Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din TAUR

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012

Horoscop Taur2013

Afirmaţia anului
Oamenii îmi îmbogăţesc viaţa cu înţelepciunea şi experienţa lor.

Anul 2013 pentru nativii din Taur

Horoscop 2013 Taur

În 2013, principala temă a vieţii nativilor din Taur este reprezentată de relaţii, dar vor fi importante şi chestiunile băneşti, sănătatea, ţelurile şi ambiţiile personale. De asemenea, veţi avea nişte legături mai strânse cu vecinii şi rudele, în special cu fraţii şi surorile, şi s-ar putea ivi ocazia unei implicări într-o acţiune comunitară sau într-o organizaţie.
Finanţele cunosc un impuls până pe 24 iunie graţie lui Jupiter din Gemeni, casa a doua, a banilor personali. Este posibil să beneficiaţi de o creştere salarială, de o primă sau de un câştig dintr-o sursă neaşteptată. Pe lângă atragerea banilor, veţi avea şi tendinţa de a cheltui cu ceva mai multă generozitate. Insă această influenţă norocoasă durează numai un an, aşa că puneţi accent pe firea dumneavoastră moderată şi stabiliţi-vă ca

<

obiectiv sporirea activului net.
Casa a doua este mai mult decât sectorul banilor. Ea reprezintă toate resursele, inclusiv însuşirile dumneavoastră de negociator. Aveţi încredere în ceea ce aveţi de oferit, mai ales dacă vă simţiţi prost plătit sau angajat pe un post sub posibilităţile dumneavoastră, şi începeţi să vă gândiţi cum aţi putea schimba situaţia. De asemenea, uitaţi-vă prin casă. Aveţi prea multe lucruri? Atunci, aranjaţi debaralele, spaţiile de depozitare, podul şi subsolul şi transformaţi în bani ceea ce nu vă mai trebuie. Poate descoperiţi o comoară ascunsă, fie în propria casă, fie la un târg de vechituri. Prin urmare, fiţi atent când scotociţi printre lucrurile vechi; ceea ce pare bun de aruncat se poate dovedi valoros.
Jupiter va intra pe 25 iunie în Rac, casa a treia, determinându-vă să faceţi numeroase drumuri, aşa că ar fi bine să vă îngrijiţi de verificările de rutină ale maşinii. Planificaţi câteva ieşiri în weekend în locuri apropiate, rezervaţii naturale şi situri istorice. Casa a treia este şi sectorul comunicării, ceea ce înseamnă că veţi intra în legătură cu mai toată lumea pe care o cunoaşteţi. Capacitatea dumneavoastră de organizator va fi pusă la încercare de necesitatea de a ţine pasul cu telefoanele, mesajele şi e-mail-urile primite.
E posibil ca o rudă, în special un frate sau o soră, să vă poarte noroc, iar un comentariu întâmplător ar putea constitui legătura cu o slujbă minunată ori cu o oportunitate care să arunce o lumină strălucitoare asupra viitorului. Vă vor face plăcere întâlnirile de familie sau cu vecinii (o excelentă sursă de relaţii) şi s-ar putea ca una dintre ele să fie începutul unei campanii în folosul comunităţii.
Mai presus de orice, veţi gândi intens şi optimist, iar mintea dumneavoastră va absorbi toate informaţiile cu putinţă. Urmaţi un curs doar de dragul distracţiei, fie pentru a explora un subiect care v-a interesat întotdeauna, fie pentru a vă dezvolta o anumită însuşire.

Saturn îşi continuă călătoria prin Scorpion, o zodie pe care o va tranzita până spre sfârşitul anului 2014. în timpul pe care-l petrece în casa a şaptea, această planetă serioasă oferă o experienţă de învăţare cu faţete multiple. în primul rând, folosiţi-vă de Saturn pentru a învăţa mai multe despre relaţii şi despre interacţionarea cu ceilalţi în toate domeniile vieţii, mai ales în cadrul parteneriatelor şi cu oamenii apropiaţi. Ţelul dumneavoastră este acela de a învăţa de la ei despre viaţă în general şi de a pune accent pe eforturile comune.
Latura karmică a lui Saturn poate acţiona în mai multe moduri. Ceea ce faceţi acum în legătură cu relaţiile, acţiunile şi deciziile luate îşi va produce efectele în următorii paisprezece sau douăzeci şi opt de ani. Sau puteţi alege să rezolvaţi problemele acum şi să beneficiaţi de această cunoaştere în viitor. în acelaşi timp, e posibil să realizaţi că aveţi o legătură karmică cu anumiţi oameni care apar brusc în viaţa dumneavoastră. Poate întâlniţi pe cineva din trecut şi aveţi ocazia să puneţi la punct probleme rămase de multă vreme în suspensie.
De asemenea, este momentul să examinaţi relaţiile apropiate şi să vă distanţaţi de persoanele care vă ţin pe loc în vreun fel, au un impact negativ asupra vieţii dumneavoastră sau nu mai exercită o influenţă în întregime pozitivă. Trebuie totuşi să vă gândiţi bine înainte de a iniţia asemenea acţiuni; s-ar putea sfârşi cu regrete neaşteptate.
Anumite relaţii strânse beneficiază de pe urma prezenţei lui Saturn în casa a şaptea, deoarece această planetă poate întări legăturile, apropiind partenerii. Saturn poate aduce căsătoria cu sufletul-pereche, dar şi ezitări în ce priveşte asumarea unui angajament. Dacă aveţi o relaţie pe termen lung, însă şovăiţi s-o permanentizaţi, întrebaţi-vă care este motivul. Răspunsurile ar putea revela câte ceva despre abordarea relaţiilor în general şi despre angajare în particular.Uranus continuă să avanseze prin zodia Berbecului până în 2018. Aflându-se în casa a douăsprezecea, vă veţi bucura mai mult de singurătate şi vă veţi mulţumi să lucraţi în culise. Din când în când, informaţii confidenţiale surprinzătoare vor ajunge la urechile dumneavoastră şi veţi beneficia de pe urma lor. Uranus vă poate activa al şaselea simţ, declanşând intuiţii legate de motivaţiile ascunse pe care le aveţi; în esenţă, aveţi ocazia de a învăţa mai multe despre motivaţiile care vă determină gândurile şi acţiunile. Deoarece este vorba şi de un sector al sănătăţii, programaţi un consult general dacă nu aţi făcut deja unul de curând.
Acest tranzit al lui Uranus este unul dintre cele mai bune pentru a vă petrece timpul alături cei mai puţin norocoşi, existând posibilitatea de a fi atras de activităţi de voluntariat. Acestea vă vor oferi ocazia de a vă lărgi cercul de contacte sociale de pe urma cărora ar putea beneficia cariera dumneavoastră de-a lungul anului 2013.
Misticul Neptun, aflat în Peşti, casa a unsprezecea, întăreşte influenţa lui Uranus din casa a douăsprezecea, precum şi relaţiile şi implicarea în grupuri care susţin cauzele bune. însă trebuie să fiţi sigur că organizaţiile pe care le susţineţi vă împărtăşesc într-adevăr valorile, mai ales dacă depuneţi un efort vara aceasta în cadrul unui grup local sau comunitar. Prieteniile vor evolua; unele vor fi reconfortante, altele dezamăgitoare.
Aveţi încredere în instinct în ceea ce priveşte persoanele care intră în acest an în viaţa dumneavoastră, deoarece unii chiar nu au cele mai bune intenţii. Procedaţi la fel şi în cazul prieteniilor mai vechi. Unele o pot lua pe căi greşite în iulie, când iluzia este înlocuită de realitate. Ceea ce vedeţi acum în aceşti oameni (este valabil şi pentru grupuri) a existat tot timpul. Diferenţa constă în schimbarea perspectivei şi a gradului de conştientizare.
Pluton îşi continuă lungul tranzit prin Capricorn, casa a noua, unde se va afla până în 2024. Această poziţie este ideală pentru educaţie, aşa că acum e timpul să vă întoarceţi la şcoală pentru a începe sau a termina un curs care vă va deschide mai multe oportunităţi legate de carieră. în orice caz, veţi manifesta un interes crescut pentru cunoaştere şi învăţare, poate în legătură cu o limbă străină sau cu acumularea de informaţii despre alte culturi şi artele lor culinare. De asemenea, puteţi face acest lucru călătorind, cercetându-vă arborele genealogic sau luând legătura cu oameni cunoscuţi în trecut

care vă fac acum un anumit serviciu.Dar, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani, în mai şi noiembrie Pluton va intra din nou în conflict cu Uranus, aflat în Berbec, casa a douăsprezecea. Astfel, ar fi bine să evitaţi călătoriile, mai ales în alte ţări, în mai, octombrie şi noiembrie, luni care sunt nepotrivite şi pentru rezolvarea problemelor de natură juridică, în această perioadă, evitaţi riscurile şi orice fel de situaţii care pot duce la confruntarea cu persoane ce reprezintă autoritatea. Şi, la fel ca întotdeauna, optaţi pentru un şofer de meserie atunci când ieşiţi în oraş la o întâlnire. Aceste luni ar putea aduce şi unele neînţelegeri cu rudele.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI