Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Pesti Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Astrele vă „înţeapă” amical, dar aerul miroase a Crăciun!
Puţin cam multă electricitate în climatul astral al lunii decembrie pentru a fi şi pe gustul dumneavoastră. De vină sunt Soarele şi Mercur, în cuadratură cu zodia Peştilor, dar şi atacul frontal al lui Marte din Fecioară. La ce vă puteţi aştepta? La complicaţii pe plan profesional, negocieri care se blochează , într-un punct delicat, nimic nu va merge aşa uşor cum v-aţi dori. E un motiv în plus pentru a vă
gândit la Crăciuni – brăduţul împodobit, colindele,mirosul de cozonac şi mai ales povestea Naşterii Domnului vă vor reda încrederea în viitor…
Cariera si activităţi
■ Luna trecută, pe 9, Neptun, guvernatorul Peştilor, şi-a reluat mişcarea directă după multe luni de activitate retrogradă şi aţi devenit mai independenţi, mai încrezători în forţele proprii. Sunteţi mai capabil să vă construiţi viaţa aşa cum doriţi, iar cariera devine una dintre principalele preocupări în decembrie. Sunteţi încă în perioada de maxim profesional a anului dumneavoastră solar şi faceţi progrese importante. Jupiter e guvernatorul casei a X-a, iar pe 25 îşi va relua mişcarea directă; chestiunile care trenează de mai mult timp încep să se clarifice. Aveţi succes prin muncă grea, dar vă bucuraţi şi de susţinerea prietenilor şi a persoanei iubite. Conexiunile sociale joacă un rol uriaş în atingerea succesului profesional, acceptaţi invitaţiile făcute de şefi, puteţi întâlni oameni care să vă ajute. In plus, casa a X-a e ocupată de Soare şi Mercur; vă comunicaţi ideile deschis şi întimpinaţi puţină rezistenţă în a le pune în aplicare.

Dragoste si viaţa afectiva
■ Dragostea va fi ceva mai delicată lună aceasta, pentru că Mercur, astrul iubirii pentru Peşti, va avea o mişcare aparent retrogradă până pe 14 (a început-o pe 24 noiembrie). Evitaţi deciziile radicale privind dragostea până pe 14; plus că Marte e în Fecioară, în opoziţie cu zodia dumneavoastră, astfel că relaţiile pot să nu fie mereu echilibrate şi armonioase. Nici Peştii şi nici partenerii lor nu vor vrea să cedeze. Tensiuni pasagere sau crize mai grave, numai dvs. ştiţi, dar, la finalul lunii, le veţi depăşi. Vă sfătuim să vă stăpâniţi iritarea, puteţi spune cuvinte de neiertat. Astrul dragostei este în casa a X-a, a carierei, astfel cei singuri pot avea oportunităţi de idilă cu şefi, superiori, persoane implicate în cariera lor. Puterea şi prestigiul vă atrag acum, vă simţiţi mai importanţi dacă sunteţi iubiţi de persoane cu autoritate, iar dragostea e văzută ca un mijloc de progres profesional. Pasiunea nu mai e atât de importantă.
Câştiguri Financiare
Două planete importante îşi combină influxurile pe axa banilor din tema generală a nativilor Peşti şi e anunţă mişcări în conturile dumneavoastră, dar în ce sens? Aceasta e întrebarea, pentru că dacă Uranus are, până pe 10, o mişcare aparent retrogradă în casa a ll-a, accentuându-vă tendinţa să cheltuiţi impulsiv, Saturn în semnul opus şi în casa a Vlll-a semnalează restricţii, austeritate. Stă în puterea dumneavoastră să găsiţi un echilibru just între venituri şi cheltuieli, chiar dacă e luna cadourilor şi vreţi să nu vă lipsească nimic de pe masa de Crăciun şi Revelion.
Nevoia de atenţie e importantă şi dacă în cămin desfăşuraţi lucrări de reparaţii – cereţi mai multe oferte de la prestatori, comparaţi preţurile şi alegeţi varianta cea mai avantajoasă. Situaţia se va îmbunătăţi după 22, când primiţi bani şi ajutor de la şefi, persoane mai în vârstă cu autoritate şi de la prieteni. însă trebuie să vă păstraţi vigilenţa şi să fiţi economi.
Familie si prieteni
Influenţele planetare pe care le primeşte semnul dumneavoastră au efecte şi asupra relaţiilor cu cei dragi. E vorba în special de Marte, instalat în Fecioară, semnul opus Peştilor: nu cădeţi în capcana provocărilor sau remarcilor deplasate făcute de unii sau alţii. De asemenea, pe 10 decembrie, în casa a IV-a are loc o eclipsă de Lună, care poate aduce o un fel de criză în familie. Fiţi mai răbdători cu cei dragi, în special cu părinţii sau cei pe care îi consideraţi ca atare în preajma acestei zile, pentru că pot fi mai temperamentali, probabil din pricina unor chestiuni financiare stringente pe care nu vor sau nu pot să le rezolve. De asemenea, vă puteţi da seama acum de defectele ascunse ale căminului sau ale aparaturii şi echipamentelor din cămin şi trebuie să le remediaţi. Pluton şi Venus sunt în casa a Xl-a; procesul de triere a amicilor continuă, vreţi cu orice preţ să ştiţi cine vă este prieten adevărat la nevoie şi cine doar se preface.
Tonus fizic psihic
■ E un sector sensibil în decembrie.
Nu vă faceţi griji, nu e vorba de nimic grav, dar cu Marte în opoziţie cu Peştii şi cu Neptun pe ultimele grade ale Vărsătorului puteţi fi mai fragili, în special dacă sunteţi născuţi în februarie. Migrenele cronice şi problemele dentare pot fi la ordinea zilei, ca să spunem aşa, vă sfătuim să consultaţi medicul încă de la primele simptome pentru a putea beneficia de un tratament rapid, însă toţi nativii trebuie să fie mai atenţi când şofează şi în activităţile zilnice. în plus, acordaţi mai multă atenţie zonelor sensibile ale organismului: inima (pe toată durata lunii), ficatul şi coapsele (până pe 22) şi coloana vertebrală, dinţii, genunchii. Masajul regulat al spatelui şi al zonei cervicale, unde se adună tensiunile, poate fi de mare ajutor. Pentru stările de spirit schimbătoare, meditaţia sau rugăciunea în singurătate pot avea efecte alinătoare. Şi reflexoterapia poate fi stimulativă în decembrie.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI