Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni – 21.03 – 20.04

Postat de Urania Horoscop On March - 25 - 2011

Gemeni – Previziuni pentru perioada 21.03 – 20.04


Astrele cer vigilenţă şi vă înzestrează cu ochi de vultur. Concurenţa vă pândeşte, prietenii una promit şi alta fac, colegii vă subminează. De vină pot fi Lilith în conjuncţie cu Soarele şi Uranus. încercaţi să observaţi care sunt adevăratele lor intenţii şi răsturnaţi-le planul. Mercur (patronul dvs.) va fi în opoziţie cu Saturn Rx, generând răceală în relaţia cu iubitul. Revin parteneri sociali din trecut. Atenţie, vă descurcaţi mai bine acum pe cont propriu!

Reperele succesului

•   Zile favorabile: 25, 30 martie, 9,14 aprilie

•   Zile dificile: 21,28 martie, 4,11,17 aprilie

•   Interese prioritare: planuri de viitor, comunicare

•   Talismanul lunii: beriliu

Dragoste şi sex

între 21 şi 31 martie. O perioadă favorabilă pentru relaţie, investiţi în ea toate forţele. Pe 21 martie pot apărea dificultăţi în dragoste, de aceea evitaţi disputele. Pe 24-26 martie dedicaţi-vă total partenerului. Cea mai potrivită zi pentru dezbaterea problemelor care vă frământă pe amândoi este 25 martie. După 27 martie nu e cazul să acceptaţi întâlniri cu persoane puţin cunoscute, e foarte posibil să vă cauzeze neplăceri. 27-28 martie sunt zile potrivite pentru sex.

între 1 şi 10 aprilie. Pot apărea disensiuni, în special legate de viaţa intimă – străduiţi-vă să nu le adânciţi. Momentan, nici întâlnirile romantice nu sunt foarte reuşite, nu vă puneţi speranţe prea mari în ele, ca să evitaţi dezamăgirile. După 1 aprilie va fi greu să daţi dovadă de iniţiativă, aşa că relaxaţi-vă şi lăsaţi lucrurile să se desfăşoare de la sine. 9 aprilie e o zi potrivită pentru lămurirea problemelor, între 11 şi 20 aprilie. încă nu reuşiţi să vă înţelegeţi şi petreceţi mult timp certându-vă, dar după 13 aprilie totul va deveni mai simplu, lucrurile încep să se rezolve. întâlnirea romantică de pe 17 aprilie poate lăsa un gust amar, e mai bine să o fixaţi pentru ziua următoare.

ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Creaţi-vă o imagine seducătoare, renunţaţi la ambiţii şi reproşuri, înarmaţi-vă cu înţelepciune şi încredere. Alegeţi pentru întâlnire un loc cunoscut, confortabil. E bine să fie şi lumânări:


focul lor vă aduce pace interioară.

Familie

Treburile casei nu vă consumă prea mult timp sau forţe şi veţi avea posibilitatea să vă ocupaţi de propria persoană, să vă odihniţi. Pe 21 martie acordaţi timp copiilor, dar e puţin probabil să fie vorba despre distracţii, mai degrabă de momente educative. Aveţi grijă să nu exageraţi, să nu fiţi prea de severă cu copiii. în general, este o perioadă lungă de succese legate de părinţi şi alte rude. Deosebit de important va fi sfârşitul lui martie, ca şi începutul lui aprilie, când se pot realiza principalele dvs. obiective legate de casă şi familie. Pe 13-14 aprilie veţi avea relaţii bune cu rudele şi vecinii, iar 15 aprilie e o zi bună pentru a invita musafiri. Pe 16-17 aprilie evitaţi disputele cu cei dragi.

Sănătate şi energie

Sănătatea nu e ameninţată, aşa că menţineţi-o la acelaşi nivel şi nu vă mai faceţi probleme. Eventualele terapii e indicat să le începeţi pe 22-23 martie, alegeţi-vă ceea ce vi se potriveşte. Pot fi vulnerabile picioarele, articulaţiile, coloana: fiţi precaută. ALIMENTUL LUNII. Vinetele: o componentă de bază a dietei de legume – sunt sănătoase, se asimilează uşor, conţin multe substanţe utile organismului.

Timp liber

în martie puteţi face o călătorie romantică sau una în scopul dezvoltării spirituale – 27 şi 30 martie sunt zilele potrivite. în perioada 28 martie – 13 aprilie căutaţi pentru relaxare locuri cât mai îndepărtate de zgomot şi aglomeraţie. De exemplu, petreceţi mai mult timp în natură. Călătoriile la distanţe mari sunt indicate pe parcursul întregii luni martie, în schimb, în aprilie ele nu sunt de dorit. Pentru excursii scurte sunt potrivite zilele de 13 şi 14 aprilie. Pe 6 şi 7 aprilie veţi avea nevoie de odihnă şi singurătate, departe de agitaţia cotidiană. SURSA DE ENERGIE. O cafenea liniştită din centrul oraşului, unde se adună lume interesantă.

Bani si carieră

Situaţia dvs. financiară se prezintă bine, e o perioadă luminoasă, când banii vă vin ca rezultat al eforturilor anterioare. Pe 11 aprilie sunt posibile un succes financiar important sau o achiziţie reuşită. Mai mult, acum puteţi investi o sumă mare, puteţi lua un credit etc. Pentru muncă eficientă, corectarea greşelilor şi stabilirea de relaţii bune cu colegii sunt ideale zilele de 22-23 martie, aşa că rezolvaţi cu calm tot ce s-a adunat în ultimele zile. Ascensiunea în carieră este aproape, iar momentan e posibilă o călătorie de serviciu în străinătate sau participarea la un curs de perfecţionare ori susţinerea unei lucrări de diplomă, a unei disertaţii etc. Singurul lucru care va întâmpina obstacole e realizarea planurilor creative la serviciu, în special între 28 martie şi 13 aprilie. E posibil să nu aveţi destulă libertate de exprimare, dar nu trebuie decât să aşteptaţi cu răbdare ca această perioadă să se încheie. ACHIZIŢIA. LUNII. Parfumul dvs. preferat.

Cheia succesului

Veţi avea noroc în tot ce ţine de drumuri îndepărtate, de noi descoperiri. Lărgiţi-vă viziunea asupra vieţii, cunoaşteţi domenii noi, ce vă atrag, îmbogăţiţi-vă spiritual, şi norocul vă va surâde!


Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI