Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Sunt şi complicaţii, dar rezultatele var fi pozitive
Pentru nativii Rac, luna decembrie se anunţă dominată de evenimente pozitive în ansamblu, în ciuda unor mici complicaţii. In afaceri, nu ar trebui să încercaţi să schimbaţi ceva într-o situaţie blocată; pur si simplu acum nu depinde de dvs. rezolvarea ei. în cuplu, dacă vă e greu să vă explicaţi sentimentele prin cuvinte, traduceţi-le în fapte – vor fi cu atât mai edificatoare. La acest final de an în care nu v-a fost prea uşor întotdeauna, puteţi să vă mândriţi cu realizările obţinute şi cu căminul confortabil în care vă simţiţi atât de bine.
Cariera si activităţi
■ Soarele şi Mercur sunt în casa a Vl-a a temei dumneavoastră generale, sector al activităţilor zilnice, aveţi motivaţie şi entuziasm, dar şi climatul profesional va fi destul de încărcat. Solicitaţi din toate părţile, trebuie să faceţi eforturi să mulţumiţi pe toată lumea şi nu e mereu uşor. în plus, până pe 10, cat Uranus încă mai are o mişcare aparent retrogradă în casa a X-a a temei generale a nativilor semnului, e inutil să vă zbateţi pentru a debloca un proiect acum, chiar dacă o schimbare importantă se prefigurează, în special pentru nativii Rac născuţi în iunie. Lăsaţi timpul să-şi spună cuvântul. Este mai bine să vă ocupaţi acum de corvezi, de treburile mai puţin plăcute: trierea agendei, ordonarea dosarelor, plătirea taxelor, păreţi să fiţi mai dispuşi să le faceţi. Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot avea şanse mari să-l găsească în decembrie – prietenii sunt cei care vă pot ajuta, dacă este şi cazul dumneavoastră.

Dragoste si viaţa afectiva
■ Pare să fie o tendinţă generală: oamenii socializează mai mult în perioada sărbătorilor, însă în cazul dumneavoastră e şi mai şi. Păşiţi în perioada de maxim social a anului şi e foarte bine că se întâmplă să fie decembrie. Nu mai este vorba doar de petreceri, ci şi de dragoste adevărată, de nevoia de permanenţă. Şi cum ar putea fi altfel, când Venus este în casa a Vll-a? Chiar şi în opoziţie cu Racul, planeta iubirii poate îndulci asprimea adusă de Pluton… în cuplu, discuţiile despre bani şi despre felul în care vă raportaţi unul la celălalt pot continua, dar tonul este mult mai calm, mai plăcut. Ce ar fi dacă aţi reuşi să-i daţi persoanei iubite dovada sentimentelor dvs? Un weekend în doi, departe de obligaţii, ar fi excelent. Cei singuri simt mai acut nevoia de a avea o relaţie stabilă – întotdeauna se întâmplă aşa în preajma sărbătorilor şi chiar au şanse să găsească pe cineva. Nu vă grăbiţi să vă implicaţi cu totul… Nu încă!
Câştiguri Financiare
Puţine astre influenţează sectoarele financiare ale temei dumneavoastră, dar situaţia materială se anunţă a fi bună în decembrie. Ar trebui chiar să dispuneţi de mai mult decât în alţi ani pentru a pregăti atmosfera sărbătorească şi cadourile pentru cei dragi şi sunteţi chiar mai înclinaţi să cheltuiţi mai mult, deşi de regulă sunteţi calculaţi.
Până pe 23 câştigaţi prin munca proprie – aveţi noroc, dar acesta vine numai după eforturi susţinute. După 22, când casa a Vll-a devine puternică prin intrarea Soarelui în Capricorn, partenerul de viaţă şi relaţiile sociale sunt cele generoase cu nativii Rac. Ultimele zile ale lunii pot de asemenea să vă aducă o propunere de parteneriat într-o afacere. în funcţie de ce capital aveţi, gândiţi-vă la ea şi studiaţi condiţiile, clauzele, detaliile. Asta pentru că acum sunteţi mai înclinaţi să economisiţi şi să vă faceţi planuri pe termen lung, mai degrabă decât să aşteptaţi un profit imediat mai mic.
Familie si prieteni
Saturn e în continuare în casa a
IV-a a temei dumneavoastră generale, în Balanţă, unde va rămâne până-n octombrie 2012, astfel că tendinţele de până acum continuă şi în decembrie. Cu un bemol însă – e posibil ca acum să fie nevoie să cheltuiţi nişte bani pentru a face unele reparaţii, poate se strică o instalaţie, sau achiziţionaţi piese noi de mobilier. Mai mult, unii dintre nativi pot avea discuţii dure cu fraţii sau surorile (Marte e în sectorul corespunzător lor din horoscopul Racilor), eventual legate de sănătatea unui părinte mai în vârstă. E bine să gândiţi constructiv şi să nu puneţi la suflet acuzele de neimplicate ce vi se pot arunca. Ştiţi bine că nu e adevărat, şi că doar timiditatea v-a făcut să nu vă deschideţi sufletul.
în privinţa prietenilor, Jupiter în casa a Xl-a e un garant că nu va trebui să le căutaţi compania prea tare – ei vor veni la dumneavoastră. Prietenii vechi desigur, dar şi cei care vor să devină astfel.
Tonus fizic psihic
■ Pe 10 decembrie, Luna, astrul care vă guvernează semnul, este eclipsată în casa a XII-a a temei generale, sector al sănătăţii Racilor – este posibil să apară schimbări de atitudini şi convingeri. Din 24 noiembrie, de când Mercur, planeta spiritualităţii, şi-a început mişcarea aparent retrogradă, aţi fost oarecum lipsiţi de direcţie în practicile spirituale, iar eclipsa se produce pentru a vă ajuta să vă redefiniţi. E sănătos să vă regândiţi şi să vă îmbunătăţiţi percepţia de sine, imaginea şi înfăţişarea – dumneavoastră v-aţi obişnuit cu asta, vă e uşor, altor nativi li se pare un lucru dificil de făcut. După 22 decembrie sănătatea devine din nou delicată. Nu atât de fragilă cum a fost în martie sau în octombrie, dar în continuare trebuie să-i daţi mai multă atenţie. Zonele vulnerabile sunt inima, gâtul şi ceafa, Masajul scalpului dă rezultate excelente. De asemenea, există risc de tulburări hormonale, de alergii sau probleme dermatologice.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI