Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Soarele vă ajută să găsiţi soluţii bune

Luna decembrie poate fi caracterizată pentru majoritatea nativilor Balanţă ca o perioadă în care trebuie să puneţi lucrurile la punct în familie, să vă achitaţi de treburile de la serviciu, de îndatoririle presante: sunteţi sub influenţa lui Venus şi a lui Pluton din Capricorn, în cuadratură cU zodia dumneavoastră, în schimb, sprijinul Soarelui şi al lui Mercur, astre în tranzit în Săgetător, vă va ajuta să nu puneţi la suflet greutăţile şi să găsiţi cele mai bune soluţii, astfel încât să sărbătoriţi Crăciunul şi Revelionul cu inima uşoară!
Cariera si activităţi
V-aţi obişnuit deja: Saturn e un susţinător excelent când vine vorba de progresul profesional, graţie seriozităţii şi tenacităţii pe care le imprimă Balanţelor. Dumneavoastră, prin fire destul de superficiali, sunteţi determinaţi să vă schimbaţi stilul, să deveniţi mai concentraţi, mai motivaţi şi să vă implicaţi mai mult în ce faceţi. Sunt premise necesare pentru ca în decembrie să reuşiţi să faceţi faţă şi nu doar atât, ci şi să deveniţi indispensabili în ochii colegilor şi superiorilor. Asta pentru că Soarele şi Mercur în casa a lll-a, bine aspectate în raport cu Balanţa, aduc mai multe responsabilităţi, o agendă de lucru mai încărcată. Multe întâlniri, discuţii, negocieri, contacte şi contracte. Ritmul este alert, poate prea alert pentru gustul dumneavoastră, dar cu calm şi cu o bună organizare vă atingeţi scopurile. Atenţie totuşi: e bine să vă feriţi să vă amestecaţi în bârfe, în acele „bisericuţe” care nu lipsesc de nicăieri.

Dragoste si viaţa afectiva

■ Uranus e în continuare în casa a Vll-a a temei dumneavoastră generale, în Berbec, semn opus Balanţei. Astrul transformărilor bruşte poate să apropie sau să îndepărteze – totul depinde de felul în care decurge relaţia dumneavoastră. Dacă fiecare îşi iubeşte independenţa şi o respectă pe a celuilalt, înţelegerea din cuplu poate fi excelentă şi vă veţi bucura de clipe superbe petrecute împreună fără a avea senzaţia de sufocare. în schimb, dacă asta se întâmplă, dacă vă simţiţi apăsaţi de relaţia sentimentală, Uranus vă poate da ghes să evadaţi şi să căutaţi fericirea în afara cuplului… Nativii care sunt încă singuri pot avea parte de o surpriză: dominaţi de Saturn, care vă face să preferaţi solitudinea, vă puteţi trezi după 21, când Venus va ajunge în casa avea, prinşi cu totul în mreje de o persoană deosebită. Şi ce poate fi mai plăcut decât ă vă petreceţi Crăciunul şi Revelionul alături de cineva care, cine ştie, va conta mult în viitor!
Câştiguri Financiare
în special în primele zile ale lunii vă sfătuim să renunţaţi la una dintre plăcerile dumneavoastră: mersul la cumpărături. Ispitele sunt peste tot, magazinele s-au umplut de tot felul de lucruri fără de care simţiţi că nu mai puteţi să trăiţi şi pe care le vedeţi deja aşezate în propria locuinţă, numai că riscaţi să rămânem fără bani pentru sărbători. în fond, şi capriciile trebuie ţinute sub control. încercaţi să vă abţineţi şi aşteptaţi până pe 22. Este momentul din care Pluton, astrul finanţelor pentru Balanţe începe să primească stimulare pozitivă de la Soare şi automat şi banii dumneavoastră vor fi cheltuiţi mai înţelept, iar alegerile se vor dovedi judicioase. în caz că, totuşi, rămâneţi în pană, în ultimele nouă zile ale lunii veţi avea de la cine să cereţi: atât prietenii, cat şi familia par mai dispuşi să vă susţină pe plan financiar. Şi cu ajutorul lor, cadourile de Crăciun se vor dovedi de succes şi pe placul şi gândul tuturor
Familie si prieteni
Pe 22, casa a IV-a a temei dumneavoastră devine puternică prin intrarea Soarelui în Capricorn. Ca şi în ultimele patru lunii, majoritatea planetelor sunt în jumătatea inferioară a horoscopului Balanţei, deci este o perioadă pe care e bine să o dedicaţi familiei. Le arătaţi celor dragi afecţiune pe care le-o purtaţi fiind alături de ei, nu prin onoruri sau prestigiu – greu de găsit un echilibru când şi situaţia profesională e atât de presantă.
Când casa a IV-a e puternică, cu toţii începem să devenim nostalgici. Aproape involuntar, ne amintim de trecut, îl retrăim. Şi atâta vreme cât sunteţi conştienţi de asta, câtă vreme amintirile vin conştient, e foarte bine. Puteţi „digera” întâmplările vechi, le puteţi privi obiectiv, vă puteţi da seama de erori şi cum lucrurile au evoluat diferit faţă de cum estimaserăţi atunci. Pericolul vine din retrăirea inconştientă a trecutului – aşa repetaţi vechile atitudini şi implicit faceţi aceleaşi greşeli.
Totus fizic si psihic
■ Marte s-a instalat în casa a XII-a (sănătate) iar influenţa sa, împreună cu cea a lui Saturn din balanţă, asupra dumneavoastră e uşor de predicţionat: rezistenţa fizică va fi cu suişuri şi coborâşuri, la fel şi moralul. Teoretic, nu e nimic care să vă facă să vă simţiţi în vreun fel ameninţaţi, dar dată fiind sensibilitatea înnăscută de care daţi dovadă, riscaţi să traversaţi momente de oboseală accentuată sau de deprimare, fără să înţelegeţi şi de ce se întâmplă. De aici şi tendinţa de a vă închide în sine sau irascibilitatea. Yoga, meditaţia, înotul chiar vă pot ajuta să vă destindeţi şi să vă reîncărcaţi energetic. Dacă suferiţi de o boală cronică, este însă posibil să auziţi sau să citiţi despre un tratament inovator, care vă poate ameliora simptomele.
Important: pentru a vă menţine nivelul vibraţionale pur, evitaţi persoanele care vorbesc prea mult, bârfele, invidia. Chiar şi ascultatul vă poate face rău, coboară vibraţiile energetice.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI