Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din LEU

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012

Horoscop LEU 2013

Afirmaţia anului
Familia este fundamentul meu.

Anul 2013 pentru nativii din Leu

Horoscop 2013 Leu

Anul acesta, casa, familia şi diversele activităţi domestice vor fi puternic influenţate. Cariera va cunoaşte o evoluţie asemănătoare. De asemenea, vă puteţi aştepta la o viaţă socială activă, la prieteni noi, la clipe romantice, momente memorabile petrecute alături de copii şi la lărgirea orizontului.
Jupiter aflându-se până pe 24 iunie în Gemeni, casa a unsprezecea, prima jumătate a anului 2013 va fi extrem de favorabilă scenei sociale, iar în cercul dumneavoastră de cunoştinţe vor intra oameni noi. Cu unii veţi deveni prieten şi este posibil să vă cunoaşteţi sufletul-pereche care vă va oferi cel mai înţelept sfat primit în viaţa dumneavoastră. Dacă vă aflaţi în căutarea unui partener, e posibil să întâlniţi dragostea vieţii dumneavoastră prin intermediul unui prieten comun. Sau s-ar putea să descoperiţi că aveţi sentimente romantice faţă de o persoană din vechiul dumneavoastră cerc de prieteni.
Norocul va sosi prin intermediul celorlalţi, mai ales prin prieteni, şi vă veţi cizela aptitudinile de relaţionare,

stabilind noi şi valoroase contacte. De asemenea, vă veţi implica într-o organizaţie caritabilă sau într-un club ori grup profesional în care puteţi întâlni multă lume. Luaţi în considerare preluarea unui rol de lider care vă va oferi mai multă vizibilitate şi vă va ajuta să vă perfecţionaţi însuşirile.
Pe 25 iunie, Jupiter intră în Rac. În timpul acestui tranzit de un an prin casa a douăsprezecea, veţi beneficia de această planetă a norocului care, uneori, vă va aduce în al doisprezecelea ceas ceea ce vă trebuie. Nu e bine însă să depindeţi de ea tot timpul, deoarece, din când în când, Jupiter promite mai mult decât poate face. Cu toate acestea, veţi avea de partea dumneavoastră un înger păzitor.
Acest tranzit al lui Jupiter este unul dintre cele mai favorabile introspecţiei – aveţi ocazia de a vă gândi la filozofia dumneavoastră de viaţă şi la felul în care se potriveşte cu persoana care sunteţi astăzi. Astfel, veţi fi pregătit să vă îndreptaţi în direcţii noi atunci când Jupiter va intra în vara lui 2014 în zodia dumneavoastră natală. Anul acesta, este posibil să aflaţi multe secrete. Universul vă cere să le păstraţi pentru dumneavoastră, lucru de pe urma căruia veţi beneficia în viitor.
Saturn îşi continuă drumul prin Scorpion, casa a patra, chestiunile familiale şi domestice reprezentând o preocupare importantă. Responsabilităţile familiale vă vor ocupa mult timp şi s-ar putea să trebuiască să gestionaţi sau să aveţi grijă de afacerile unei rude mai în vârstă.
Este posibilă o schimbare de domiciliu, însă cea mai înţeleaptă alegere ar fi să amânaţi cumpărarea unei proprietăţi până la sfârşitul anului 2014, când Saturn va părăsi acest sector. Totuşi, prezenţa lui Saturn aici reprezintă o minunată influenţă asupra proiectelor personale atâta vreme cât nu faceţi datorii pentru realizarea lor. Dacă doriţi să închiriaţi o casă, citiţi cu grijă toate documentele, acordând o atenţie deosebită detaliilor de natură financiară, inclusiv unor posibile penalizări, creşterii chiriei sau politicii de remediere a deteriorărilor. Protejaţi-vă cu ajutorul unei poliţe de asigurare pentru chiriaş şi inspectaţi atent proprietatea înainte de a semna contractul, indicând eventualele reparaţii necesare.

Prezenţa lui Saturn în această casă reprezintă şi ocazia de a rezolva neînţelegerile cu membrii familiei sau urmările unor evenimente din copilărie. Iniţiativa vă aparţine şi, deşi e nevoie de un anumit efort, întreprinderea poate avea succes chiar şi numai prin faptul de a şti că aţi făcut tot ce v-a stat în putinţă. Legăturile de familie deja strânse vor deveni şi mai puternice şi va exista posibilitatea unui sprijin reciproc. Acest tranzit este unul dintre cele mai bune pentru cercetarea arborelui genealogic. În cadrul acestui proces, veţi descoperi că un prieten sau o cunoştinţă vă este de fapt o rudă îndepărtată. De asemenea, ar putea apărea motivaţia de a organiza fotografiile şi amintirile de familie pentru generaţiile următoare.
Prezenţa lui Uranus în Berbec, casa a noua, vă încurajează să primiţi în viaţa dumneavoastră lumea întreagă. Deschideţi-vă mintea către idei noi chiar dacă nu coincid cu vechile dumneavoastră convingeri. Ascultaţi. Citiţi. Cercetaţi. Apoi formaţi-vă propriile păreri. S-ar putea să vă surprindeţi singur.
E posibil să vă gândiţi la reluarea studiilor datorită faptului că în casa a noua se află sectorul educaţiei superioare. Puteţi avea succes, însă nu vă grăbiţi. Găsiţi ceva care să fie în concordanţă cu obiectivele carierei dumneavoastră. Nu începeţi un program de studiu doar pentru că vi l-a recomandat un prieten sau o rudă. Datorită lui Uranus, învăţarea online este o soluţie bună. De asemenea, luaţi în considerare împărtăşirea cunoaşterii cu ceilalţi predând un curs în cadrul comunităţii. Sau urmaţi un curs doar pentru plăcerea de a învăţa o limbă străină, de dragul unui nou hobby sau pur şi simplu pentru a explora un domeniu care v-a interesat întotdeauna. Educaţia formală nu este însă singura opţiune. Puteţi atinge acelaşi ţel citind şi călătorind. Astfel, vă veţi îmbogăţi cunoaşterea despre lume şi despre alte culturi.
Neptun îşi continuă tranzitul prin Peşti, unde se va afla până în 2025. Tranzitând casa a opta, a banilor, el vă poate inspira să faceţi economii sau să investiţi pentru viitor, construind o puternică bază pentru siguranţa financiară. El vă poate umple buzunarele sau vă poate provoca pierderi. Ambele variante sunt posibile, dar puteţi întoarce norocul în favoarea dumneavoastră printr-o planificare atentă a bugetului.
Deoarece Neptun mai este asociat şi cu iluzia sau confuzia, el poate declanşa decizii financiare nefericite printr-o lipsă de înţelegere sau prin dorinţe deşarte. Ascultaţi-vă intuiţia. Deşi un anumit lucru pare sigur, există posibilitatea să nu fie deloc aşa. Puneţi întrebări şi citiţi documentaţiile în loc să luaţi de bun tot ce auziţi. Fiţi precaut în legătură cu investiţiile şi cu cei cărora le cereţi sfatul. Neptun pune accent şi pe firea dumneavoastră generoasă, încurajându-vă să contribuiţi la cauze demne de atenţie; participaţi în limita mijloacelor de care dispuneţi şi asiguraţi-vă că organizaţia merită într-adevăr donaţia respectivă.
În Capricorn, Pluton îşi continuă lungul tranzit prin casa a şasea, a muncii cotidiene. Din când în când, activitatea dumneavoastră de la locul de muncă va fi intensă, atât din cauza aglomerării sarcinilor, cât şi a unor persoane dificile. Însă totul e trecător şi, în general, va avea un efect de fundal, mai puţin atunci când, de-a lungul anului, Pluton vă va aspecta Soarele natal. Cu toate acestea, trebuie să fiţi conştient de ceea ce se întâmplă la serviciu, de curenţii subterani şi de ce spun şi fac ceilalţi. Apoi veţi fi pregătit să acţionaţi

în cazul în care apare la orizont o schimbare conflictuală sau ameninţătoare.
Casa a şasea este şi domeniul sănătăţii, iar prezenţa lui Pluton aici vă reaminteşte să echilibraţi tensiunea de la serviciu cu activităţi de destindere. Exerciţiile fizice moderate reprezintă un bun antidot, la fel ca hobby-urile şi timpul petrecut în sânul familiei. Mai puteţi folosi energia lui Pluton şi pentru a vă valorifica voinţa dacă doriţi să adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos, adică să mâncaţi alimente nutritive şi să renunţaţi la obiceiurile proaste.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI