Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din SAGETATOR

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012

Horoscop Scorpion 2013

Afirmaţia anului
Scena domestică îmi satisface spiritul de aventură -cel puţin o parte din timp!

Anul 2013 pentru nativii din Săgetător

Horoscop 2013 Sagetator

Va veţi bucura să petreceţi mai mult timp aproape de casă, în parte pentru că veţi aprecia pauzele, mai ales în a doua jumătate a anului 2013, când volumul de muncă sporeşte. Relaţiile – cu partenerul, familia şi copiii – sunt puternic aspectate şi veţi avea multe amintiri legate de ele. Finanţele, sănătatea şi viaţa socială activă sunt alte teme caracteristice anului 2013.
Expansivul Jupiter tranzitează până pe 24 iunie Gemenii, casa a şaptea, a relaţiilor. Astfel, prima parte a anului va fi favorabilă idilelor şi va aduce numeroase ocazii de a primi oameni noi în cercul dumneavoastră de cunoştinţe. Unii dintre aceştia vă vor purta noroc. Dorinţa vi se poate îndeplini dacă sunteţi pregătit să oficializaţi o relaţie sau vă aflaţi în căutarea unei persoane alături de care să trăiţi în continuare. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, Jupiter vă va menţine pasiunea trează.

<

Tranzitul lui Jupiter prin Gemeni, care are loc o dată la doisprezece ani, este un avantaj şi pentru parteneriatele de afaceri, consultarea unor profesionişti şi networking. Mai presus de orice, veţi găsi oameni extrem de utili, beneficiind de ajutorul lor în realizarea obiectivelor pe care vi le-aţi propus. Răspundeţi-le cu aceeaşi monedă şi creaţi relaţii durabile de care veţi beneficia în anii care vin. însă, pentru că Jupiter, planeta guvernator, poate fi excesiv de optimist, merită să cheltuiţi timp şi efort cerând o a doua opinie înainte de a lua decizii importante. De asemenea, trebuie să verificaţi cu atenţie referinţele diverşilor profesionişti, să citiţi tot ceea ce semnaţi şi să consultaţi un avocat înainte de a intra într-o relaţie contractuală. Puneţi întrebări, evitaţi presupunerile, insistaţi să primiţi răspunsuri clare şi faceţi propriile cercetări. Dacă aveţi vreo îndoială legată de anumite probleme, minore sau majore, cereţi opinia unui om pe care-l respectaţi pentru onestitate.
Jupiter intră pe 25 iunie în Rac, casa a opta, unde va rămâne până în vara lui 2014. Există toate şansele să vă măriţi contul din bancă, însă reţineţi că prezenţa lui Jupiter în acest sector poate spori în aceeaşi măsură şi datoriile. Faceţi un pact cu dumneavoastră înşivă să trăiţi în limita posibilităţilor, să economisiţi, să investiţi şi să achitaţi toate datoriile înainte de a face alte cheltuieli. în acest fel, veţi încheia această perioadă de tranzit al lui Jupiter prin Rac cu un bilanţ mai echilibrat decât cel din iunie, încercaţi-vă norocul la loterie în iulie, amintindu-vă că, pentru a câştiga, nu e nevoie decât de un singur bilet. De asemenea, poate părea tentant să-i răsfăţaţi pe cei dragi cumpărându-le tot ce e mai bun. înfrânaţi-vă. La urma urmei, generozitatea lui Jupiter nu durează o veşnicie, iar obiceiurile proaste sunt greu de eliminat.

De asemenea, rezervaţi-vă timp pentru a organiza evidenţele financiare şi pentru a revizui poliţele de asigurare. Apoi faceţi cercetări şi comparaţi primele de asigurare pentru a fi sigur că plătiţi un preţ competitiv pentru o acoperire similară. Jupiter fiind prezent în acest sector, este posibil să puteţi beneficia de o anumită sumă rezultată din asigurare sau să primiţi o moştenire ori un dar de la un membru al familiei.
Momentele de singurătate vă fac bine, deoarece Saturn tranzitează Scorpionul, casa a douăsprezecea, a regenerării de sine. în următorii doi ani veţi descoperi că principalul scop al lui Saturn este acela de a vă pregăti pentru intrarea sa în zodia dumneavoastră natală. Revizuiţi şi reflectaţi asupra realizărilor şi eşecurilor din ultimii şapte ani. Puteţi învăţa ceva din ele. Apoi cereţi-i subconştientului să elibereze amintirile, imaginile, sentimentele, regretele şi împlinirile. Luaţi-le una câte una, puneţi capăt regretelor şi suferinţelor şi sărbătoriţi succesele. Jurnalul se poate dovedi un bun instrument pentru a învăţa mai multe despre propriile puncte forte şi slăbiciuni. Prin urmare, pregătiţi-vă să profitaţi de calităţile care vă vor asigura succesul în momentul în care Saturn va intra în zodia dumneavoastră natală. De asemenea, puteţi beneficia de pe urma însemnării viselor şi analizării lor ulterioare; unele vă oferă o nouă perspectivă asupra trecutului, prezentului şi viitorului.
Acest tranzit saturnian poate aduce şi o problemă de sănătate. De exemplu, e posibil să vă ocupaţi de o rudă spitalizată sau internată într-un azil. în orice caz, ar fi bine să vă duceţi la un control medical, stomatologic şi oftalmologie. De asemenea, este momentul să acordaţi atenţie unor eventuale boli cronice.
Uranus continuă să avanseze în Berbec, casa a cincea, unde va rămâne până în 2018. Vă puteţi aştepta la o viaţă socială activă, cu oportunităţi legate de o idilă, socializare şi activităţi din timpul liber. Mai mult ca oricând, atunci când distracţiile vă fac cu ochiul sunteţi gata să cedaţi unui impuls de moment, iar dacă sunteţi singur vor exista multe ocazii de a cunoaşte pe cineva. în cazul cuplurilor de îndrăgostiţi, acest tranzit uranian este ideal pentru petrecerea în doi a multor weekenduri romantice.
Copiii vă vor influenţa şi ei, furnizându-vă gânduri, idei şi puncte de vedere noi, lucru pe care-l puteţi face şi dumneavoastră pentru ei. Dacă sunteţi părinte, aşteptaţi-vă să fiţi solicitat de noile activităţi şi preocupări ale copiilor. Datorită influenţei exercitate de Uranus, sunteţi pe cale să vă exploraţi creativitatea în acelaşi timp cu ei. Combinaţi această tendinţă cu spiritul de aventură şi cu orice altceva veţi mai descoperi între timp. E posibil să creaţi un nou gadget sau să transformaţi un hobby într-o a doua sursă de venit. Faceţi însă totul în limitele unui buget rezonabil.
Casa a cincea este asociată şi cu speculaţiile financiare, inclusiv cu jocurile de noroc şi investiţiile. încercaţi-vă norocul la loterie în martie şi aprilie. Planeta neprevăzutului poate aduce un mic, dar binevenit câştig bănesc. Fiţi precaut cu investiţiile, deoarece Uranus poate atrage la fel de bine şi pierderi.
Neptun îşi continuă lungul său tranzit prin Peşti, casa a patra, aşa că veţi trăi suişurile şi coborâşurile acestei planete a iluziei, confuziei, inspiraţiei, creativităţii şi credinţei. Anumiţi membri ai familiei vă vor inspira, iar alţii vă vor dezamăgi. E posibil să realizaţi dintr-odată că o rudă este cu totul altfel decât v-aţi închipuit. La fel ca prezenţa lui Saturn în Scorpion, Neptun în Peşti indică griji legate de sănătatea unui membru al familiei.
Casa ar putea avea de suferit unele daune provocate de scurgeri de apă sau de inundaţii. Totuşi – deşi deloc caracteristic pentru dumneavoastră – probabil că veţi dori să petreceţi mai mult timp acasă, unde vi se va părea raiul pe pământ, un loc de retragere în care puteţi fi dumneavoastră înşivă, relaxându-vă şi simţindu-vă bine. Totuşi, fiţi prudent dacă vreţi să cumpăraţi o casă. Ceea ce pare a fi ideal se poate dovedi un dezastru. Dacă o achiziţionaţi, faceţi mai întâi o inspecţie şi obţineţi o asigurare cu acoperire maximă. în loc de bani, utilizaţi-vă creativitatea pentru a o transforma în ceea ce consideraţi a fi idealul dumneavoastră.
Pluton continuă să înainteze lent prin Capricorn, casa a doua, a resurselor personale. în acest răstimp (până în 2024), venitul va oscila uneori şi veţi avea posibilitatea să sporiţi câştigurile. Realizaţi siguranţa financiară pe baza unei planificări atente şi a respectării regulilor impuse de Pluton. Trăiţi în limitele bugetului, reduceţi datoriile, faceţi economii şi investiţii moderate şi rezistaţi tentaţiei de a adopta soluţii

care promit câştiguri rapide şi uşoare.
Prezenţa lui Pluton în acest sector vă încurajează să faceţi evaluări şi, dacă este necesar, să vă revizuiţi valorile, mai ales pe cele legate de domeniul material. Puneţi-vă întrebări serioase: Ce anume e important pentru mine? O maşină scumpă sau una care să-mi ofere siguranţa călătoriei? Un televizor costisitor cu ecran mare sau banii din bancă? O vacanţă de lux sau timpul petrecut alături de familie într-o staţiune cu preţuri moderate? Cu cât adoptaţi mai repede mentalitatea impusă de Pluton, cu atât va fi mai mare şansa unui rezultat pozitiv şi avantajos.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI