Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar

Postat de Urania Horoscop On March - 20 - 2010

Aspecte astrale in perioada Decembrie 2011

La mulţi ani, Săgetători şi Capricorni! Şi nativilor
celorlalte zodii, înaintea începutului unui nou ciclu solar, menit, poate, să ne dea răspunsuri la multe întrebări…
în mod tradiţional, piatra preţioasă a lunii decembrie este rubinul, despre care se spune că îi conectează pe cei care o poartă la sursa energiei vitale; urmează turcoazul, simbol al succesului şi prosperităţii, şi zirconiul, ale cărui virtuţi se crede că au puterea de a tămădui bolile. Pentru mai mult noroc, pe lângă pietrele acestea, e bine să purtaţi în decembrie purpuriu şi nuanţe de albastru închis.

* Luna începe cu Mercur (sfera ideatică) în mişcare aparent retrogradă – e nevoie să ne întrebăm ce am realizat, ce vrem să facem, să fim sinceri cu noi înşine. Uranus îşi reia mişcarea directă pe 9, când pe cer se produce un alt fenomen important, o eclipsă de Lună în Gemeni: atitudinile fiecărui nativ se schimbă în diverse sectoare ale vieţii, pe măsură ce contextul exterior se modifică. La ce trebuie să vă aşteptaţi aflaţi citind previziunile corespunzătoare zodiei dumneavoastră în paginile următoare…
Marte e instalat în Fecioară. Semn în care va rămâne până pe 3 iulie 2012.
Din acest punct de vedere, e bine să-i folosim calităţile energetice pentru vindecare. Suferinzii de boli cronice pot afla acum de un nou tratament sau se pot implica mai hotărât în urmarea unuia menit să le aline suferinţa.
Venus tranzitează Capricornul şi pe 21 decembrie intră în Vărsător. Această schimbare de semn, combinată cu trecerea Soarelui în Capricorn şi Luna Nouă din 24 decembrie par să ne anunţe că semnificaţia Crăciunului anul acesta va fi una tradiţional în adevăratul sens al cuvântului, cu mai multă apropiere între cei cere se iubesc, cu mai multă apreciere faţă de sacrul atât de banalizat de comercializarea excesivă a ultimilor ani. Plus că şi Jupiter îşi reia mişcarea directă chiar pe 25… simţiţi-vă bine alături de cei dragi, apreciaţi dragostea care vi se oferă!
Vă urăm ca decembrie să vă aducă numai împliniri şi ca 2012 să fie cel mai bun dintre anii pe care i-aţi
trăit până acum!

Horoscop Urania Lunar Decembrie 2011

Pentru a citi Horoscopul Lunar dati un click pe zodia dvs. mai jos!
Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI