Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac 21.03 – 20.04

Postat de Urania Horoscop On March - 25 - 2011

Rac – Previziuni pentru perioada 21.03 – 20.04


Fiţi cu ochii pe sănătate! Pe cei care doresc recunoaştere, să acceadă la noi funcţii, să primească recompense de la superiori, Stelliumul format din Soare, Mercur, Jupiter, Uranus şi Lilith îi ajută să-şi transforme visul în realitate. Condiţii esenţiale: ambiţie, putere de convingere, creativitate, dar şi charismă, căci Lilith îi vrea frumoşi, misterioşi ori cu aură de unicitate. Racii fără ambiţii ar putea să cedeze la presiuni şi să predea armele.

Reperele succesului

•   Zile favorabile: 23 martie, 1, 6,15,19 aprilie

•   Zile dificile: 21,27 martie, 3,11,17 aprilie

•  Interese prioritare: carieră, relaţii cu colegii

•   Talismanul lunii: turmalină verde

Dragoste si sex

între 21 şi 31 martie. Pe 22-23 martie puteţi petrece clipe minunate în compania iubitului, aşa că staţi cât mai mult împreună în aceste zile. Pe 27-28 martie vă vor interesa mai mult aspectele legate de consolidarea relaţiei, veţi avea de discutat despre planurile comune cu partenerul. Sunteţi atrasă de întemeierea unei familii şi, dacă veţi depune toate eforturile în acest sens, veţi reuşi. Profitaţi de 29- 30 martie – sunt zile pline de pasiune, între 1 şi 10 aprilie. 1 aprilie este o zi favorabilă din toate punctele de vedere, inclusiv pentru dragoste, aşa că organizaţi o sărbătoare a râsului în doi. Pe 3-4 aprilie străduiţi-vă să vă faceţi timp şi pentru muncă, şi pentru iubit, ca să evitaţi un conflict. După 5 aprilie relaţia va fi relaxată şi armonioasă, plină de tandreţe şi iubire.

Între 11 şi 20 aprilie. 11 aprilie e, în general, o zi bună, dar vă pot copleşi emoţii puternice – faceţi tot posibilul ca acestea să fie pozitive, controlaţi-vă irascibilitatea. Pe 12 aprilie vă va fi mai uşor să ajungeţi la compromis cu partenerul. Zile pentru dragoste sunt 15,19 şi 20 aprilie. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Oferiţi-i partenerului ocazia să vă recucerească. Acordaţi-i libertate deplină în alegerea momentului şi locului întâlnirii, ca întâlnirea să fie o surpriză pe care v-o dăruieşte el. Ii arătaţi astfel că aveţi


încredere în el şi că sunteţi gata să-i fiţi alături în orice început.

Familie

în familie nu e chiar totul aşa de frumos cum v-aţi dori. Grijile casei vă solicită destule eforturi, răbdare şi rezistenţă. Pe 21 martie pot apărea probleme în relaţia cu părinţii, posibil din cauza renovării sau reamenajării locuinţei dvs. Pe 22-23 martie veţi reuşi să vă relaxaţi, uitând de aceste griji şi dedicându-vă timpul comunicării şi jocurilor cu copiii. în perioada 27 martie – 13 aprilie va fi dificil să daţi dovadă de iniţiativă în treburile casnice, nu vă apucaţi de nimic grandios. Perioada nu este cea mai potrivită pentru a începe ceva important, inclusiv pentru mutat, renovare etc. După 14 aprilie va fi mai uşor să puneţi în aplicare ceea ce doriţi să faceţi. 17 aprilie este o zi dificilă pentru relaţia cu cei apropiaţi.

Sănătate si energie

Ocupaţi-vă de sănătate: este sarcina dvs. numărul unu. O sănătate perfectă şi o formă fizică excelentă vă asigură atingerea obiectivelor profesionale stabilite. Cele mai potrivite zile pentru începutul unei terapii sunt 24 şi 25 martie. Per total, tonusul va fi bun, dar trebuie totuşi să vă protejaţi coloana şi articulaţiile, aşadar evitaţi suprasarcinile. ALIMENTUL LUNII. Ceaiul verde este un antioxidant puternic care vă ajută să vă întăriţi sănătatea şi să vă prelungiţi tinereţea.

Timp liber

O lună potrivită pentru călătorii, în special îndepărtate, chiar riscante, de exemplu, expediţii aventuroase în locuri neumblate. După 28 martie puteţi călători împreună cu prietenii şi tovarăşii de idei, în grup va fi mai vesel. 31 martie şi 1 aprilie sunt zilele cele mai favorabile pentru a porni la drum. Pe 2 aprilie e mai bine să nu plecaţi nicăieri. Pe 8-9 aprilie staţi singură, aveţi nevoie să vă ascultaţi ritmurile interioare. Zile potrivite pentru a merge la spectacole sunt 22-23 martie şi 19-20 aprilie. SURSA DE ENERGIE. Casa părintească: veţi putea simţi puternica legătură cu familia şi neamul dvs.

Rac Bani si carieră

In această lună veţi avea multe posibilităţi pentru evoluţie în carieră, dar există totodată şi riscul de a cădea pradă iluziilor, de a vă înşela în aşteptări. Daţi-vă toată silinţa, adoptând însă o atitudine detaşată faţă de realizările dvs. – luaţi totul ca pe un fel de joc, şi veţi avea astfel şansa unor rezultate remarcabile. Sunt posibile schimbări rapide în cariera dvs., ce pot merge până la schimbarea radicală a profesiei. Şi cu toate că acest gen de gânduri încep să vă dea târcoale de pe acum, e bine să mai aşteptaţi câteva luni. Pe 2-4 aprilie au loc evenimente importante pentru dvs., dar în aceste zile e de preferat să evitaţi comunicarea directă cu superiorii. Situaţia dvs. financiară e acum stabilă. Pe 13-14 aprilie puteţi face cumpărături reuşite. ACHIZIŢIA LUNII. Un costum de birou care subliniază statutul dvs. important.

Cheia succesului pentru Rac

Aveţi succes în tot ce e legat de misticism sau înţelesuri tainice, de transformarea totală a sufletului: nu vă temeţi de schimbări – vor fi spre binele dvs. Autoperfecţionarea, încrederea în destin vă garantează că totul va fi bine.


Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI