Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Aveţi multe de făcut, dar cu rezultate încurajatoare
Chiar dacă e ultima lună din calendar, încă aveţi multă treabă la serviciu şi, cu tenacitatea proverbială, nu vă daţi înapoi de la nimic. E şi normal, rezultatele obţinute până acum sunt încurajatoare. Finalizaţi dosarele în curs, primiţi poate chiar laude de la superiori. însă, măcar în perioada sărbătorilor e momentul să vă gândiţi puţin şi la propria persoană – Venus în Capricorn vă îndeamnă să vă răsfăţaţi, să vă simţiţi bine în compania celor dragi şi chiar… să vă încercaţi norocul şi să mărturisiţi unei anumite persoane ce simţiţi…
Cariera si activităţi
■ Pe 10 decembrie se produce o nouă eclipsă de Lună, a doua în 2011, de data aceasta în casa a Vl-a, sector al activităţilor zilnice, al datoriei în viaţă. Nu vă avea însă efecte foarte puternice asupra dumneavoastră, însă nu ar strica să fiţi mai temperaţi şi să reduceţi ritmul de lucru în preajma acestei zile. Sunt posibile schimbări la serviciu, modificări ale condiţiilor de lucru şi ale relaţiilor cu colegii. Dacă sunteţi şefi şi aveţi angajaţi, unii dintre ei pot trece prin evenimente importante în preajma zilei de 10 decembrie.Saturn e în continuare în casa a X-a, semn că nu trebuie însă să renunţaţi la eforturi sau să vă descurajaţi. Trebuie să vă demonstraţi calităţile, să vă implicaţi în proiecte pe termen lung şi chiar să gestionaţi conflicte sau situaţii de criză, fără a pune pe cineva în lumină şi pe altcineva a-l duce în derizoriu. Iar asta nu e o misiune uşoară. Marte în casa a IX-a vă poate ajuta să găsiţi soluţii şi informaţii.

Dragoste si viaţa afectiva
■ în principiu, nu se anunţă evenimente ieşite din comun în domeniul afectiv pentru Capricornii în decembrie: cei căsătoriţi sunt mulţumiţi de vieţile lor, cei singuri nu par dispuşi să renunţe la burlăcie. Totuşi, Venus în casa I până pe 21 arată că veţi avea mai mult farmec, cei de sex opus vă găsesc mai atractivi, iar posibilităţile de idile şi aventuri nu lipsesc. Mai ales că Jupiter e în casa a V-a, a iubirii şi întâlnirilor romantice şi redevine direct din 25 – se anunţă sărbători pline de pasiune, fizică cel puţin. După 22, cu Pluton şi Soarele, guvernatorul casei a VHI-a, în propriul semn, veţi avea şi mai mult sex-appeal. Poate nu vă daţi seama, dar ceilalţi vor observa, în general, magnetismul dumneavoastră va fi mai puternic între 1 şi 10 şi între 24 şi 31 decembrie, perioade în care Luna, astrul cuplului, este în creştere. Eclipsa de Lună din 10 va testa relaţiile curente, dar nu le va distruge, dimpotrivă, le va face mai solide.
Câştiguri Financiare
In ansamblu, situaţia financiară ar trebui să fie bună în prima parte a lunii decembrie, când Pluton şi Venus pe de o parte şi Jupiter în Taur e de altă parte, vă protejează. însă după 22 pot apărea unele complicaţii. Soarele, guvernatorul casei a Vlll-a, ajunge în Capricorn şi e posibil să fiţi confruntaţi cu necesitatea de a achita unele datorii presante, deşi probabil plănuiserăţi să faceţi altceva cu banii respectivi. Totuşi, sunt numai efecte temporare, iar în ianuarie 2012 veţi reuşi din nou să vă simţiţi în siguranţă din punct de vedere financiar. De altfel, anul viitor veţi face schimbări şi mai mari pe acest plan decât în anul 2011.
Pe 10, Uranus, guvernatorul casei a ll-a, îşi reia mişcarea directă: deciziile dumneavoastră vor fi mai rapide şi mai lucide. Unii dintre Capricornii se pot implica în tranzacţii imobiliare, alţii îşi vor regândi strategia de investiţii sau planurile de afaceri, pentru a fi în acord cu tendinţele pieţei.
Familie si prieteni
■ O singură planetă acţionează în casa a IV-a a temei dumneavoastră generale, sector al familiei. E vorba de Uranus, care până pe 10 are o mişcare aparent retrogradă în Berbec, şi încă mai poate crea agitaţie. Poate că se întâmplă ceva pe plan profesional sau personal şi e nevoie să vă organizaţi altfel viaţa de familie. De asemenea, Uranus are un impact şi asupra echipamentelor din cămin, pot apărea defecţiuni în primele zece zile ale lunii. Din fericire, după 10 totul se linişteşte şi vă veţi putea pregăti în linişte şi cu plăcere de sărbătorile care se apropie. Sub influenţa lui Jupiter, relaţiile cu cei mici vor fi cât se poate de bune, dominate de entuziasm şi expansivitate, vă consideră mai degrabă partener decât părinte, în privinţa prietenilor, lucrurile stau cam altfel. Foarte prinşi de solicitările profesionale şi de activităţile legate de cămin şi familie, aproape că nu mai găsiţi deloc timp şi pentru a vă vedea cu amicii dragi.
Tonus fizic psihic
■ Sănătatea e foarte bună – casa I e activată, aveţi mai multă încredere în sine şi în propriile calităţi. Pe lângă Pluton, e şi Venus acolo până pe 20, iar pe 22 în Capricorn vă ajunge şi Soarele: străluciţi, radiaţi o energie pe care cei din jur o consideră fermecătoare, atractivă. După 22, începe o perioadă excelentă pentru regimuri de slăbire sau de dezintoxicare. Unii nativi se pot gândi la intervenţii de chirurgie plastică pentru a ajunge să arate mai bine, însă există şi alte căi pentru a-şi atinge scopurile: dieta, yoga, meditaţia, ca să spunem doar câteva.
Pericolul cel mai mare vine însă de la disonanţele pe care semnul dumneavoastră le primeşte de la Saturn şi Uranus: oboseală, stări de spirit oscilante, dureri articulare. Şi nivelul de energie poate fi variabil, cu fluctuaţii care vă pot afecta – minor, totuşi – atât fizic cât şi psihologic. Dacă vă tentează sportul, ar fi bine să vă programaţi nişte ore de înot: vă veţi destinde.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI