un anumit rol. E posibil să aveţi parte de recunoaştere ca lider de echipă la locul de muncă ori într-un club sau organizaţie. De asemenea, veţi observa că obiectivele dumneavoastră se schimbă, lucru ce poate fi pozitiv dacă rezistaţi impulsului de a alerga după cai verzi pe pereţi. Luaţi iniţiativa şi redefiniţi ceea ce vreţi să realizaţi în viaţă – ţelurile şi obiectivele generale. S-ar putea să fiţi surprins de ceea ce veţi descoperi în legătură cu misiunea dumneavoastră în viaţă dacă exploraţi cu mintea toate posibilităţile.
Neptun îşi continuă lungul său tranzit prin Peşti, casa a zecea, a carierei. Această influenţă poate inspira sau deziluziona, tot aşa cum e posibil să vă ajute să vă puneţi în valoare cu tact însuşirile şi talentul, ori viceversa, să facă dificilă atragerea atenţiei pe care o meritaţi. în asta constă natura acestei planete a confuziei, iluziei, spiritualităţii şi idealurilor înalte. Poate că aţi trăit astfel de aspecte în ultimii doi ani; dacă nu, o veţi face într-o oarecare măsură în timp ce Neptun va parcurge zodia Peştilor până în anul 2025.
Oricât de frustrantă poate fi uneori viaţa, acceptaţi situaţia cu eleganţă atunci când veţi fi invizibil pentru factorii de decizie sau când altcineva va primi laudele meritate de dumneavoastră. La fel ca în cazul tuturor tranzitelor, aceste neplăceri nu vor dura o veşnicie, iar între timp puteţi beneficia de pe urma influenţei creative a lui Neptun. Auto promovarea subtilă din acest moment, chiar dacă nu se manifestă imediat, va da roade în timp.
Acest tranzit al lui Neptun poate fi nepreţuit dacă lucraţi în domeniul vânzărilor sau ocupaţi un post care necesită un contact intens cu publicul. El vă va susţine firea adaptabilă şi vă va da capacitatea de a face schimbările necesare, determinându-i ca prin farmec pe ceilalţi să vă adopte viziunea. Dacă lucraţi într-un alt domeniu, acest tranzit poate avea un efect similar atunci când trebuie să faceţi o prezentare sau să beneficiaţi de sprijinul unui factor de decizie.

Până în 2024, Pluton tranzitează Capricornul, casa a opta, şi se va concentra asupra resurselor comune, printre care creditori şi debitori, moşteniri, asigurări, veniturile partenerului, rentabilitatea investiţiilor şi problemele băneşti în general. în ansamblu, veţi fi mai conştient de domeniul financiar şi e posibil ca, din când în când, acesta să vă îngrijoreze. însă tot răul e spre bine, dacă folosiţi tranzitul pentru a câştiga gândind pe termen lung.
Responsabilitatea financiară, planificarea pensionării (indiferent de vârstă), investiţiile sigure şi managementul datoriilor sunt probleme care ar trebui să vă preocupe acum. Gândiţi mai curând în termeni de ani decât de săptămâni sau luni. Pe termen scurt, mişcările riscante vă pot lăsa mai sărac, dar mai înţelept. Anul acesta trebuie să fiţi precaut mai ales în lunile de vară şi de toamnă.

Horoscop 2013 pentru nativii din RAC

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop RAC2013

Afirmaţia anului
încrederea şi optimismul entuziast vin dinlăuntru.

Anul 2013 pentru nativii din Rac

Horoscop 2013 Rac

– Aveţi multe lucruri de sărbătorit în 2013: prietenii buni, clipele romantice şi copiii. Deşi cariera şi oamenii apropiaţi vă vor pune uneori răbdarea la încercare, veţi avea diverse ocazii de a vă croi drum prin lume.
Jupiter, planeta norocului, se va afla în Gemeni până pe 24 iunie, când îşi va termina tranzitul de un an prin casa a douăsprezecea. In această postură, planeta funcţionează ca un fel de înger păzitor, protejându-vă. Nu e cazul să-i testaţi limitele, însă prezenţa lui Jupiter în acest sector are reputaţia de sări în ajutor în al doisprezecelea ceas. Adesea, ea salvează situaţia – frecvent, în cel mai neaşteptat moment. Bizuiţi-vă mai întâi pe nenumăratele dumneavoastră însuşiri şi talente şi nu aşteptaţi de la Jupiter decât un imbold suplimentar.
în răstimpul petrecut de Jupiter în Gemeni vă veţi mulţumi mai mult ca de obicei să vă petreceţi timpul în singurătate, iar meditaţia şi ascultatul muzicii vă vor ajuta să aveţi acces la vocea interioară.

Ascultaţi-vă intuiţia în special în ce priveşte serviciul, unde e posibil să beneficiaţi de un ajutor ascuns. Fiţi precaut atunci când vorbiţi. O persoană care, aparent, vă susţine ar putea încerca să vă submineze poziţia. Cea mai grea problemă este să ştiţi cine e de partea dumneavoastră şi cine doar pretinde că vă sprijină. Jupiter aflat în Gemeni vă impulsionează al şaselea simţ şi vă face să fiţi plin de compasiune şi dornic să-i ajutaţi pe ceilalţi. Din nou, este necesară o anumită precauţie pentru că anumiţi oameni vor încerca să profite de pe urma intenţiilor dumneavoastră bune. Fiţi selectiv şi ajutaţi-i pe oameni să se ajute singuri, nu acţionaţi în locul lor.
Jupiter intră în zodia dumneavoastră pe 25 iunie, începându-şi influenţa de un an deopotrivă memorabilă şi norocoasă. Optimismul vă va ajuta să atrageţi oportunităţi de evoluţie personală, însă greutatea va consta în deciderea direcţiilor de urmat, încercaţi să fiţi realist deoarece programarea în exces şi asumarea exagerată a angajamentelor vă ajung din urmă şi vă copleşesc.

Relaţiile sunt puse în lumină mai ales în august, când Jupiter va intra în conflict cu Pluton, aflat în Capricorn, casa a şaptea. Acest aspect poate indica o legătură romantică, profesională sau personală cu un individ dominator. Deşi e posibil să nu recunoaşteţi imediat acest tip de comportament, el va deveni o provocare, fie că vă retrageţi, fie că încercaţi să remediaţi situaţia. Pentru sfaturi, apelaţi la cineva de încredere, mai în vârstă sau cu mai multă experienţă.
Saturn continuă să înainteze în Scorpion, casa a cincea, a recreerii, idilelor, creativităţii şi copiilor. în ciuda a ceea ce se spune de obicei despre această planetă, prezenţa lui Saturn aici nu limitează oportunităţile romantice. în schimb, tonul acestora devine mai serios. De asemenea, veţi fi oarecum şovăitor dacă se pune problema să treceţi la un alt nivel şi să vă asumaţi un angajament. Aveţi încredere în aceste sentimente şi ascultaţi de instinct. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie serioasă, acest tranzit este favorabil adâncirii sentimentelor.
E posibil să aveţi momente dificile în calitate de părinte. Totuşi, Saturn aduce şi oportunitatea de a-i învăţa ceva pe copiii dumneavoastră sau de a afla lucruri noi de la ei. Rezistaţi tendinţei de a fi prea aspru cu ei şi folosiţi această perioadă pentru a le inocula valorile şi obiceiurile care-i vor ajuta atunci când vor deveni adulţi.
Este un an excelent pentru a începe un program de exerciţii fizice, pentru a învăţa un sport nou sau pentru implicarea într-o activitate sportivă de tineret. De asemenea, ar trebui să vă exploraţi creativitatea, însă în modalităţi practice, cum ar fi decorarea casei, grădinăritul, albumele de familie, brodatul, zugrăvitul sau diverse meşteşuguri. Rezultatele palpabile nu vor întârzia să apară şi vor fi extrem de mulţumitoare.
Totodată, trebuie să fiţi mai moderat decât de obicei în legătură cu investiţiile, deoarece tranzitul lui Saturn favorizează mai curând câştigurile pe termen lung decât profitul imediat. Folosiţi acest tranzit pentru a cunoaşte mai multe despre planificarea unei strategii de investiţii în vederea pensionării.
Având în vedere că Uranus, planeta schimbării, îşi continuă tranzitul prin Berbec, casa a zecea, vă puteţi aştepta la orice, de la proiecte de ultim moment la o răsturnare de situaţie în carieră. Din când în când, vă veţi simţi copleşit încercând să echilibraţi responsabilităţile domestice şi cele legate de carieră, iar alteori vă veţi întreba dacă nu cumva e momentul să mergeţi mai departe. Nu vă grăbiţi. Vă aflaţi într-o situaţie mereu schimbătoare care poate dura la fel de mult ca acest tranzit – până în 2018. Anumiţi ani vor fi liniştiţi, iar alţii vor fi plini de schimbări, mai ales cei în care Uranus vă aspectează Soarele natal. Dacă v-aţi angajat să găsiţi anul acesta un nou loc de muncă, asiguraţi-vă că acesta serveşte realizării ţelurilor pe termen lung, nu numai celor imediate.
De asemenea, este posibil ca, la un moment dat, să plecaţi cu serviciul într-o altă localitate, fie ca urmare a unei alegeri personale, fie la cererea firmei. Luaţi în considerare toate ramificaţiile înainte de a lua decizia, gândindu-vă inclusiv la modul în care acest lucru vă va afecta familia, partenerul de viaţă sau ţelurile. Puneţi-vă aceleaşi întrebări dacă gândurile dumneavoastră se îndreaptă spre schimbarea carierei, nu doar a postului ocupat. Ar putea fi cea mai bună alegere, chiar dacă va fi necesară o educaţie suplimentară.
Neptun aflându-se până în 2025 în Peşti, casa a noua, s-ar putea să aveţi inspiraţia să vă întoarceţi la studii, să luaţi o diplomă sau să urmaţi cursuri de perfecţionare care pot duce la un post mai bun. Dacă nu sunteţi sigur că doriţi într-adevăr să urmaţi un asemenea drum, luaţi în considerare un singur curs ca modalitate de a vă evalua interesul. învăţarea online poate fi o alegere inspirată pentru o bună exploatare a timpului de care dispuneţi. Dacă sunteţi mulţumit de post şi de carieră, urmaţi un curs pentru a învăţa o limbă străină sau un hobby creativ, ori pur şi simplu pentru a explora un subiect care vă interesează. Cunoaşterea este o modalitate de a vă lărgi orizontul în timp ce Neptun vă tranzitează casa a noua. Călătoriile pot face acelaşi lucru – veţi fi atras de alte ţări şi culturi şi veţi avea dorinţa de a învăţa mai multe despre lumea din jur. Neptun este asociat şi cu spiritualitatea, iar tranzitul lui poate declanşa un interes manifestat faţă de acest domeniu al vieţii. S-ar putea să fiţi atras de (sau să vă întoarceţi la) o religie organizată sau să alegeţi o cale mai puţin convenţională pentru a explora şi extinde această latură a personalităţii dumneavoastră. Informaţiile culese din cărţile motivaţionale pot fi nepreţuite pentru autocunoaştere.

Pluton, cea mai lentă planetă, îşi continuă până în 2024 tranzitul prin Capricorn. Aflându-se în casa a şaptea, veţi trăi multe schimbări în domeniul relaţiilor, deoarece oamenii vor intra şi vor ieşi din viaţa dumneavoastră. Unii vor avea o influenţă pozitivă, încurajându-vă la nivel personal. Alţii însă vă vor influenţa negativ, preferând o relaţie dominatoare în locul uneia de sprijin reciproc. Ambele ipostaze vă vor învăţa multe lucruri legate de relaţii şi de rolul jucat de dumneavoastră în acest domeniu. în consecinţă, s-ar putea să alegeţi o distanţare sănătoasă de unii dintre aceştia. în acest sens, tranzitul lui Pluton prin casa a şaptea e legat mai mult de dumneavoastră decât de ceilalţi. Partea lui bună constă în faptul că veţi mai vigilent şi mai curajos, acţionând spre binele propriu.

Horoscop 2013 pentru nativii din LEU

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop LEU 2013

Afirmaţia anului
Familia este fundamentul meu.

Anul 2013 pentru nativii din Leu

Horoscop 2013 Leu

Anul acesta, casa, familia şi diversele activităţi domestice vor fi puternic influenţate. Cariera va cunoaşte o evoluţie asemănătoare. De asemenea, vă puteţi aştepta la o viaţă socială activă, la prieteni noi, la clipe romantice, momente memorabile petrecute alături de copii şi la lărgirea orizontului.
Jupiter aflându-se până pe 24 iunie în Gemeni, casa a unsprezecea, prima jumătate a anului 2013 va fi extrem de favorabilă scenei sociale, iar în cercul dumneavoastră de cunoştinţe vor intra oameni noi. Cu unii veţi deveni prieten şi este posibil să vă cunoaşteţi sufletul-pereche care vă va oferi cel mai înţelept sfat primit în viaţa dumneavoastră. Dacă vă aflaţi în căutarea unui partener, e posibil să întâlniţi dragostea vieţii dumneavoastră prin intermediul unui prieten comun. Sau s-ar putea să descoperiţi că aveţi sentimente romantice faţă de o persoană din vechiul dumneavoastră cerc de prieteni.
Norocul va sosi prin intermediul celorlalţi, mai ales prin prieteni, şi vă veţi cizela aptitudinile de relaţionare,

stabilind noi şi valoroase contacte. De asemenea, vă veţi implica într-o organizaţie caritabilă sau într-un club ori grup profesional în care puteţi întâlni multă lume. Luaţi în considerare preluarea unui rol de lider care vă va oferi mai multă vizibilitate şi vă va ajuta să vă perfecţionaţi însuşirile.
Pe 25 iunie, Jupiter intră în Rac. În timpul acestui tranzit de un an prin casa a douăsprezecea, veţi beneficia de această planetă a norocului care, uneori, vă va aduce în al doisprezecelea ceas ceea ce vă trebuie. Nu e bine însă să depindeţi de ea tot timpul, deoarece, din când în când, Jupiter promite mai mult decât poate face. Cu toate acestea, veţi avea de partea dumneavoastră un înger păzitor.
Acest tranzit al lui Jupiter este unul dintre cele mai favorabile introspecţiei – aveţi ocazia de a vă gândi la filozofia dumneavoastră de viaţă şi la felul în care se potriveşte cu persoana care sunteţi astăzi. Astfel, veţi fi pregătit să vă îndreptaţi în direcţii noi atunci când Jupiter va intra în vara lui 2014 în zodia dumneavoastră natală. Anul acesta, este posibil să aflaţi multe secrete. Universul vă cere să le păstraţi pentru dumneavoastră, lucru de pe urma căruia veţi beneficia în viitor.
Saturn îşi continuă drumul prin Scorpion, casa a patra, chestiunile familiale şi domestice reprezentând o preocupare importantă. Responsabilităţile familiale vă vor ocupa mult timp şi s-ar putea să trebuiască să gestionaţi sau să aveţi grijă de afacerile unei rude mai în vârstă.
Este posibilă o schimbare de domiciliu, însă cea mai înţeleaptă alegere ar fi să amânaţi cumpărarea unei proprietăţi până la sfârşitul anului 2014, când Saturn va părăsi acest sector. Totuşi, prezenţa lui Saturn aici reprezintă o minunată influenţă asupra proiectelor personale atâta vreme cât nu faceţi datorii pentru realizarea lor. Dacă doriţi să închiriaţi o casă, citiţi cu grijă toate documentele, acordând o atenţie deosebită detaliilor de natură financiară, inclusiv unor posibile penalizări, creşterii chiriei sau politicii de remediere a deteriorărilor. Protejaţi-vă cu ajutorul unei poliţe de asigurare pentru chiriaş şi inspectaţi atent proprietatea înainte de a semna contractul, indicând eventualele reparaţii necesare.

Prezenţa lui Saturn în această casă reprezintă şi ocazia de a rezolva neînţelegerile cu membrii familiei sau urmările unor evenimente din copilărie. Iniţiativa vă aparţine şi, deşi e nevoie de un anumit efort, întreprinderea poate avea succes chiar şi numai prin faptul de a şti că aţi făcut tot ce v-a stat în putinţă. Legăturile de familie deja strânse vor deveni şi mai puternice şi va exista posibilitatea unui sprijin reciproc. Acest tranzit este unul dintre cele mai bune pentru cercetarea arborelui genealogic. În cadrul acestui proces, veţi descoperi că un prieten sau o cunoştinţă vă este de fapt o rudă îndepărtată. De asemenea, ar putea apărea motivaţia de a organiza fotografiile şi amintirile de familie pentru generaţiile următoare.
Prezenţa lui Uranus în Berbec, casa a noua, vă încurajează să primiţi în viaţa dumneavoastră lumea întreagă. Deschideţi-vă mintea către idei noi chiar dacă nu coincid cu vechile dumneavoastră convingeri. Ascultaţi. Citiţi. Cercetaţi. Apoi formaţi-vă propriile păreri. S-ar putea să vă surprindeţi singur.
E posibil să vă gândiţi la reluarea studiilor datorită faptului că în casa a noua se află sectorul educaţiei superioare. Puteţi avea succes, însă nu vă grăbiţi. Găsiţi ceva care să fie în concordanţă cu obiectivele carierei dumneavoastră. Nu începeţi un program de studiu doar pentru că vi l-a recomandat un prieten sau o rudă. Datorită lui Uranus, învăţarea online este o soluţie bună. De asemenea, luaţi în considerare împărtăşirea cunoaşterii cu ceilalţi predând un curs în cadrul comunităţii. Sau urmaţi un curs doar pentru plăcerea de a învăţa o limbă străină, de dragul unui nou hobby sau pur şi simplu pentru a explora un domeniu care v-a interesat întotdeauna. Educaţia formală nu este însă singura opţiune. Puteţi atinge acelaşi ţel citind şi călătorind. Astfel, vă veţi îmbogăţi cunoaşterea despre lume şi despre alte culturi.
Neptun îşi continuă tranzitul prin Peşti, unde se va afla până în 2025. Tranzitând casa a opta, a banilor, el vă poate inspira să faceţi economii sau să investiţi pentru viitor, construind o puternică bază pentru siguranţa financiară. El vă poate umple buzunarele sau vă poate provoca pierderi. Ambele variante sunt posibile, dar puteţi întoarce norocul în favoarea dumneavoastră printr-o planificare atentă a bugetului.
Deoarece Neptun mai este asociat şi cu iluzia sau confuzia, el poate declanşa decizii financiare nefericite printr-o lipsă de înţelegere sau prin dorinţe deşarte. Ascultaţi-vă intuiţia. Deşi un anumit lucru pare sigur, există posibilitatea să nu fie deloc aşa. Puneţi întrebări şi citiţi documentaţiile în loc să luaţi de bun tot ce auziţi. Fiţi precaut în legătură cu investiţiile şi cu cei cărora le cereţi sfatul. Neptun pune accent şi pe firea dumneavoastră generoasă, încurajându-vă să contribuiţi la cauze demne de atenţie; participaţi în limita mijloacelor de care dispuneţi şi asiguraţi-vă că organizaţia merită într-adevăr donaţia respectivă.
În Capricorn, Pluton îşi continuă lungul tranzit prin casa a şasea, a muncii cotidiene. Din când în când, activitatea dumneavoastră de la locul de muncă va fi intensă, atât din cauza aglomerării sarcinilor, cât şi a unor persoane dificile. Însă totul e trecător şi, în general, va avea un efect de fundal, mai puţin atunci când, de-a lungul anului, Pluton vă va aspecta Soarele natal. Cu toate acestea, trebuie să fiţi conştient de ceea ce se întâmplă la serviciu, de curenţii subterani şi de ce spun şi fac ceilalţi. Apoi veţi fi pregătit să acţionaţi

în cazul în care apare la orizont o schimbare conflictuală sau ameninţătoare.
Casa a şasea este şi domeniul sănătăţii, iar prezenţa lui Pluton aici vă reaminteşte să echilibraţi tensiunea de la serviciu cu activităţi de destindere. Exerciţiile fizice moderate reprezintă un bun antidot, la fel ca hobby-urile şi timpul petrecut în sânul familiei. Mai puteţi folosi energia lui Pluton şi pentru a vă valorifica voinţa dacă doriţi să adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos, adică să mâncaţi alimente nutritive şi să renunţaţi la obiceiurile proaste.

Horoscop 2013 pentru nativii din FECIOARA

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop FECIOARA 2013

Afirmaţia anului
Studiul şi prieteniile îmi luminează viaţa.

Anul 2013 pentru nativii din Fecioară

Horoscop 2013 Fecioara

Va puteţi aştepta la multe lucruri de la 2013, un an pe parcursul căruia prim-planul va fi ocupat de carieră şi de activităţile din timpul liber. Socializarea va reprezenta o temă majoră, inclusiv cu vecinii, rudele, copiii, prietenii sau cu partenerul de viaţă. Cu toţii vă vor oferi multe ocazii de a stabili legături şi de a vă lărgi sfera de influenţă.
Până pe 24 iunie, Jupiter va străluci în Gemeni, casa a zecea, a carierei. Această planetă expansivă poate aduce evenimente norocoase, aşa că vă veţi afla în locul potrivit la momentul potrivit pentru a culege roadele şansei jupiteriene. Deşi poate părea tentant să staţi deoparte şi să vă bucuraţi de această evoluţie pozitivă a carierei, o mai bună alegere ar fi să realizaţi şi mai mult. Profitaţi de această conjunctură fericită; se vor scurge doisprezece ani până când Jupiter va vizita din nou acest domeniu al vieţii dumneavoastră.

Oamenii vor fi la fel de importanţi ca acţiunile, aşa că faceţi-vă cunoştinţe şi cultivaţi-i pe cei care vă pot ajuta la împlinirea ambiţiilor. Nu luaţi însă totul de bun deoarece unii vă vor promite marea cu sarea, dar nu vor face nimic până la urmă.
Jupiter se va muta apoi, pe 25 iunie, în Rac, casa a unsprezecea. Tranzitând acest semn zodiacal până în vara anului 2014, viaţa dumneavoastră socială va cunoaşte un impuls şi veţi avea ocazia să adăugaţi figuri noi cercului de cunoştinţe. Luna iunie poate aduce o persoană care vă va deschide uşile, însă fiţi prudent dacă vi se fac promisiuni exagerate. Acestea se pot fructifica sau nu. Dacă faceţi parte dintr-un club sau dintr-o organizaţie (sau desfăşuraţi o altă activitate de grup), s-ar putea întâmpla să preluaţi un post de lider, lucru care vă va ajuta să vă împliniţi ambiţiile. Totuşi, e posibil să fie necesar mai mult timp şi efort decât aţi stabilit iniţial, aşa că puneţi întrebări şi asumaţi-vă numai sarcini realiste.
Saturn îşi continuă tranzitul prin Scorpion, casa a treia, a studiului, a călătoriilor scurte şi a comunicării. Toate acestea vor fi activate în bună măsură în acest an, ca şi contactele cu rudele şi cu vecinii. E posibil să stabiliţi o legătură norocoasă prin intermediul implicării în activitatea unei organizaţii de cartier sau comunitare, ceea ce va aduce prieteni noi în viaţa dumneavoastră. Luaţi în considerare câteva excursii în weekend în destinaţii apropiate, care sunt de preferat călătoriilor lungi dintr-o vacanţă prelungită. Bucuraţi-vă de aceste pauze, ieşiţi din rutina zilnică şi bugetul dumneavoastră va fi astfel protejat.
Acest tranzit saturnian vă încurajează să învăţaţi stând de vorbă cu oamenii, fiind la curent cu relatările din mass-media sau urmând un curs – ori un program de studiu pe care-l veţi putea termina până la sfârşitul anului 2014 – pentru a vă îmbunătăţi abilităţile necesare în carieră. De asemenea, veţi fi atras de site-urile de socializare. Deşi pot fi valoroase pentru lărgirea cercului de cunoştinţe, fiţi precaut în legătură cu mesajele postate. Tot ce depăşeşte cadrul nomelor poate avea un impact asupra serviciului.

Prezenţa lui Uranus în Berbec, casa a opta, a resurselor comune, vă îndeamnă să revizuiţi domeniul financiar şi ţelurile legate de acesta, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Creaţi un plan de achitare a datoriilor, contribuiţi regulat la fondul de pensionare şi sporiţi economiile astfel încât să puteţi acoperi cheltuielile neaşteptate provocate de Uranus. Colaboraţi cu partenerul de viaţă şi lărgiţi-vă orizontul financiar prin intermediul internetului sau al bibliotecii.
în ansamblu, acest tranzit uranian necesită prudenţă şi o abordare moderată a chestiunilor băneşti, deoarece pierderile pot apărea la fel de rapid ca şi câştigurile. Nu exageraţi, mai ales în următorii câţiva ani. Venitul casei poate fluctua, un alt motiv pentru a economisi, dar există şi posibilitatea ivirii unei neaşteptate măriri de salariu sau a unei prime, a unei moşteniri sau a unui câştig la loterie. De asemenea, este important să luaţi măsuri de precauţie pentru a proteja informaţiile financiare, inclusiv conturile online. Distrugeţi ceea ce nu vă mai trebuie şi puneţi restul la loc sigur.
Neptun îşi va continua lungul său tranzit prin Peşti, casa a şaptea, unde va rămâne până în 2025. Relaţiile romantice ocupă primul loc şi e posibil să vă găsiţi sufletul-pereche pe care l-aţi tot căutat până acum. Veţi fi o sursă de inspiraţie pentru multă lume, iar alţii vor avea o influenţă similară asupra dumneavoastră. Cu unii veţi stabili legături la nivel spiritual. Prezenţa lui Neptun în sectorul relaţiilor vă poate aduce un anumit avantaj în cazul negocierilor, deoarece veţi găsi cuvintele necesare susţinerii ideilor.
Cu toate acestea, veţi fi fermecat la rândul dumneavoastră de alţii, unii dintre ei oferindu-vă garanţii pe care nu vor avea deloc intenţia să le respecte. Prin urmare, fiţi sceptic în legătură cu persoanele care intră acum în viaţa dumneavoastră. Acelaşi lucru se aplică şi relaţiilor romantice sau partenerilor de afaceri, ca şi profesioniştilor din diverse domenii, cum ar fi contabilii sau avocaţii. Nu credeţi tot ce auziţi şi faceţi propriile verificări înainte de a lua o decizie. Neptun mai poate provoca deziluzii legate de o persoană apropiată, ca şi cum aţi vedea-o pentru prima dată aşa cum este în realitate.
Pluton continuă să parcurgă încet Capricornul, casa a cincea, a idilelor, recreerii, copiilor şi creativităţii. Toate acestea vă vor schimba într-un fel viaţa, mai mult în sens pozitiv, înainte ca această puternică planetă să schimbe zodia în 2024. în plus faţă de îmbogăţirea vieţii, oamenii şi activităţile implicate vă vor schimba gândurile şi opiniile pe măsură ce evoluaţi. Acest sector solar se mai referă şi la speculaţiile financiare, inclusiv investiţii, un domeniu în care

puteţi câştiga sume mari de bani, dar e posibil să suferiţi şi pierderi la fel de însemnate. Cercetările minuţioase şi o abordare precaută vă asigură succesul.
Precauţia este recomandată şi în chestiunile sentimentale. Fără să vă daţi seama, vă puteţi ataşa de o persoană dominatoare şi geloasă. De asemenea, este indicat să ţineţi sub observaţie prietenii copiilor dumneavoastră şi persoanele pe care aceştia îi contactează online. Este un lucru important mai ales în iulie şi august, atunci când un conflict ar putea pune capăt unei prietenii.

Horoscop 2013 pentru nativii din BALANTA

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Balanta 2013

Afirmaţia anului
Cunoaşterea şi independenţa reprezintă fundamentul succesului meu.

Anul 2013 pentru nativii din Balanţă

Horoscop 2013 Balanta

Problemele băneşti, viaţa domestică, partenerul, călătoriile şi cariera vor fi temele majore ale anului 2013, în cursul căruia veţi intra mai mult în legătură cu alte persoane. Socializarea şi relaţiile vă pot aduce noroc, însă vor exista anumite dificultăţi legate de un membru al familiei sau de o altă relaţie apropiată.
Jupiter tranzitează în prima jumătate a anului Gemenii, casa a noua, punând accentul pe cunoaştere, călătorii şi spiritualitate. Poate că aţi călătorit în ultimele şase luni ale anului 2012, atunci când Jupiter s-a aflat în aceeaşi casă, şi probabil că veţi călători şi mai mult în 2013, înainte de 25 iunie, când această planetă a expansiunii îşi va schimba semnul zodiacal. Oriunde vă duceţi – într-un loc cunoscut sau într-o ţară străină – excursia (sau excursiile) vă va (vor) satisface spiritul de aventură jupiterian şi dorinţa de a schimba peisajul. Planificaţi o călătorie de vis, un obiectiv pe care aţi vrut întotdeauna să-l vedeţi, sau extindeţi-vă asupra mai

multor destinaţii.
Influenţa lui Jupiter în acest sector depăşeşte însă călătoriile. Stârnindu-vă curiozitatea, veţi fi motivat să cunoaşteţi şi să exploraţi alte culturi şi moduri de viaţă. Trăiţi şi învăţaţi tot ce puteţi prin extinderea orizontului mental. Urmaţi un curs, studiaţi o limbă străină, mergeţi la muzee, vorbiţi cu oamenii, citiţi şi deschideţi-vă mintea către puncte de vedere diferite. Procedând astfel, veţi trece dincolo de informaţii, pe tărâmul cunoaşterii. Ceea ce câştigaţi din aceste experienţe poate fi benefic pentru carieră şi pentru împlinirea ambiţiilor personale spre sfârşitul lui 2013 şi în 2014. Unul sau două cursuri scurte vă pot amplifica perspectivele în carieră.
Jupiter va lumina sectorul carierei începând cu data de 25 iunie, când va intra în Rac, casa a zecea. Acest tranzit, care are loc o dată la doisprezece ani, vă poate purta noroc în lumea exterioară mai ales în vară, când Jupiter va forma aspecte favorabile cu Saturn şi Neptun. Totuşi, din cauza naturii optimiste şi expansive a lui Jupiter, veţi avea tendinţa să vă asumaţi prea multe sarcini, pe care nu le veţi putea onora la timp. Acest lucru ar putea da naştere în august unor dificultăţi familiale şi profesionale. Intraţi într-un ritm normal şi recurgeţi la ceea ce vă pricepeţi cel mai bine: echilibrul.
Când Jupiter tranzitează casa a zecea, oamenii sunt la fel de importanţi ca acţiunile, aşa că faceţi din networking o prioritate şi cultivaţi relaţiile care vă susţin ambiţiile. însă nu luaţi totul de bun, pentru că unii vă vor promite marea cu sarea şi nu se vor ţine de cuvânt. De asemenea, gândiţi-vă bine dacă vă atrage o afacere cu sediul acasă. Deşi e posibil s-o puneţi pe picioare, aspectele planetare din următorii ani vor aduce o nuanţă de nesiguranţă, începeţi încet, păstraţi-vă slujba şi construiţi afacerea fără să vă luaţi

angajamente financiare de amploare.
Saturn îşi va continua tranzitul multianual prin Scorpion, casa a doua, a resurselor personale, inclusiv venitul, cheltuielile şi posesiunile. Deşi prezenţa lui Saturn în acest sector poate semnifica o constrângere financiară, aceasta poate reflecta mai curând abordarea dumneavoastră decât mărimea contului din bancă. Chibzuinţă, inclusiv o concentrare asupra sporirii economiilor, reprezintă o modalitate bună de a aborda acest tranzit; vă veţi trezi chiar adoptând inconştient un astfel de comportament. Administraţi bugetul, plătiţi datoriile şi planificaţi-vă ţelurile financiare. Veţi fi satisfăcut cu mai puţin, aşa că este momentul potrivit pentru a face ordine în debarale şi în spaţiile de depozitare, făcând uz de capacitatea dumneavoastră de organizare şi găsind fiecărui lucru locul său.
Poate că cel mai important mesaj al acestui tranzit care se va sfârşi în decembrie 2014 este îndemnul de a vă gândi la ce anume
preţuiţi în mod real, atât din punct de vedere practic, cât şi dintr-o perspectivă etică. La nivel practic, este momentul să vă reevaluaţi concepţiile materiale şi să decideţi dacă, de exemplu, ultimele accesorii vestimentare costisitoare merită într-adevăr banii pe care i-aţi câştigat muncind din greu. Sau cheltuiţi cumva excesiv pentru cei dragi înainte de a vă satisface propriile nevoi şi dorinţe? Aceste aspecte pot beneficia de pe urma unei gândiri atente, chiar dacă vi se pare că sunteţi pe calea cea bună.
La fel de probabil este să apară probleme de natură etică, cineva încercând să vă determine să ieşiţi din zona dumneavoastră de confort. Nu renunţaţi la convingeri şi nu vă lăsaţi împins de la spate să faceţi ceva ce să contravină puternicului dumneavoastră simţ al onestităţii. Chiar dacă nu apare o astfel de situaţie, vă veţi gândi la aceste chestiuni fundamentale şi le veţi cizela astfel încât principiile dumneavoastră să fie compatibile cu comportamentul actual.
Uranus îşi continuă tranzitul prin Berbec, unde se va afla până în 2018. Parcurgându-vă casa a şaptea, va antrena după sine sfârşitul unor relaţii, iar altele vor trece prin schimbări semnificative. Toate acestea sunt caracteristice pentru Uranus, o planetă a schimbării şi a neprevăzutului. Deşi va fi mai activă atunci când vă va aspecta Soarele natal, îi veţi simţi din când în când efectele fie şi numai prin ceea ce li se întâmplă celor apropiaţi.
Asumarea unor angajamente, în afaceri sau în dragoste, are în general consecinţe nefavorabile atunci când Uranus se află în sectorul relaţiilor, mai ales dacă cineva apare de nicăieri în viaţa dumneavoastră. Un parteneriat format sub patronajul acestei planete a schimbării se poate termina la fel de repede cum a început. Aceeaşi precauţie este necesară şi în cazul sfaturilor unor profesionişti, fie ei contabili, avocaţi sau consultanţi financiari. Cercetaţi recomandările înainte de a angaja pe cineva şi informaţi-vă permanent despre chestiunile colaterale, mai ales în legătură cu banii.
Prezenţa lui Neptun în Peşti, casa a şasea, până în 2025, va influenţa sectorul muncii şi al sănătăţii. Ca orice altă planetă, Neptun exercită şi el efecte favorabile şi nefavorabile. Le veţi trăi pe toate în timpul lungului său tranzit. Inspiraţia şi spiritualitatea sunt cele două caracteristici pozitive ale lui Neptun, cele negative fiind reprezentate de iluzie şi confuzie.Unul dintre avantajele aduse de Neptun în acest sector este munca în folosul celorlalţi, desfăşurată în cadrul unei organizaţii nonprofit, fie ca voluntar, fie chiar ca membru al staffului, iar anul acesta vă poate aduce recunoaşterea meritelor pentru eforturile depuse până acum. Dacă vă aflaţi în căutarea unui nou loc de muncă, este important să păstraţi o viziune realistă, mai ales în timpul verii, când idealismul vă poate împiedica să sesizaţi realitatea. Fiţi atent la promisiunile legate de viitor; se pot adeveri sau nu.
Casa a şasea este şi unul dintre sectoarele sănătăţii, aşa că faceţi-vă un control medical, stomatologic şi oftalmologie. De asemenea, fiţi precaut cu medicamentele deoarece sunteţi mai sensibil în această perioadă; de asemenea, sunt posibile neînţelegeri legate de frecvenţa administrării. Verificaţi referinţele personalului medical înainte de consult şi puneţi întrebări detaliate, explorând toate opţiunile în loc să luaţi totul de bun.
Pluton, cea mai lentă planetă, continuă să parcurgă Capricornul, casa a patra, a căminului şi a familiei, unde se va afla până în 2024. Poate că aţi trăit deja influenţa lui Pluton după ce a intrat în 2008 în acest sector, mai ales dacă v-a aspectat Soarele natal.
în timp ce Pluton tranzitează casa vieţii domestice, s-ar putea să fie nevoie să administraţi afacerile unei rude sau să o ajutaţi în cazul schimbării unei proprietăţi imobiliare. Sunt posibile dificultăţi legate de casă şi de proprietate, inclusiv avarii din cauza vremii sau a unei construcţii deficitare. Dacă achiziţionaţi o casă în aceşti ani, obţineţi un certificat de inspecţie şi garanţie. Verificaţi poliţele de asigurare ale proprietarului sau

ale celui care închiriază şi căutaţi detaliile referitoare la gradul de acoperire.
Acest tranzit plutonian este excelent pentru cercetarea arborelui genealogic şi poate favoriza rezolvarea problemelor de familie vechi. Poate că nu veţi obţine rezultatul dorit, însă vă va elibera de povara trecutului. Una dintre cele mai bune influenţe ale lui Pluton este faptul că vă impulsionează să puneţi ordine în spaţiile de depozitare, să scăpaţi de vechiturile strânse de-a lungul timpului şi să organizaţi amintirile de familie.

Horoscop 2013 pentru nativii din SCORPION

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop SCORPION 2013

Afirmaţia anului
Oamenii îmi preţuiesc cunoaşterea şi experienţa.

Anul 2013 pentru nativii din Scorpion

Horoscop 2013 Scorpion

Anul acesta promite să fie unul activ pentru Scorpioni, accentul fiind pus pe oameni, relaţii, studiu, slujbă şi resurse financiare. Sunt posibile şi călătorii. Deşi uneori vi se va părea că trăiţi în miezul unui uragan, fiind împins în mai multe direcţii în acelaşi timp, acum aveţi mai mult ca niciodată şansa de a alege ce-i mai bun pentru dumneavoastră.
Sunt favorizate câştigurile financiare, posibil considerabile, deoarece Jupiter se va afla până pe 24 iunie în Gemeni, casa a opta. Această planetă a norocului amplifică de obicei subiectul influenţei sale, aşa că e momentul să gândiţi pozitiv şi să rugaţi Universul să fie darnic cu dumneavoastră. în urma acestui tranzit, venitul casei poate creşte, căpătând forma unei măriri de salariu sau a unei moşteniri ori a unei negocieri legate de o asigurare. Dacă vreţi să luaţi un împrumut sau să refinanţaţi ipoteca, Jupiter poate lucra în favoarea dumneavoastră. Investiţiile şi fondul de pensionare cunosc şi ele influenţe favorabile. însă apare şi tentaţia de a cheltui ca şi cum acest cadru financiar va continua la fel şi în viitor. Gândiţi-vă tot timpul la

buget şi economisiţi mai mult decât cheltuiţi, ţelul fiind realizarea siguranţei financiare.
Pe 25 iunie, Jupiter intră în Rac şi îşi începe tranzitul de un an prin casa a noua. Opţiunile sunt la fel de generoase ca însuşi Jupiter şi fiecare vă poate lărgi orizontul, îmbogăţindu-vă viaţa şi aducând oportunităţi în carieră începând cu iulie 2014. Dorinţa de stimulare mentală este o temă-cheie a acestui tranzit, aşa că reluaţi studiile pentru o perfecţionare suplimentară sau pentru obţinerea unui certificat, lucru ce poate fi realizat cel mai bine online. Călătoriile în interes de serviciu sau de plăcere vă pot pune în legătură cu diferiţi oameni sau culturi, de pe urma cărora veţi beneficia prin cunoaşterea mai aprofundată a lumii. Deoarece casa a noua este şi sectorul spiritualităţii, veţi simţi nevoia să observaţi şi această latură a fiinţei dumneavoastră, fie prin studiu pe cont propriu, fie prin implicarea în activitatea unei instituţii religioase. Mai presus de orice, este o excelentă ocazie de a vă defini sau redefini principiile fundamentale şi concepţia despre lume.
Saturn îşi continuă tranzitul prin zodia dumneavoastră natală în care a intrat în octombrie 2012. Sub influenţa lui vă veţi simţi de parcă ar fi momentul să începeţi ceva nou, în parte din cauza regretelor care ies acum la suprafaţă şi vă împing să faceţi mai mult, indiferent de vârstă. Dacă eraţi adult acum douăzeci şi opt de ani, gândiţi-vă ce s-a întâmplat atunci în viaţa dumneavoastră, când Saturn v-a vizitat ultima dată zodia natală. Amintirile vă vor furniza indicii specifice legate de ceea ce aţi putea să trăiţi acum.

Deşi aţi vrea să vă vedeţi de viaţă în continuare, acest tranzit este favorabil planificării viitorului în timp ce reflectaţi asupra trecutului. în decembrie 2014, Saturn va ieşi din zodia dumneavoastră şi va trebui să fiţi pregătit să faceţi primii paşi în direcţia împlinirii ţelurilor pe termen lung.
De asemenea, autoevaluaţi-vă din punct de vedere practic şi rezolvaţi problemele personale care vă ţin pe loc. Concentraţi-vă asupra autoperfecţionării, indiferent dacă este vorba de învăţarea unor noi aptitudini, explorarea şi dezvoltarea unui talent sau a unui domeniu de interes ori adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Toate acestea vor avea ca rezultat creşterea respectului de sine şi a încrederii în forţele proprii, două subiecte care vă pot da acum bătăi de cap, deşi nu aţi avut probleme cu ele în trecut. Aceste sentimente pot fi extrem de puternice în primăvară, însă în timpul verii va ieşi la iveală un nou standard, astfel încât vă veţi privi viitorul cu un optimism nou descoperit.
Probabilitatea unor schimbări la locul de muncă va continua să fie la fel de mare, deoarece Uranus tranzitează Berbecul, casa a şasea. Deşi poate că nu sunteţi direct implicat în aceste schimbări, în afara cazului în care Uranus vă aspectează anul acesta Soarele natal, le veţi trăi totuşi într-un fel. Poate fi vorba de restructurarea generală a firmei, de noi proceduri care întrerup fluxul activităţii sau de plecarea unor colegi. Pe lângă schimbările perturbatoare, Uranus mai poate aduce şi ocazia de a vă repoziţiona astfel încât să obţineţi un câştig în perioada 2014-2015. Profitaţi de orice ocazie pentru a participa în vară la o conferinţă sau la un curs de perfecţionare cu beneficii neaşteptate în următorii doi ani.
Din când în când, va fi greu să vă păstraţi concentrarea la serviciu, aşa că încercaţi să planificaţi totul din timp. Această nelinişte şi lipsa de concentrare deloc caracteristice au nevoie de o supapă, cum ar fi de pildă plimbările regulate din pauza de prânz. Un efect colateral al acestora este legat de sănătate, o altă temă a casei a şasea. Luaţi-vă precauţiile necesare pentru a preveni contractarea unei răceli sau gripe, deoarece atât Saturn, cât şi Uranus determină o sensibilizare a organismului. Aceleaşi tranzite pot reprezenta uri avantaj dacă simţiţi nevoia să treceţi la un regim alimentar sănătos.
Neptun, care a intrat în Peşti în 2011, continuă să vă tranziteze lent casa a cincea, unde va rămâne până în 2025. în acest interval, veţi trăi multe dintre evenimentele şi activităţile asociate cu acest sector solar: copiii, creativitatea, recreerea, poveştile de dragoste şi speculaţiile financiare. Cea mai bună utilizare a prezenţei lui Neptun în această casă – şi una dintre cele mai puţin generatoare de neplăceri – este creativitatea. Chiar dacă nu vă gândiţi la dumneavoastră în acest fel, aveţi totuşi o latură creativă, la fel ca toată lumea. Rămâne doar problema de a găsi cea mai bună cale de manifestare, indiferent dacă e vorba de grădinărit, dans, tâmplărie, grafică computerizată, sporturi de weekend sau proiecte artistice. O preocupare creativă seara sau în weekend poate fi un alt gen de supapă pentru a vă domoli neliniştea declanşată de tranzitul uranian.
Prezenţa lui Neptun în casa a cincea îndeamnă la prudenţă în domeniul investiţiilor, întrucât ceea ce pare un câştig se poate dovedi o pierdere. Aceleaşi precauţii trebuie avute în vedere şi în cadrul relaţiilor romantice. Deşi influenţa lui Neptun este un avantaj real pentru relaţiile pe termen lung, el poate ascunde adevărul în legătură cu o persoană cunoscută de curând, al cărei farmec v-a dat gata. Copiii pot fi şi ei un adevărat mister pentru dumneavoastră, mai ales în timpul anului, atunci când Neptun vă aspectează Soarele natal şi ar trebui să le consideraţi aptitudinile şi talentul dintr-o perspectivă realistă, nu aşa cum aţi vrea să fie.
Pluton, planeta guvernator, continuă să înainteze în Capricorn, casa a treia, a comunicării, fraţilor, vecinilor şi călătoriilor scurte. La un anumit nivel, acest tranzit vă încurajează să gândiţi profund (alături de Saturn, aflat în zodia natală) pentru a ajunge la o mai bună înţelegere de sine. Pentru că veţi fi mai concentrat, tranzitul este excelent pentru studiu. De asemenea, veţi fi mai implicat în problemele comunităţii.

La fel ca în ultimii ani, Pluton va intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a şasea, la sfârşitul primăverii şi în toamnă. Acest aspect dificil poate aduce probleme legate de vecini, fraţi şi colegi de serviciu. Gândiţi cu calm şi în perspectivă. Dacă e cazul, domoliţi-vă reacţiile obişnuite chiar dacă procedând astfel aveţi senzaţia că vă încălcaţi principiile de viaţă. Nu e întotdeauna înţelept să luaţi poziţie; uneori, e mai bine să vă lăsaţi purtat de val. Fiţi atent şi nu vă implicaţi într-o mişcare care sprijină o schimbare masivă la locul de muncă.

Horoscop 2013- Cifra 1

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu


învăţătorul Vezi articolul intreg »

Horoscop 2013 pentru nativii din SAGETATOR

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Scorpion 2013

Afirmaţia anului
Scena domestică îmi satisface spiritul de aventură -cel puţin o parte din timp!

Anul 2013 pentru nativii din Săgetător

Horoscop 2013 Sagetator

Va veţi bucura să petreceţi mai mult timp aproape de casă, în parte pentru că veţi aprecia pauzele, mai ales în a doua jumătate a anului 2013, când volumul de muncă sporeşte. Relaţiile – cu partenerul, familia şi copiii – sunt puternic aspectate şi veţi avea multe amintiri legate de ele. Finanţele, sănătatea şi viaţa socială activă sunt alte teme caracteristice anului 2013.
Expansivul Jupiter tranzitează până pe 24 iunie Gemenii, casa a şaptea, a relaţiilor. Astfel, prima parte a anului va fi favorabilă idilelor şi va aduce numeroase ocazii de a primi oameni noi în cercul dumneavoastră de cunoştinţe. Unii dintre aceştia vă vor purta noroc. Dorinţa vi se poate îndeplini dacă sunteţi pregătit să oficializaţi o relaţie sau vă aflaţi în căutarea unei persoane alături de care să trăiţi în continuare. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, Jupiter vă va menţine pasiunea trează.

<

Tranzitul lui Jupiter prin Gemeni, care are loc o dată la doisprezece ani, este un avantaj şi pentru parteneriatele de afaceri, consultarea unor profesionişti şi networking. Mai presus de orice, veţi găsi oameni extrem de utili, beneficiind de ajutorul lor în realizarea obiectivelor pe care vi le-aţi propus. Răspundeţi-le cu aceeaşi monedă şi creaţi relaţii durabile de care veţi beneficia în anii care vin. însă, pentru că Jupiter, planeta guvernator, poate fi excesiv de optimist, merită să cheltuiţi timp şi efort cerând o a doua opinie înainte de a lua decizii importante. De asemenea, trebuie să verificaţi cu atenţie referinţele diverşilor profesionişti, să citiţi tot ceea ce semnaţi şi să consultaţi un avocat înainte de a intra într-o relaţie contractuală. Puneţi întrebări, evitaţi presupunerile, insistaţi să primiţi răspunsuri clare şi faceţi propriile cercetări. Dacă aveţi vreo îndoială legată de anumite probleme, minore sau majore, cereţi opinia unui om pe care-l respectaţi pentru onestitate.
Jupiter intră pe 25 iunie în Rac, casa a opta, unde va rămâne până în vara lui 2014. Există toate şansele să vă măriţi contul din bancă, însă reţineţi că prezenţa lui Jupiter în acest sector poate spori în aceeaşi măsură şi datoriile. Faceţi un pact cu dumneavoastră înşivă să trăiţi în limita posibilităţilor, să economisiţi, să investiţi şi să achitaţi toate datoriile înainte de a face alte cheltuieli. în acest fel, veţi încheia această perioadă de tranzit al lui Jupiter prin Rac cu un bilanţ mai echilibrat decât cel din iunie, încercaţi-vă norocul la loterie în iulie, amintindu-vă că, pentru a câştiga, nu e nevoie decât de un singur bilet. De asemenea, poate părea tentant să-i răsfăţaţi pe cei dragi cumpărându-le tot ce e mai bun. înfrânaţi-vă. La urma urmei, generozitatea lui Jupiter nu durează o veşnicie, iar obiceiurile proaste sunt greu de eliminat.

De asemenea, rezervaţi-vă timp pentru a organiza evidenţele financiare şi pentru a revizui poliţele de asigurare. Apoi faceţi cercetări şi comparaţi primele de asigurare pentru a fi sigur că plătiţi un preţ competitiv pentru o acoperire similară. Jupiter fiind prezent în acest sector, este posibil să puteţi beneficia de o anumită sumă rezultată din asigurare sau să primiţi o moştenire ori un dar de la un membru al familiei.
Momentele de singurătate vă fac bine, deoarece Saturn tranzitează Scorpionul, casa a douăsprezecea, a regenerării de sine. în următorii doi ani veţi descoperi că principalul scop al lui Saturn este acela de a vă pregăti pentru intrarea sa în zodia dumneavoastră natală. Revizuiţi şi reflectaţi asupra realizărilor şi eşecurilor din ultimii şapte ani. Puteţi învăţa ceva din ele. Apoi cereţi-i subconştientului să elibereze amintirile, imaginile, sentimentele, regretele şi împlinirile. Luaţi-le una câte una, puneţi capăt regretelor şi suferinţelor şi sărbătoriţi succesele. Jurnalul se poate dovedi un bun instrument pentru a învăţa mai multe despre propriile puncte forte şi slăbiciuni. Prin urmare, pregătiţi-vă să profitaţi de calităţile care vă vor asigura succesul în momentul în care Saturn va intra în zodia dumneavoastră natală. De asemenea, puteţi beneficia de pe urma însemnării viselor şi analizării lor ulterioare; unele vă oferă o nouă perspectivă asupra trecutului, prezentului şi viitorului.
Acest tranzit saturnian poate aduce şi o problemă de sănătate. De exemplu, e posibil să vă ocupaţi de o rudă spitalizată sau internată într-un azil. în orice caz, ar fi bine să vă duceţi la un control medical, stomatologic şi oftalmologie. De asemenea, este momentul să acordaţi atenţie unor eventuale boli cronice.
Uranus continuă să avanseze în Berbec, casa a cincea, unde va rămâne până în 2018. Vă puteţi aştepta la o viaţă socială activă, cu oportunităţi legate de o idilă, socializare şi activităţi din timpul liber. Mai mult ca oricând, atunci când distracţiile vă fac cu ochiul sunteţi gata să cedaţi unui impuls de moment, iar dacă sunteţi singur vor exista multe ocazii de a cunoaşte pe cineva. în cazul cuplurilor de îndrăgostiţi, acest tranzit uranian este ideal pentru petrecerea în doi a multor weekenduri romantice.
Copiii vă vor influenţa şi ei, furnizându-vă gânduri, idei şi puncte de vedere noi, lucru pe care-l puteţi face şi dumneavoastră pentru ei. Dacă sunteţi părinte, aşteptaţi-vă să fiţi solicitat de noile activităţi şi preocupări ale copiilor. Datorită influenţei exercitate de Uranus, sunteţi pe cale să vă exploraţi creativitatea în acelaşi timp cu ei. Combinaţi această tendinţă cu spiritul de aventură şi cu orice altceva veţi mai descoperi între timp. E posibil să creaţi un nou gadget sau să transformaţi un hobby într-o a doua sursă de venit. Faceţi însă totul în limitele unui buget rezonabil.
Casa a cincea este asociată şi cu speculaţiile financiare, inclusiv cu jocurile de noroc şi investiţiile. încercaţi-vă norocul la loterie în martie şi aprilie. Planeta neprevăzutului poate aduce un mic, dar binevenit câştig bănesc. Fiţi precaut cu investiţiile, deoarece Uranus poate atrage la fel de bine şi pierderi.
Neptun îşi continuă lungul său tranzit prin Peşti, casa a patra, aşa că veţi trăi suişurile şi coborâşurile acestei planete a iluziei, confuziei, inspiraţiei, creativităţii şi credinţei. Anumiţi membri ai familiei vă vor inspira, iar alţii vă vor dezamăgi. E posibil să realizaţi dintr-odată că o rudă este cu totul altfel decât v-aţi închipuit. La fel ca prezenţa lui Saturn în Scorpion, Neptun în Peşti indică griji legate de sănătatea unui membru al familiei.
Casa ar putea avea de suferit unele daune provocate de scurgeri de apă sau de inundaţii. Totuşi – deşi deloc caracteristic pentru dumneavoastră – probabil că veţi dori să petreceţi mai mult timp acasă, unde vi se va părea raiul pe pământ, un loc de retragere în care puteţi fi dumneavoastră înşivă, relaxându-vă şi simţindu-vă bine. Totuşi, fiţi prudent dacă vreţi să cumpăraţi o casă. Ceea ce pare a fi ideal se poate dovedi un dezastru. Dacă o achiziţionaţi, faceţi mai întâi o inspecţie şi obţineţi o asigurare cu acoperire maximă. în loc de bani, utilizaţi-vă creativitatea pentru a o transforma în ceea ce consideraţi a fi idealul dumneavoastră.
Pluton continuă să înainteze lent prin Capricorn, casa a doua, a resurselor personale. în acest răstimp (până în 2024), venitul va oscila uneori şi veţi avea posibilitatea să sporiţi câştigurile. Realizaţi siguranţa financiară pe baza unei planificări atente şi a respectării regulilor impuse de Pluton. Trăiţi în limitele bugetului, reduceţi datoriile, faceţi economii şi investiţii moderate şi rezistaţi tentaţiei de a adopta soluţii

care promit câştiguri rapide şi uşoare.
Prezenţa lui Pluton în acest sector vă încurajează să faceţi evaluări şi, dacă este necesar, să vă revizuiţi valorile, mai ales pe cele legate de domeniul material. Puneţi-vă întrebări serioase: Ce anume e important pentru mine? O maşină scumpă sau una care să-mi ofere siguranţa călătoriei? Un televizor costisitor cu ecran mare sau banii din bancă? O vacanţă de lux sau timpul petrecut alături de familie într-o staţiune cu preţuri moderate? Cu cât adoptaţi mai repede mentalitatea impusă de Pluton, cu atât va fi mai mare şansa unui rezultat pozitiv şi avantajos.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI