Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

O perioadă agitată, dar faceţi faţă provocărilor
Nici decembrie nu e o lună foarte liniştită pentru dumneavoastră. Provocările continuă să apară, iscate
de Marte, Soare şi Mercur, toate aceste astre formând aspecte disonante cu zodia Gemenilor. La ce vă puteţi aştepta? La discuţii fără sfârşit cu unul sau cu altul, fără nici un rezultat concret Din feri
cine, Saturn în Balanţă vă e aliat preţios, ajutându-vă să vă detaşaţi şi să treceţi rapid la altceva, mai interesant, mai atractiv, mai amuzant Ca dovadă, parcă vă şi putem auzi râzând împreună cu prietenii dragi în noaptea dintre ani.
Cariera si activităţi
■ Marte e în Fecioară şi trimite influxuri negative asupra zodiei dumneavoastră natale. La fel şi Soarele şi Mercur, guvernatorul Gemenilor, în semnul opus, Săgetătorul. în activitatea profesională pot apărea tensiuni, în special dacă lucraţi pe cont propriu sau dacă vreţi să vă lansaţi într-o afacere. Cei din jur vor opune rezistenţă planurilor şi intenţiilor nativilor Gemeni, se pot dovedi prea exigenţi, dificil de convins. Plus că Mercur are şi o perioadă de activitatea retrogradă, ceea ce vă slăbeşte încrederea în propriile forţe. Ar trebui să învăţaţi să întoarceţi acest lucru în favoarea dvs., de vreme ce acum eforturile personale nu prea contează. Felul în care sunteţi percepuţi de ceilalţi e important. Folosiţi-vă „vulnerabilitatea” pentru a atrage sprijinul celor puternici şi veţi depăşi provocările perioadei. Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt favorizaţi de Luna Nouă de pe 24 – poate la o petrecere vi se face o ofertă.

Dragoste si viaţa afectiva

■ Luna începe cu aproximativ 30 % dintre astre în mişcare aparent retrogradă şi se încheie cu toate în mişcare directă. Mercur redevine direct pe 14, Uranus pe 10, iar Jupiter, astrul iubirii pentru Gemeni, pe 25. Dacă până acum v-aţi revizuit relaţiile sentimentale, aţi văzut ce nu funcţionează şi ce puteţi îndrepta, sunteţi pregătiţi să treceţi la acţiune. Asta pentru că viaţa sentimentală începe să se clarifice. Cei singuri întâlnesc persoane interesante, în special dacă sunteţi născuţi între 10 şi 21 iunie puteţi avea parte de o surpriză: Saturn în casa iubirii vă poate ajuta să întâlnim o persoană profundă, vă poate face să visaţi la o relaţie solidă, pe termen lung, mai degrabă decât la o aventură. După 22 atmosfera în dragoste se îmbunătăţeşte şi mai mult: Soarele începe să formeze aspecte pozitive cu astrul iubirii dvs. şi vă puteţi găsi perechea în vecinătate, în anturajul proxim. Nu e nevoie să mergeţi peste mări şi ţări, e aproape.
Câştiguri Financiare
în general, pe plan financiar nu ar trebui să se petreacă evenimente importante; reuşiţi să vă menţineţi pe linia de plutire. însă e vorba de ceva mai mult efort pentru că eclipsa de Lună de pe 10 poate aduce schimbări, poate unele de natură contradictorie. Perioadele în care veţi câştiga mai mult rămân deci între 1 şi 10 şi între 24 şi 31; când Luna e în creştere, între 11 şi 23 încercaţi să nu vă asumaţi riscuri pe plan financiar, evitaţi speculaţiile şi cheltuielile majore. Ar fi bine să cumpăraţi cadourile de Crăciun înaintea acestui interval. Sprijinul poate veni de la partenerul de viaţă: Pluton şi Venus sunt în casa a Vlll-a, a banilor. Puteţi stabili împreună noi modalităţi de gestiune a banilor, puteţi decide la ce puteţi renunţa şi chiar în ce direcţie puteţi investi, dacă aveţi un mic capital. însă e necesar să mai cereţi şi părerile altora, există riscul să scăpaţi din vedere detalii care ulterior se pot dovedi importante.
Familie si prieteni
■ Chiar dacă în general abordaţi problemele din familie într-o manieră relaxată şi cu mult umor, deja de luna trecută aţi început să vă schimbaţi atitudinea, iar tendinţa continuă, mai accentuată în decembrie. Cu Marte în casa a IV-a (a familiei şi căminului) e greu să mai fiţi relaxaţi şi detaşaţi. Sunt posibile dificultăţi de sincronizare a programului unuia sau altuia, dispute şi tensiuni legate de organizarea sărbătorilor. Şi mai sunt motive de iritare, legate de locuinţă, de vecinii care vă fac mizerii.
Până pe 10, cat Uranus are încă o mişcare aparent retrogradă, sectorul prietenilor rămâne dominat de instabilitate. Nu aveţi timp sau sunteţi prea suspicioşi faţă de amici, iar unii s-ar putea simţi lezaţi. Din fericire, lucrurile se îndreaptă după 10 – sunteţi gata să iertaţi, sunteţi mai destinşi, iar ceea ce v-ar prinde bine ar fi să petreceţi Revelionul alături de prietenii care v-au fost mereu alături, indiferent de dispoziţia dvs.
Tonus fizic psihic
Eclipsa de Lună din 10 decembrienu vă influenţează numai finanţele (Astrul nopţii fiind şi guvernatorul casei a ll-a), ci este mult mai puternică de atât. Şi asta pentru că fenomenul celest se produce chiar în Gemeni, casa I, a Sinelui. Recomandarea noastră ar fi să încercaţi să vă reduceţi programul de lucru în prejma acestei zile, să încetiniţi ritmul activităţilor (bine ar fi să puteţi s-o faceţi până pe 22 decembrie, dar mai ales în timpul eclipsei). E momentul în care Cosmosul vă forţează să vă redefiniţi personalitatea, imaginea, înfăţişarea, felul în care vă gândiţi şi vă percepeţi ca fiinţă. Dacă dumneavoastră n-o faceţi, o vor face alţii şi nu vor fi blânzi. Fiţi sinceri cu propria persoană, pentru că eclipsa are loc într-o perioadă în care nu vă simţiţi grozav. De asemenea, evitaţi activităţile riscante, petreceţi mai mult timp în liniştea căminului – citiţi o carte, uitaţi-vă la un film sau, mai bine, meditaţi şi rugaţi-vă.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI