Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Vă simţiţi perfect, aveţi un moral excelent!
Sfârşitul lui 2011 ar trebui să vă găsească într-o formă de zile mari – cel puţin asta promit Soarele şi
Mercur, în tranzit prin Săgetător, semn de Foc ca şi Leul. Ca atare şi dată fiind generozitatea înnăscută care vă caracterizează, vă doriţi să faceţi plăcere tuturor celor dragi: rudelor, copiilor, persoanei iubite. E momentul să încetiniţi puţin ritmul profesional, chiar dacă mai sunt situaţii de încheiat, şi să vă pregătiţi pentru sărbători. Vă veţi putea achita de îndatoriri şi printre picături, însufleţiţi de optimism şi entuziasm.
Cariera si activităţi
■ Incă o lună foarte bună pentru dumneavoastră – acum e rândul Soarelui şi al lui Mercur să formeze aspecte armonice cu zodia Leului ş\ să „amestece cărţile” în profesie. în tot ce faceţi, fără să vă forţaţi în mod special, vă puneţi amprenta: aveţi idei originale şi lucrative, iar iniţiativele sunt pe placul superiorilor. Insă lucrul în echipă e cel favorizat, alături de colegi puteţi finaliza, cu rezultate bune, un proiect important. Dacă sunteţi născuţi între 7 şi 15 august, Mercur vă poate determina să vă gândiţi dacă să acceptaţi o propunere care vi se face. Luaţi-o în calcul, examinaţi avantajele şi riscurile, dar nu vă grăbiţi să vă pronunţaţi. Pe 21 intră în casa a Vll-a a temei – pe plan profesional puteţi fi ajutaţi de persoane pe care le întâlnise în societate. Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă au mai multe şanse în ultimele 10 zile ale lunii. Până atunci, atitudinea lor nu reuşeşte să pară atât de responsabilă pe cât ar trebui.

Dragoste si viaţa afectiva
■ Viaţa sentimentală e în continuare sub influenţa lui Nep tun, însă planeta iluziilor e pe ultimele grade ale casei a Vll-a, sector al cuplului, şi poate că lucrurile se mai schimbă în bine. Oricum, pentru mulţi nativi e vorba de o evoluţie. Pozitivă, dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. cu persoana iubită – puteţi chiar să vreţi să evadaţi împreună într-un weekend romantic, departe de obligaţiile cotidiene. Sau dimpotrivă, dacă vă simţiţi apăsaţi în actuala relaţie, dacă nu mai există comunicare, Neptun poate aduce încă şi mai multă înstrăinare… Dacă nu v-aţi găsit încă perechea, ar trebui să lăsaţi teama deoparte şi să începeţi să speraţi. Soarele şi Mercur sunt în casa a V-a, semn că o prietenie se poate transforma în pasiune. Poate chiar un coleg de serviciu, pe care l-aţi ignorat până acum, vă atrage atenţia într-un fel neobişnuit. Iar apoi, pe 21, Venus ajunge în casa cuplului. Drumul spre fericirea în doi vi se deschide larg…
Câştiguri Financiare
Dacă luna începe cu 30 % dintre astre în mişcare aparent retrogradă, la sfârşitul lui decembrie toate astrele vor fi directe, iar asta se va simţi şi în situaţia dumneavoastră financiară. Chiar dacă Marte s-a instalat pentru o lungă perioadă în casa a ll-a, bugetul nu vă e pus în pericol dacă ştiţi să vă luaţi măsuri. în primul rând feriţi-vă de riscuri; apoi, dacă faceţi cumpărături sau rezervări pe Internet, informaţi-vă despre site-urile respective înainte de a vă da coordonatele cârdului. Fiţi precauţi, atâta tot, pentru că e o perioadă în care puteţi fi păgubiţi. Speculaţiile, jocurile de noroc ar trebui de asemenea evitate până pe 14. Mercur, astrul finanţelor dvs., are o mişcare aparent retrogradă în aceste prime două săptămâni din decembrie astfel că încă o măsură de prudenţă ar fi să amânaţi cumpărăturile pentru sărbători şi cadourile pentru după 14. Veţi face alegeri mai înţelepte şi,foarte probabil, veţi cheltui mai puţin.
Familie si prieteni
■ Luna trecută, în casa a V-a atemei dumneavoastră generale s-a produs o eclipsă de Soare (a patra în 2011!), iar la începutul lunii decembrie sunteţi încă sub influenţa ei. în plus, sectorul e ocupat acum de Soare şi Mercur: în vieţile copiilor se petrec evenimente importante, sunt bucurii, dar pot fi şi contestări ale autorităţii, un părinte sau o cineva care este ca un părinte pentru nativii Lei e nevoit să-şi modifice strategia financiară, celălalt părinte are mai mult de a face cu medici şi spitale. Poate fi vorba chiar de o intervenţie chirurgicală. Pe 10 se produce o nouă eclipsă, de data aceasta de Lună, în casa a Xl-a, sector al prietenilor. Este posibil ca aceştia să treacă prin situaţii delicate, poate chiar relaţiile pe care le aveţi cu ei să fie testate. Amicii vor fi mult mai temperamentali, astfel că sfatul nostru este să daţi dovadă de mai multă răbdare în ceea ce-i priveşte. Oricum, certurile apar pentru a vă împăca
Tonus fizic psihic
Până pe 21, Venus tranzitează casa a Vl-a, sector al sănătăţii Leilor, unde se află şi Pluton – semn că veţi fi foarte preocupaţi de starea dumneavoastră fizică, mai atenţi decât de obicei la semnalele pe care vi le dă organismul. în principiu, nu ar trebui să fie nimic care să vă alarmeze, dar e bine din când în când să vă mai faceţi câte un set de analize, doar ca să vedeţi cum staţi. Sau să recurgeţi la o mică dietă de detoxifiere, de trei zile înainte de sărbători, să zicem. Dar, repetăm, starea generală ar trebui să fie foarte bună, cu un moral excelent şi chiar o dispoziţie sportivă pentru unii nativi. Alţii (nu e valabil pentru toţi) ar trebui să vadă o îmbunătăţire vădită a înfăţişării – mai multă strălucire a tenului, un tonus muscular mai bun, ca urmare a stării bune a organismului, care acţionează la nivel mental şi asupra exteriorului. Sunteţi mândri de sănătatea dvs., Venus în casa a Vl-a înseamnă şi că vanitatea joacă un rol.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI