Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Un final de an cu recompense financiara
Deja Mărie s-a instalat în semnul dumneavoastră unde va rămâne o lungă perioadă; iar pentru decembrie principala sa influenţă se va exercita asupra sectorului profesional: este posibil ca un proiect la care ţineţi să fie relansat sau să primiţi o propunere pe care sunteţi tentaţi s-o acceptaţi fără să staţi pe gânduri. în plus, alianţa Venus – Pluton din Capricorn e de bun augur pe plan financiar, unde faceţi cu brio faţă cheltuielilor specifice perioadei. Mai mult, este posibilă o recompensă financiară. Plus noroc în iubire pentru cei singuri.
Cariera si activităţi
■ Marte e în Fecioară deja şi va sta mult timp în casa I a temei dumneavoastră generale. O primă consecinţă: o agendă extrem de încărcată pentru majoritatea nativilor care şi aşa muncesc mult mai mult decât şi-ar dori. Dacă sunteţi şefi sau aveţi o poziţie mai importantă în cadrul companiei, vă avertizăm că de la dvs. se vor aştepta propuneri constructive, nu doar pentru a finaliza un proiect, ci şi pentru a gestiona o echipă. Fecioarele născute între 13 şi 22 septembrie ar trebui să ia în calcul o eventuală schimbare, ca urmare a unei propuneri interesante care li se face. însă în esenţă, pe toată durata lunii ceea ce contează cel mai mult este lucrul în echipă. Meritele personale, valoarea proprie nu contează atât de mult pe cat abilitatea de a câştiga susţinere, de a fi plăcuţi în societate şi deci şi la serviciu. Dezvoltaţi-vă abilităţile sociale şi veţi face paşi importanţi spre succesul profesional dorit. Nu e deloc greu, încercaţi!

Dragoste si viaţa afectiva
■ O perioadă agreabilă în viaţa de cuplu se anunţă pentru majoritatea nativilor Fecioară, cu activităţi de rutină, dar şi pigmentată de momente de pasiune aprinsă. Lăsând la o parte şi cealaltă faţetă a lui Marte, care vă poate da din când în când stări de nervozitate, veţi şti să fiţi prezenţi unul pentru altul la nevoie şi să profitaţi de plusul de senzualitate pentru a reaprinde flacăra. Tot Marte este cel care îi influenţează pe cei momentan singuri şi care şi-ar dori să aibă pe cineva. Atitudinea lor se schimbă brusc: dacă nimic nu se naşte spontan, nici o atracţie, sunt decişi să provoace o întâlnire romantică: caută pe Facebook sau alte site-uri de socializare potenţiali parteneri, ies mai mult în oraş, merg la petreceri, cu o frenezie explicabilă de apropierea sărbătorilor pe care nimeni, nu-i aşa?, nu vrea să le petreacă singur. Relaţiile legate în pripă e posibil să nu dureze, dar experimentaţi câteva senzaţii interesante.
Câştiguri Financiare
In continuare în casele a ll-a şi a VIII-a ale temei dumneavoastră generale, Saturn şi Uranus pot, în principiu, face ca luna decembrie să fie destul de contradictorie pe plan financiar. însă dacă aveţi grijă să nu fiţi prea risipitori, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, în fapt, Venus, astrul banilor pentru Fecioare, formează un trigon superb cu zodia dvs., astfel că puteţi avea parte chiar şi de o recompensă, un bonus care să vă permită să oferiţi cadourile la care vă gândiţi fără să vă periclitaţi bugetul. Totuşi, feriţi-vă de speculaţii între 1 şi 3 – tentaţia e puternică, dar şansa nu e de partea dvs. la fel, e posibil să cheltuiţi în legătură cu maşina, telefonul sau computerul – aveţi nevoie de piese sau software-uri noi. Dacă se întâmplă, nu vă faceţi griji. Enervante pe cat sunt, aceste probleme se rezolvă repede, pentru că până pe 21 câştigaţi prin creativitate şi din surse diverse. în fond, să faceţi bani poate fi chiar distractiv…
Familie si prieteni
Preocupările legate de familie şi cămin sunt în continuare importante, cel puţin până pe 22. în tranzit prin casa a IV-a, Soarele şi Mercur trimit influxuri contradictorii către semnul dvs., ocupat de Marte, astfel că vă va fi destul de dificil să găsiţi un echilibru, între orele petrecute la serviciu, la şcoală, la sport sau în oraş, fiecare membru al familiei se va simţi foarte prins, de unde şi dificultatea de a reuşi să ţineţi cont unii de alţii şi de a vă face un program comun. E un context din care, evident. Nu au cum să lipsească discuţiile şi enervarea. Şi tot Soarele şi Mercur, prost aspectate în raport cu Fecioara, vă influenţează şi relaţiile cu prietenii. în sensul că vă simţiţi foarte tentaţi să vă triaţi drastic relaţiile. Poate nu într-atât încât să renunţaţi la unele cu totul, însă nu vreţi să mai pierdeţi timpul alături de cei care, spuneţi dumneavoastră, vă încarcă memoria cu problemele lor mărunte. Sau deranjante, după caz. Prudenţă!
Tonus fizic psihic
Sănătatea este mai delicată până pe
22, vă sfătuim să aveţi grijă să nu vă testaţi la limită rezistenţa organismului. încercaţi să menţineţi constant nivelul de energie, concentraţi-vă doar asupra lucrurilor cu adevărat importante şi odihniţi-vă şi relaxaţi-vă mai mult. Din fericire, faptul că Venus e în casa a V-a, a amuzamentului şi timpului liber, vă poate fi de ajutor, pentru că sunteţi mai înclinaţi să găsiţi acele ocupaţii care vă permit să vă destindeţi. Masajul regulat al feţei şi sclavului ar putea face şi în decembrie adevărate minuni: nu uitaţi că pe scalp sunt puncte reflexogene care activează toate zonele organismului, prin urmare când îl masaţi vă ecologizaţi tot corpul).
Eclipsa de Lună de pe 10 decembrie e importantă pentru dumneavoastră, pentru că afectat e astrul carierei. Ar fi perfect dacă aţi putea avea un program redus de lucru în acea zi sau dacă aţi putea să vă luaţi liber şi să staţi acasă. Mentalul e vulnerabil.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI