Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

SCORPION 21.03 – 20.04

Postat de Urania Horoscop On March - 25 - 2011

SCORPION – Previziuni pentru perioada 21.03 – 20.04


Profitaţi acum de cadrul planetelor ciorchine din Berbec (fratele dvs. marţian), dar şi de trigonul lui Saturn Rx cu Venus, care vă dă diplomaţie. Spuneţi doar ce se cuvine. 0 cumpănă ar putea avea partenerul de viaţă şi s-ar putea să interveniţi. Nu daţi bani cu împrumut şi fiţi atentă: risc de traumatisme, accidente etc. E posibil să vă crească veniturile, dacă aveţi asocieri bune în afaceri. Nu este o perioadă bună de achiziţii, ci de vânzări.

Reperele succesului

•   Zile favorabile: 22, 31 martie, 5,15,19 aprilie

•   Zile dificile: 27 martie, 3,10,17 aprilie

•  Interese prioritare: muncă, răbdare, un stil de viaţă sănătos

•   Talismanul lunii: sarder

Dragoste şi sex

între 21 şi 31 martie. In acest interval veţi dori să petreceţi mai mult timp cu iubitul acasă, în linişte. Vă puteţi folosi de perioadă pentru a vă amenaja locuinţa, a o face mai confortabilă. 22-23 martie sunt zile potrivite pentru dragoste. De pe 25 martie începe o perioadă care poate aduce neînţelegeri în relaţie. Pe 30 martie evitaţi întâlnirile cu el. intre 1 şi 10 aprilie. 1 aprilie este o zi favorabilă pentru iubire. Pe 2 aprilie, în timpul întâlnirii, pot apărea dificultăţi în înţelegerea reciprocă. Nu daţi frâu liber emoţiilor, păstraţi-vă controlul. 3-5 aprilie sunt zile foarte potrivite pentru rezolvarea problemelor legate de viaţa personală, veţi reuşi să vă bucuraţi de armonie în relaţie. Zilele de 8-9 aprilie sunt ideale pentru viaţa intimă, între 11 şi 20 aprilie. Perioada de armonie se prelungeşte, vă unesc idealuri şi valori spirituale comune, încercaţi să petreceţi mai mult timp cu iubitul, toate întâlnirile vor fi plăcute. După 14 aprilie fiţi raţională în ce priveşte cheltuielile pentru plăceri şi romantism: pe tema aceasta pot izbucni certuri cu iubitul dvs. Pe 19-20 aprilie veţi simţi un aflux de energie, folosiţi-o pentru a vă binedispune pe amândoi, petreceţi timpul împreună. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Invitaţi-vă partenerul acolo unde puteţi petrece timpul vesel şi distractiv. Străduiţi-vă să fiţi strălucitoare. E bine dacă seara va începe în compania prietenilor, iar mai târziu puteţi


pleca pe furiş de acolo.

familie

Zilele din martie le veţi dedica familiei, iar în centrul atenţiei va fi relaţia de cuplu, pe baza căreia se construiesc toate celelalte legături. E o perioadă de înţelegere şi armonie deplină cu cei dragi, potrivită pentru comunicarea cu copiii, pentru creaţie, pentru discuţii interesante. Acum veţi reuşi mai mult ca oricând să vă consolidaţi contactul emoţional cu copilul. Fiţi mai atentă pe 30 martie, mai ales în educaţia copilului – fiţi obiectivă! Organizaţi în această zi o masă în familie, adunându-vă toate rudele. Pe 2 aprilie pot apărea probleme în comunicarea cu copiii. 5 şi 6 aprilie sunt zile favorabile pentru rezolvarea problemelor de cuplu.

Scorpion – Sănătate şi energie

Din această lună trebuie să aveţi mare grijă de sănătate. E o perioadă cu risc crescut de traumatisme. în aprilie pot apărea afecţiuni inflamatoare, răceli etc. Treceţi la o dietă sănătoasă, evitaţi excesele. Dacă trebuie să consultaţi un medic, alegeţi cu grijă specialistul. Sunt indicate activităţi sportive moderate, ca să evitaţi traumatismele şi a nu vă suprasolicita. ALIMENTUL LUNII. Ficatul de vită – este o sursă de fier, de vitamine şi microelemente valoroase.

Timp liber

Perioada e favorabilă pentru călătorii îndepărtate – dacă doriţi să mergeţi în străinătate, nu apar niciun fel de probleme. Puteţi pleca pe 10-11 aprilie. Sunt binevenite orice modalităţi de relaxare – spectacole, expoziţii, plimbări prin locuri pitoreşti. Pe 27-28 martie puteţi face o excursie în afara oraşului, să vă vizitaţi prieteni sau rude. Dacă nu reuşiţi să plecaţi nicăieri, găsiţi o altă modalitate de deconectare: o carte interesantă, CD-ul cu muzica favorită, un nou hobby. Pe 17-18 aprilie rămâneţi acasă sau găsiţi un locşor retras în apropierea oraşului, pentru că aveţi nevoie de puţină singurătate. SURSA DE ENERGIE. Ţărmul mării sau al unui râu care se trezeşte după iarnă. Urmăriţi renaşterea naturii şi veţi avea sentimentul de armonie interioară şi un aflux de forţe proaspete.

Bani si carieră pentru Scorpion

Să câştigaţi bani e obiectivul dvs. primordial nu numai în această lună, ci şi în anul următor. Acum sursa principală de venit este munca, chiar dacă implică multă rutină, vă va asigura independenţa. Pentru shopping e potrivită ziua de 25 martie. Veţi avea mult de lucru şi va trebui să vă înarmaţi cu răbdare. Cariera dvs. depinde de eforturile depuse în această lună. începe o perioadă îndelungată când vă puteţi simţi neputincioasă în faţa evenimentelor, veţi dori să lăsaţi totul baltă. Dar dacă aveţi puţină răbdare, veţi căpăta o experienţă foarte valoroasă. Conflictele de la serviciu se pot intensifica la începutul lui aprilie: nu răspundeţi la provocări. Perioada dificilă se va sfârşi curând. ACHIZIŢIA LUNII. O pălărie, o eşarfă sau orice alt accesoriu care vă subliniază personalitatea.

Cheia succesului pentru Scorpion

Cele mai mari bucurii vi le aduc în această perioadă casa, familia, contactele cu cei apropiaţi. Ocupaţi-vă de amenajarea căminului.


Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI