Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti 21.03 – 20.04

Postat de Urania Horoscop On March - 25 - 2011

Pesti – Previziuni pentru perioada 21.03 – 20.04


V-aţi eliberat de influenţa malefică a lui Lilith: veţi mai scăpa de oboseală, viaţa nu mai pare o povară, nu mai visaţi la iubiri imposibile. Atenţia se mută de acum asupra banilor (ori economiilor), asupra bunurilor (risc de furt, pagubă, şantaj). Jupiter şi Mercur vor să vă coopteze într-un proiect profitabil. Conjuncţia Chiron-Neptun (patronul dvs. zodiacal) vă înzeceşte puterile vindecătoare sau vă trimite la terapeuţi/medici foarte pricepuţi.

Reperele succesului

•   Zile favorabile: 21, 26 martie, 5,10,18 aprilie

•   Zile dificile: 23, 31 martie, 7,14, 20 aprilie

•   Interese prioritare: muncă, întărirea imunităţii

•   Talismanul lunii opal alb

Dragoste şi sex

între 21 şi 31 martie. La începutul decadei veţi fi introvertită, motiv pentru care pot izbucni certuri cu partenerul. Pentru 21 martie nu e recomandabil să planificaţi o întâlnire romantică, fiindcă va fi greu să evitaţi conflictele. însă pe 22-23 martie situaţia se va îmbunătăţi simţitor, sunt posibile surprize plăcute din partea iubitului. După 28 martie veţi simţi un aflux de forţe şi entuziasm şi vă veţi înţelege mult mai uşor cu iubitul. Profitaţi de această situaţie favorabilă, organizând o cină romantică. Intre 1 şi 10 aprilie. Pentru relaxare în doi va fi ideală ziua de 1 aprilie, vă veţi distra copios pe seama propriilor imperfecţiuni. Datorită umorului vă veţi putea revizui relaţia, schimbând-o în bine. Pe 2 aprilie încercaţi să nu abordaţi teme delicate, pentru a nu provoca un conflict sau a nu-l ofensa pe iubitul dvs. Toate celelalte zile ale decadei vor fi favorabile pentru întâlniri. în aprilie este de asemenea posibil să cunoaşteţi o persoană interesantă, intre 11 şi 20 aprilie. 11 aprilie e o zi perfectă pentru comunicare şi stă în puterea dvs. să faceţi această întâlnire de neuitat. Pe 15 aprilie veţi reuşi să discutaţi cu partenerul despre toate problemele importante din familie şi să trasaţi planuri de viitor. Dar pe 16 aprilie nu e cazul să abordaţi teme serioase, în această zi va fi greu să vă stăpâniţi irascibilitatea. Certuri minore sunt posibile şi pe 17 aprilie. Pe 19- 20 aprilie în sfârşit relaţia se va normaliza din nou. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ întâlnirea e de preferat să aibă loc acasă. Lumânările aromate, ceaiul verde şi dulciurile orientale vă ajută să creaţi atmosfera necesară. Puteţi introduce o notă de mister, organizând şi o şedinţă de ghicit în cărţi de tarot.

familie


în această lună e puţin probabil ca treburile casnice să vă dea prea multă bătaie de cap. Zilele de 8-9 aprilie sunt foarte potrivite pentru o cină în familie, pentru întâlniri cu părinţii ori amenajarea locuinţei. Comunicarea cu copiii vă aduce o mulţime de emoţii pozitive. Străduiţi-vă să vă apropiaţi mai mult de copil, să-i câştigaţi încrederea. Iar pentru a consolida rezultatul, planificaţi o ieşire împreună la teatru sau la cinema – în felul acesta veţi avea mai multe teme noi de discuţie.

Pesti – Sănătate şi energie

în această lună sănătatea dvs. va depinde în primul rând de regimul alimentar corect. Exerciţiile fizice vă întăresc imunitatea, iar plimbările pe jos se vor dovedi deosebit de folositoare. La nevoie, pe 13-14 aprilie puteţi începe o terapie. ALIMENTUL LUNII. Din cele mai vechi timpuri mierea se foloseşte ca remediu pentru multe afecţiuni. în scop profilactic, e suficient să consumaţi 50 g pe zi, şi problemele de sănătate vă vor ocoli.

Timp liber pentru Pesti

în această lună călătoriile îndepărtate promit să fie interesante, cele mai favorabile zile pentru plecare sunt 22-23 martie şi 19-20 aprilie. încercaţi să staţi cât mai mult la aer curat: plimbaţi-vă, faceţi mici excursii, organizaţi picnicuri – ideale sunt pentru asta zilele de 5-6 aprilie. Pe 29-30 martie veţi dori să vă retrageri în singurătate, încercaţi să vă luaţi concediu în aceste zile şi să plecaţi în alt oraş. Schimbarea de decor vă ajută să vă detaşaţi de probleme, să vă relaxaţi, să vă gândiţi în linişte la planurile de viitor. Zilele de 10-11 aprilie dedicaţi-le creativităţii sau puteţi merge la un spectacol. SURSA DE ENERGIE. O biserică veche, ortodoxă sau catolică. Aşa veţi găsi răspunsul la multe întrebări, veţi simţi împăcare, calm şi armonie.

Bani si carieră pentru Pesti

Situaţia financiară va depinde în mare măsură de cât sunteţi de activă şi de spiritul dvs. de iniţiativă. Străduiţi-vă să găsiţi noi posibilităţi de câştig. în această lună sunt de asemenea posibile tranzacţii reuşite, achiziţii importante, câştiguri neaşteptate. Totodată, orice cheltuieli trebuie să fie bine gândite, căci puteţi fi păcălită cu uşurinţă. Pe 2-3 aprilie abţineţi-vă de la acţiuni impulsive. Investiţiile sunt permise pe 11-13 aprilie. La serviciu situaţia e stabilă, veţi reuşi să o scoateţi la capăt cu orice sarcini. Dacă doriţi o mărire de salariu, discuţia serioasă cu superiorii trebuie să aibă loc pe 24-25 martie. ACHIZIŢIA LUNII. Un set de cratiţe moderne de la o firmă de prestigiu.

Cheia succesului

Succesul va fi al celor care vor reuşi să-şi restabilească armonia interioară. încercaţi să găsiţi răspunsul la întrebările care vă frământă de multă vreme, învăţaţi să vă iertaţi dvs. şi celor din jur micile şi marile neajunsuri şi în felul acesta viaţa va deveni mai plăcută şi mai simplă.


Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI