Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Faceţi-vă bilanţul: aţi reuşit multe în 2011! Chiar dacă din când în când evenimentele prin care aţi trecut de-a lungul anului 2011 nu au fost dintre cele mai uşoare, bilanţul în ansamblu este unul pozitiv. Pe plan profesional aţi făcut o alegere bună, probabil cea mai bună; financiar, aţi reuşit să vă ţineţi sub control strict cheltuielile şi, în plus, agenda dvs. de contacte s-a îmbogăţit cu nume noi de persoane influente şi mai ales serioase. Pe plan sentimental, tandemul Venus – Pluton vă oferă un final de an sexy şi pasional, visul oricărui Scorpion! Să aveţi un an nou mai bun!
Cariera si activităţi
■ Chiar dacă Venus şi Pluton trimit influxuri pozitive către Scorpion, viaţa profesională nu va fi una uşoară în decembrie. Vel puţin nu mai uşoară decât până acum, dar nici mai dificilă. Asta pentru că Jupiter e în continuare în Taur, semnul opus zodiei dumneavoastră şi are o mişcare aparent retrogradă până pe 25. în special dacă v-aţi născut în octombrie, tranzitul lui Jupiter poate crea unele probleme: un proiect la care lucraţi sau o decizie internă stârnesc discuţii aprinse, pot fi contestate de unii şi aclamate de alţii în acelaşi timp. Vă va fi poate destul de greu să reuşiţi să vă faceţi ascultat propriul punct de vedere, dialogul poate fi destul de contondent.
Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă sunt puţine şanse să găsiţi jobul permanent la care vă gândiţi. Perioada e mai potrivită cercetării personale, evaluării abilităţilor pentru a şti ce vreţi şi puteţi să faceţi şi a discerne între viitoarele oferte din ianuarie 2012.

Dragoste si viaţa afectiva
■ Viaţa sentimentală se anunţă bună în decembrie, chiar dacă sunteţi mai prudenţi când vine vorba de dragoste până pe 21. Pentru cei singuri, posibilităţile de idilă apar în vecinătate, poate chiar cu un vecin/ vecină, sau în cadrul unui seminar sau curs. Dimensiunea intelectuală e importantă în iubire în această perioadă în care aveţi nevoie să vă îndrăgostiţi şi de felul în care gândeşte persoana respectivă la fel de mult ca de corpul ei După 21, astrul dragostei pentru dvs. ajunge în casa a IV-a, indicând mai multă socializare în cadrul familiei şi e firesc, este perioada sărbătorilor. Este posibil ă reîntâlniţi o fostă iubire, pe cineva din trecut. Dragostea este apropiată de casă, membrii familiei, inclusiv părinţii, vor să joace rol de Cupidon, pot aranja o căsătorie. Acum, intimitatea emoţională şi compatibilitatea emoţională sunt cele care contează, aşa vă simţiţi iubiţi şi aşa vă arătaţi dragostea. Nu mai contează nimic altceva.
Câştiguri Financiare
în continuare, ca şi în noiembrie, sunteţi într-o perioadă foarte bună pe plan financiar, cu casa a l-a puternică datorită tranzitelor Soarelui şi lui Mercur. E adevărat, încă e nevoie să fiţi prudenţi când vine vorba de achiziţii importante sau investiţii, dar chiar şi aceste aspecte se vor îmbunătăţi după 25 decembrie. Partenerul de viaţă sau soţul/soţia trebuie la rândul lor să fie mai prudenţi în chestiuni financiare până pe 14. Ofertele de credite, refinanţări sau cârduri de credit trebuie studiate mai atent. Citiţi şi ce scrie cu litere mici şi nu vă sfiiţi să puneţi întrebări – în fond, dumneavoastră veţi plăti. Soarele şi Mercur vă insuflă dorinţa de a cheltui, pentru cadouri, dar şi pentru propria plăcere. E perfect, faceţi-o fără ezitare, însă aveţi grijă şi nu depăşiţi limita de sumă pe care aţi stabilit-o înainte de a pleca de acasă. Puteţi fi cam neglijenţi sau, mai degrabă, mai puţin realişti dacă ceva vă place cu adevărat.
Familie si prieteni
Nepun e în casa a IV-a a temei dumneavoastră, pe ultimele grade ale Vărsătorului şi în acelaşi semn va ajunge şi Venus din 21. Planeta iubirii în casa familiei şi prost aspectată în raport cu Scorpionul poate aduce unele discuţii cu membrii familiei legate de persoana pe care o iubiţi, în special dacă relaţie este la început, Sau poate fi vorba de emoţiile inerente momentul în care fac cunoştinţă, Crăciunul fiind un prilej cât se poate de nimerit pentru aşa ceva. Nu vă faceţi probleme, în fond Crăciunul trece şi vă puteţi pregăti pentru un Revelion plin de pasiune, în doi, aşa cum aţi visat… Relaţiile cu prietenii pot fi însă mai tensionate. Marte ocupă sectorul corespunzător lor şi e posibil să aveţi schimburi tăioase de cuvinte dacă nu reuşiţi să vă sincronizaţi astfel încât să oferiţi ce se aşteaptă de la dvs. sau ce vreţi voi de la amici. însă nu vă temeţi, sunt multe peroane care vor să-şi câştige un loc în agenda unui Scorpion…
Tonus fizic psihic
• Sănătatea Scorpionilor este în continuare bună şi o puteţi face şi mai bună dacă aveţi grijă la alimentaţie – intestinul subţire e destul de vulnerabil în decembrie. E de asemenea o perioadă în care sunteţi mai dispuşi să experimentaţi, să încercaţi noi terapii, noi suplimente nutritive, să descoperiţi ce vi se potriveşte mai bine şi vă ajuta mai mult.
Totuşi, nativii născuţi în octombrie ar trebui să fie mai prudenţi: opoziţia lui Jupiter îi afectează direct şi le poate provoca probleme – minore, e adevărat, dar tot probleme circulatorii sau digestive. Feriţi-vă de excesele alimentare sau de alcool, chiar dacă sunt sărbătorilor. Şi nici influenţa lui Saturn nu e de neglijat. în casa a XII-a (sănătate) a temei dumneavoastră generale şi fiind astrul care guvernează scheletul şi muşchii, poate aduce dureri de spate sau întinderi şi febră musculară, mai ales dacă faceţi eforturi. Aveţi grijă, în special dacă practicaţi un sport în mod regulat

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI