Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Martie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Martie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2015

Postat de Urania Horoscop On January - 1 - 2015

Horoscop 2015 – 0 privire rapidă asupra anului 2015

Horoscop 2015

Uranus, aflat în Berbec, căruia îi place să agite spiritele, formează în continuare o cuadratură cu hotărâtul Pluton, care, din poziţia ocupată în Capricorn, menţine starea de lucruri curentă. Chiar dacă aceste două planete nu se găsesc în apropiere de vreuna dintre planetele noastre personale, trebuie totuşi să ne aşteptăm ca, în 2015, lupta lor să ne influenţeze serios vieţile. Această mega-încăierare a asmuţit deja unul

împotriva celuilalt conceptul de libertate personală totală (Uranus în Berbec) şi cel de responsabilitate totală (Pluton în Capricorn). Cu toţii vom simţi acest război în interior, dintr-o multitudine de motive, dar, la o scară mai largă, dezbaterile despre intimitatea pe internet şi monitorizarea convorbirilor telefonice vor continua cu siguranţă. Oare aceste reglementări sunt pozitive pentru că protejează siguranţa naţională sau sunt negative din cauză că au un impact asupra intimităţii noastre? Aici e problema.
Pentru că veni vorba de intimitate, să ne referim acum la Neptun. în ultimii ani, a acţionat invizibil şi neselectiv din Peşti, domiciliul său zodiacal. Anul acesta, îşi va cizela abilitatea de a se infiltra şi va deveni şi mai priceput la desfiinţarea graniţelor, aşa că intimitatea va fi greu de dobândit. Site-urile de networking social inspirate de Neptun în timpul călătoriei sale prin Vărsător sunt deja monitorizate curent de angajatori şi de guvern şi, cu toate că am reuşit cu toţii să-i regăsim pe cei dragi şi să reluăm legătura cu prieteni pierduţi de multă vreme, alegerea informaţiilor pe care urmează să le împărtăşim online va deveni tot mai mult o responsabilitate personală. Inovatoarele tehnologii fară fir, pe care le considerăm deja nişte lucruri fireşti, vor lua un avânt şi mai mare şi vor deveni şi mai uluitoare. Deşi Neptun nu guvernează ştiinţele şi tehnologia, nu e străin de ceea ce se întâmplă acum.
Saturn a intrat în Săgetător la sfârşitul lui decembrie 2014 şi, în afară de o scurtă întoarcere în Scorpion între 14 iunie şi 17 septembrie, când va încheia câteva mici probleme rămase nerezolvate, îşi va dedica următorii doi ani şi jumătate schimbării regulilor din interior spre în afară, astfel încât legile vor fi rescrise, iar moravurile reformulate.

O veste cu adevărat bună este că atât Jupiter, varianta celestă a lui Moş Crăciun, cât şi Venus, zeiţa plăcerilor lumeşti, îşi vor petrece o mare parte din an în Leu, un semn de foc căruia îi place să fie darnic, dar şi mai mult doreşte să se îndrăgostească. Jupiter se va afla aici până pe 11 august, iar Venus îşi va prelungi şederea obişnuită (de aproximativ o lună), petrecând în Leu peste trei luni. Va intra în Leu pe 5 iunie, va rămâne acolo până pe 18 iulie, apoi se va întoarce şi va călători din nou prin această zodie între 31 iulie şi 8 octombrie. Cu ajutorul acestor două planete, cu toţii ne vom distra de minune. Atunci când se vor întâlni, la sfârşitul lui iunie şi începutul lui iulie, veştile despre o dragoste la prima vedere vor fi la ordinea zilei – nu e minunat?

Horoscop Berbec 2015
Horoscop Tuar 2015
Horoscop Gemeni 2015
Horoscop Rac 2015
Horoscop Leu 2015
Horoscop Fecioara 2015
Horoscop Balanta 2015
Horoscop Scorpion 2015
Horoscop Sagetator 2015
Horoscop Capricorn 2015
Horoscop Varsator 2015
Horoscop Pesti 2015

 
*Aducem in atentia dumneavoastra ca celebrul astrolog URANIA nu a realizat o previziune pentru anul 2015 – acest material este preluat din alte surse! Va multumim!

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Martie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.03.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

24 martie - George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI