Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Evenimente pozitive, optimism şi entuziasm
Şi nu e de mirare că vă simţiţi bine în ultima lună a anului 2011: profesional aţi depăşit dificultăţile şi aţi înregistrat chiar un anume progres, ştiţi că sunteţi pe calea cea bună – Soarele şi Mercur în semnul dumneavoastră natal confirmă bilanţul pozitiv. Şi nu e singurul motiv pentru care merită să vă bucuraţi: legăturile afective s-au strâns şi mai mult,aveţi proiecte importante în derulare. Sentimental, e o perioadă fericită; fie că petreceţi sărbătorile acasă sau călătorind in locuri exotice, complicitatea şi senzualitatea nu-i lipsesc.
Cariera si activităţi
■ Jupiter e în casa a Vl-a a temei dumneavoastră generale, iar Marte s-a instalat pentru o perioadă neobişnuit de lungă în a X-a (ambele sunt sectoare legate de viaţa profesională). Sunt indicii că luna va fi destul de plină din acest punct de vedere, cu discuţii fertile şi acorduri care se finalizează. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă sau pentru moment în perioada de probă, ar trebui să fiţi angajaţi sau reconfirmaţi pe poziţia pe care o ocupaţi. Un singur sfat: încercaţi să nu contestaţi prea categoric o decizie, mai ales dacă aceasta aparţine şefilor direcţi. Doar atât, pentru că în rest nu vă este teamă de competiţie.
E o perioadă în care puteţi face progrese importante la serviciu dacă îmbinaţi utilul cu plăcutul: invitaţi-vă clienţii în oraş, căutaţi să vă împrieteniţi cu ei. N-ar trebui să fie prea greu: cu Mercur şi Soarele în semnul dumneavoastră natal, sunteţi apreciaţi pentru spontaneitate şi vă exprimaţi clar ideile.
Dragoste si viaţa afectiva
■ Pe 10 decembrie se produce o nouă eclipsă care va avea efecte puternice asupra nativilor Săgetător, pentru că are loc în casa a Vll-a, a cuplului şi a parteneriatelor în general. Cumva, e ca o repetare a celei solare din 1 iunie. Chestiunile care trenează în relaţie ies la suprafaţă pentru a fi lămurite. Dacă relaţia de cuplu este una solidă, această “curăţenie” va îmbunătăţi lucrurile, deşi procesul în sine nu e prea plăcut. Fiţi mai răbdători cu partenerul în preajma acestei zile. In plus, Soarele şi Mercur sunt în Săgetător, în opoziţie cu casa cuplului – e posibil să fiţi dvs. cei care iau toate deciziile, situaţie care nu întotdeauna e pe placul celuilalt. Sunt însă doar efecte temporare ale tranzitelor astrale, nu aveţi de ce să vă faceţi probleme. Mai bine pregătiţi-vă împreună de sărbători, meritaţi să fie de vis… Mai ales că la finalul lunii Venus din Vărsător va trimite influxuri pozitive către Săgetători, tandreţea nu va lipsi.

Câştiguri Financiare

Eclipsa de Lună din 10 poate aduce schimbări în situaţia financiară a partenerului dvs. de viaţă, poate fi vorba chiar de o criză care să determine luarea unor decizii de care e nevoie de multă vreme. Dacă sunteţi implicaţi în chestiuni ce ţin de patrimoniu, moşteniri, asigurări, refinanţări, acestea se lămuresc brusc într-un fel sau altul.
Pluton şi Venus în casa a ll-a semnalează însă în general o perioadă prosperă, cu mici şanse, dar şi în care veţi simţi nevoia să investiţi mai mult pentru propria imagine: vă cumpăraţi haine sau accesorii noi, vă schimbaţi lookul etc. Nu trebuie să vă temeţi că veţi rămâne descoperiţi, banii vin din surse diverse ţi întotdeauna însoţiţi de şansă. Apoi, pe 22 decembrie, când Soarele ajunge în casa a ll-a, sector al banilor, intraţi într-o perioadă de maxim financiar: câştigaţi mult. Cerul vă furnizează deci toate resursele de care aveţi nevoie pentru un Crăciun îmbelşugat şi un Revelion cu totul special.
Familie si prieteni
I Pe ultimele grade ale Vărsător lui şi foarte aproape de propriul domiciliu, zodia
Peştilor, şi deci influenţând atât casa a lll-a şi a IV-a a temei dumneavoastră generale, sectoare ale anturajului şi căminului, Neptun vă poate aduce relaţii armonioase, pline de blândeţe şi înţelegere cu cei dragi, dar şi o oarecare doză de detaşare, de nepăsare care ar putea să vă deranjeze. Dacă unul sau altul nu fac ce au promis, s-ar putea să nu vă ţineţi nervii în frâu şi să le faceţi unele reproşuri. De asemenea, aveţi grijă la lucrurile care tot trenează în casă: reparaţii, livrări de produse – şi aici vă puteţi enerva, în privinţa prietenilor, numai de bine! Cu Mercur şi Soarele în zodia Săgetătorului, vreţi să ieşiţi în lume, să discutaţi, să vă distraţi alături de cei cu care sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Şi asta pică foarte bine: sărbătorile de iarnă sunt un prilej cât se poate de potrivit pentru a vă vedea prietenii, la ei sau la dumneavoastră.
Tonus fizic psihic
Sănătatea este în principiu bună şi
în decembrie, deşi perioada eclipsei este destul de stresantă. N-ar strica deloc să reduceţi puţin ritmul de lucru cu două trei zile înainte şi după 10 decembrie. Vă puteţi simţi însă şi mai bine dacă acordaţi atenţie zonelor mai vulnerabile ale organismului în această perioadă : coloana vertebrală, genunchi, dinţi, oase în general (până pe 21) şi glezne şi gambe după această dată. De asemenea, nu lăsaţi grijile financiare să vă afecteze sănătatea : nu vă frământaţi prea mult, odihniţi-vă suficient, gândiţi pozitiv, evitaţi grijile şi anxietatea. După 21 aveţi grijă la igiena mentală, feriţi-vă de gânduri şi imagini negative, de informaţii despre dureri şi suferinţe.
Până pe 25, Jupiter în mişcare aparent retrogradă în casa a Vl-a, a sănătăţii, vă poate împinge la excese de hrană sau de activitate şi astfel vă poate pune în pericol rezistenţa organismului. Alegeţi moderaţia, chiar dacă tentaţiile sunt mari.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI