Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

BALTANA – 21.03 – 20.04

Postat de Urania Horoscop On March - 23 - 2011

BALTANA – Previziuni pentru perioada 21.03 – 20.04


Saturn vă plasează între ciocan şi nicovală, adică între opoziţia pe care o va face succesiv cu Mercur şi mai apoi cu Jupiter. Primul generează blocaje de comunicare în relaţiile profesionale şi matrimoniale, al doilea vă limitează norocul ori vă pune să căutaţi dreptatea la porţile unei instituţii. Alinierea de planete, Soare-Lilith-Uranus, poate provoca un scandal în familie sau la serviciu. Dacă aveţi de făcut o alegere, acum trebuie să vă hotărâţi!

Reperele succesului

•   Zile favorabile 22,26 martie, 5,10,18 aprilie • .Zile dificile 24, 31 martie, 7,14 aprilie

•   Interese prioritare: relaţia de cuplu, contacte sociale, încheierea de contracte

•   Talismanul Iun selenit verde

Dragoste şi sex

între 21 31 martie. Fiţi atentă în comunicarea cu iubitul, începe o perioadă foarte dificilă. Aveţi multe activităţi şi planuri în comune, dar trebuie să daţi dovadă de delicateţe şi tact în comunicarea cu el şi să învăţaţi să priviţi lucid lucrurile. Pe 21 martie nu e cazul să vă certaţi, controlaţi-vă reacţiile. Iar după 28 martie încercaţi să nu fiţi prea activă în tot ce faceţi, inclusiv în relaţie. Eforturile dvs. nu vor avea rezultate pozitive. Pentru întâlniri romantice sunt potrivite zilele de 29 şi 30 martie, dar fără insistenţe şi exces de iniţiativă.

Aspectele legate de relaţie vor fi pe primul plan. Trebuie să discutaţi despre problemele curente, planuri şi perspective, altfel relaţia se poate complica. Pe 3-4 aprilie sunt posibile certuri care pot duce la un conflict major. De aceea înarmaţi-vă cu maximum de răbdare şi cu înţelepciune, în discuţii nu abordaţi teme neplăcute pentru el şi căutaţi soluţii de compromis. 6 aprilie este o zi favorabilă pentru viaţa intimă, între 11 şi 20 aprilie. Pe 13 aprilie sunt şanse să ajungeţi la înţelegere cu partenerul în privinţa multor probleme, relaţia va deveni mai armonioasă. După 13 aprilie vă va fi mai uşor să vă spuneţi dorinţele, iar iniţiativa personală nu va fi distructivă pentru dvs. In schimb, pe 17 aprilie există din nou riscul neînţelegerilor, aşa că fiţi atentă! ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Întâlniţi-vă cu iubitul pe un teritoriu neutru – la o cafenea, într-un mic bistrou. Va fi mai uşor să staţi de vorbă în linişte, fără să vă gândiţi la probleme.


Un vin bun şi o gustare uşoară vă ajută să reduceţi tensiunile.

familie

Trebuie să acordaţi mai multă atenţie celor dragi şi să vă gândiţi cum să aveţi o relaţie bună cu oamenii din jur – 25 martie e o zi potrivită pentru aşa ceva. Cheltuielile pentru casă şi familie vor creşte semnificativ, dar sunt necesare. Planificaţi cumpărături pentru 27-28 martie. Tot în aceste zile e recomandabil să vă adunaţi toată familia la o cină deosebită. Zilele de 29-30 martie dedicaţi-le copiilor, dar nu uitaţi că îndrumările dvs. s-ar putea să nu aibă acum efectul scontat. De aceea, limitaţi-vă la activităţi şi jocuri creative, dar fără să-i spuneţi copilului ce şi cum să facă. 3 şi 4 aprilie petreceţi-le împreună cu partenerul. Dragostea şi căldura vă ajută să treceţi peste dificultăţile apărute în relaţie.

Balanta – Sănătate şi energie

Ocupaţi-vă serios de sănătatea dvs., acordând prioritate metodelor profilactice – dietă, sport, masaj etc. Protejaţi-vă sistemul nervos, în special între 28 martie şi 13 aprilie, când va fi o perioadă dificilă pentru dvs. Cele mai vulnerabile organe vor fi rinichii, deci e bine să limitaţi consumul de sare. ALIMENTUL LUNII. Midiile – sunt o sursă excelentă de microelemente.

Timp liber

Până la începutul lui aprilie ar fi bine să vă relaxaţi, dedicându-vă activităţii favorite, creativităţii, petrecându-vă timpul în mod plăcut. Călătoriile îndepărtate nu sunt de actualitate, dar dacă doriţi să plecaţi undeva, e bine să o faceţi în martie, pentru că în aprilie vor apărea multe obstacole în calea plecărilor. în schimb, vor fi mai multe posibilităţi pentru studiu şi pentru a cunoaşte oameni interesanţi. Faceţi de asemenea sport şi scurte drumeţii. Pe 13-14 aprilie vă face bine compania prietenilor, iar pe 15 aprilie retrageţi-vă în singurătate – vă relaxaţi şi vă gândiţi la planurile de viitor. SURSA DE ENERGIE. O expoziţie de artă, unde veţi avea multe satisfacţii de natură estetică.

Bani si carieră pentru Balanta

Aspectele financiare sunt favorabile, în special dacă vă ocupaţi de afaceri imobiliare sau închiriaţi un apartament. Pe 22 martie puteţi să vă delectaţi făcând cumpărături – răsfăţaţi-vă cu lucruri frumoase, mâncaţi ceva bun. Fiţi precaută cu partenerii de afaceri, în special în ceea ce priveşte acordurile, inclusiv cele financiare. Intre 28 martie şi 13 aprilie suprasolicitările de la serviciu pot da naştere unei stări de stres, aşa că fiţi atentă. Dar perspectivele carierei dvs. nu vor avea de suferit din acest motiv. Pe 10-11 aprilie vor apărea oferte interesante de serviciu sau de avansare în carieră. ACHIZIŢIA LUNII. Un storcător de fructe şi legume – sănătatea celor dragi va avea de câştigat.

Cheia succesului pentru Balanta

Vă aşteaptă succese în activitatea de creaţie. Treburile vor merge bine şi la serviciu, veţi nimeri într-un colectiv bun şi vă veţi împrieteni cu colegii.


Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI