Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din GEMENI

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012

Horoscop Gemeni 2013

Afirmaţia anului
Răsplata este câştigată prin muncă susţinută, responsabilitate şi atenţie la detalii.

Anul 2013 pentru nativii din Gemeni

Horoscop 2013 Gemeni

Temele principale ale anului 2013 vor fi munca, jocul şi oamenii, alături de un accent pus pe bani şi prietenie. Unele dintre aceste aspecte se vor compensa reciproc, însă altele ar putea duce la dificultăţi şi regrete. în ansamblu, vă puteţi aştepta la un an care vă va oferi multe motive de a celebra viaţa cu un optimism entuziast.
Norocosul Jupiter se va afla în semnul dumneavoastră natal până pe 24 iunie. Prin urmare, prima parte a lui 2013 ar trebui să fie memorabilă şi aducătoare de noroc, producând optimism şi oportunităţi stimulatoare pentru evoluţia personală şi pentru stabilirea unor noi direcţii în viaţă. Cea mai grea parte ar putea fi alegerea căii de urmat, deoarece veţi dori să obţineţi totul! Iată dilema acestei expansive planete a norocului, aşa că fiţi realist şi încercaţi să nu vă supraîncărcaţi şi să nu vă asumaţi obligaţii imposibile. Veţi avea îndrăzneala să pătrunderi în domenii noi şi, indiferent care va fi rezultatul, veţi beneficia de pe urma experienţei. încercaţi să învăţaţi tot ce se poate despre propria persoană şi despre locul dumneavoastră în lume, deoarece veţi purta în suflet această cunoaştere până la următoarea incursiune a lui Jupiter în

Gemeni, care va avea loc peste doisprezece ani.
O caracteristică importantă a acestui tranzit jupiterian este reprezentată de ceilalţi. îi veţi atrage pe cei care vă pot ajuta, iar alţii vă vor purta noroc, deschizându-vă uşi care mai înainte erau închise. Şi mai important este faptul că în acest an faceţi acelaşi lucru pentru alţii şi vă exploataţi la maximum însuşirile legate de networking.
Pe 25 iunie, Jupiter intră în Rac, casa a doua, a resurselor băneşti personale. Acest tranzit are capacitatea de a vă mări contul din bancă până la mijlocul lui 2014, prin urmare, gândiţi pozitiv şi atrageri abundenţa. Totuşi, Jupiter aduce cu el şi o provocare: cheltuielile. Dacă nu sunteţi atent, acestea pot creşte la fel de repede (sau chiar mai repede) decât veniturile. Economisiţi şi achitaţi mai întâi toate datoriile acumulate, apoi planificaţi o creştere a contului din bancă până în vara lui 2014. Un alt motiv pentru a economisi este acela de a acoperi cheltuielile neaşteptate, deoarece Jupiter le poate multiplica. Este un an excelent pentru a deveni un consumator mai bine informat şi pentru a vă educa în domeniul planificării financiare şi al gestionării banilor.
De asemenea, puteţi profita de pe urma acestui tranzit jupiterian ducând la o consignaţie diverse lucruri de care vreţi să scăpaţi sau vânzându-le la un târg de vechituri. Şi mai bine ar fi să cercetaţi toată casa, asumându-vă misiunea de a elimina un eventual talmeş-balmeş de obiecte. Faceţi ordine în debarale, organizaţi. Efectul secundar va consta în privirea aruncată dincolo de tărâmul material pentru a vă lămuri ce anume preţuiţi, ce este până la urmă important pentru dumneavoastră în viaţă.
Saturn îşi continuă tranzitul prin Scorpion, casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii de zi cu zi. Să nu fiţi surprins dacă vă veţi simţi suprasolicitat şi subapreciat. Este un sentiment determinat de prezenţa lui Saturn în acest sector. Amintiţi-vă mereu că, deşi cu întârziere, efortul depus va fi răsplătit prin recunoaştere începând cu decembrie 2014, când Saturn va intra în Săgetător. Deocamdată, profitaţi de oportunitatea de a vă îmbunătăţi însuşirile şi cunoaşterea legate de slujbă, care vă vor ajuta peste vreo zece ani să atingeţi punctul culminant al carierei.

Deoarece casa a şasea este şi un sector al sănătăţii, realizaţi un echilibru între muncă şi distracţie pentru a minimaliza efectele stresului. Din fericire, veţi avea o mulţime de ocazii de a socializa cu prietenii şi colegii de serviciu. Cu toate acestea, îngrijiţi-vă corpul printr-un regim alimentar sănătos, somn din belşug şi exerciţii fizice moderate. Anul acesta este posibil să vă luaţi un animal de companie sau să vă preocupaţi mai mult de cel pe care-l aveţi deja. Dacă e vorba de un câine, plimbaţi-vă cu el zilnic.
Uranus îşi continuă drumul prin Berbec, zodie pe care o va tranzita până în 2018. Parcurgându-vă casa a unsprezecea, veţi deveni un networker excepţional, stabilind legături cu alţii, dar şi între oameni şi resurse. Multe persoane necunoscute până acum vor intra în viaţa dumneavoastră, unii cu un scop anume, dispărând la fel de repede cum au apărut. Alţii vor juca un rol important în deblocarea potenţialului dumneavoastră, fumându-vă idei noi despre propria persoană şi despre lume.
în timpul acestui tranzit, grupurile vor juca şi ele un anumit rol. E posibil să aveţi parte de recunoaştere ca lider de echipă la locul de muncă ori într-un club sau organizaţie. De asemenea, veţi observa că obiectivele dumneavoastră se schimbă, lucru ce poate fi pozitiv dacă rezistaţi impulsului de a alerga după cai verzi pe pereţi. Luaţi iniţiativa şi redefiniţi ceea ce vreţi să realizaţi în viaţă – ţelurile şi obiectivele generale. S-ar putea să fiţi surprins de ceea ce veţi descoperi în legătură cu misiunea dumneavoastră în viaţă dacă exploraţi cu mintea toate posibilităţile.
Neptun îşi continuă lungul său tranzit prin Peşti, casa a zecea, a carierei. Această influenţă poate inspira sau deziluziona, tot aşa cum e posibil să vă ajute să vă puneţi în valoare cu tact însuşirile şi talentul, ori viceversa, să facă dificilă atragerea atenţiei pe care o meritaţi. în asta constă natura acestei planete a confuziei, iluziei, spiritualităţii şi idealurilor înalte. Poate că aţi trăit astfel de aspecte în ultimii doi ani; dacă nu, o veţi face într-o oarecare măsură în timp ce Neptun va parcurge zodia Peştilor până în anul 2025.
Oricât de frustrantă poate fi uneori viaţa, acceptaţi situaţia cu eleganţă atunci când veţi fi invizibil pentru factorii de decizie sau când altcineva va primi laudele meritate de dumneavoastră. La fel ca în cazul tuturor tranzitelor, aceste neplăceri nu vor dura o veşnicie, iar între timp puteţi beneficia de pe urma influenţei creative a lui Neptun. Auto promovarea subtilă din acest moment, chiar dacă nu se manifestă imediat, va da roade în timp.
Acest tranzit al lui Neptun poate fi nepreţuit dacă lucraţi în domeniul vânzărilor sau ocupaţi un post care necesită un contact intens cu publicul. El vă va susţine firea adaptabilă şi vă va da capacitatea de a face schimbările necesare, determinându-i ca prin farmec pe ceilalţi să vă adopte viziunea. Dacă lucraţi într-un alt domeniu, acest tranzit poate avea un efect similar atunci când trebuie să faceţi o prezentare sau să beneficiaţi de sprijinul unui factor de decizie.

Până în 2024, Pluton tranzitează Capricornul, casa a opta, şi se va concentra asupra resurselor comune, printre care creditori şi debitori, moşteniri, asigurări, veniturile partenerului, rentabilitatea investiţiilor şi problemele băneşti în general. în ansamblu, veţi fi mai conştient de domeniul financiar şi e posibil ca, din când în când, acesta să vă îngrijoreze. însă tot răul e spre bine, dacă folosiţi tranzitul pentru a câştiga gândind pe termen lung.
Responsabilitatea financiară, planificarea pensionării (indiferent de vârstă), investiţiile sigure şi managementul datoriilor sunt probleme care ar trebui să vă preocupe acum. Gândiţi mai curând în termeni de ani decât de săptămâni sau luni. Pe termen scurt, mişcările riscante vă pot lăsa mai sărac, dar mai înţelept. Anul acesta trebuie să fiţi precaut mai ales în lunile de vară şi de toamnă.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI