Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013 pentru nativii din FECIOARA

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012

Horoscop FECIOARA 2013

Afirmaţia anului
Studiul şi prieteniile îmi luminează viaţa.

Anul 2013 pentru nativii din Fecioară

Horoscop 2013 Fecioara

Va puteţi aştepta la multe lucruri de la 2013, un an pe parcursul căruia prim-planul va fi ocupat de carieră şi de activităţile din timpul liber. Socializarea va reprezenta o temă majoră, inclusiv cu vecinii, rudele, copiii, prietenii sau cu partenerul de viaţă. Cu toţii vă vor oferi multe ocazii de a stabili legături şi de a vă lărgi sfera de influenţă.
Până pe 24 iunie, Jupiter va străluci în Gemeni, casa a zecea, a carierei. Această planetă expansivă poate aduce evenimente norocoase, aşa că vă veţi afla în locul potrivit la momentul potrivit pentru a culege roadele şansei jupiteriene. Deşi poate părea tentant să staţi deoparte şi să vă bucuraţi de această evoluţie pozitivă a carierei, o mai bună alegere ar fi să realizaţi şi mai mult. Profitaţi de această conjunctură fericită; se vor scurge doisprezece ani până când Jupiter va vizita din nou acest domeniu al vieţii dumneavoastră.

Oamenii vor fi la fel de importanţi ca acţiunile, aşa că faceţi-vă cunoştinţe şi cultivaţi-i pe cei care vă pot ajuta la împlinirea ambiţiilor. Nu luaţi însă totul de bun deoarece unii vă vor promite marea cu sarea, dar nu vor face nimic până la urmă.
Jupiter se va muta apoi, pe 25 iunie, în Rac, casa a unsprezecea. Tranzitând acest semn zodiacal până în vara anului 2014, viaţa dumneavoastră socială va cunoaşte un impuls şi veţi avea ocazia să adăugaţi figuri noi cercului de cunoştinţe. Luna iunie poate aduce o persoană care vă va deschide uşile, însă fiţi prudent dacă vi se fac promisiuni exagerate. Acestea se pot fructifica sau nu. Dacă faceţi parte dintr-un club sau dintr-o organizaţie (sau desfăşuraţi o altă activitate de grup), s-ar putea întâmpla să preluaţi un post de lider, lucru care vă va ajuta să vă împliniţi ambiţiile. Totuşi, e posibil să fie necesar mai mult timp şi efort decât aţi stabilit iniţial, aşa că puneţi întrebări şi asumaţi-vă numai sarcini realiste.
Saturn îşi continuă tranzitul prin Scorpion, casa a treia, a studiului, a călătoriilor scurte şi a comunicării. Toate acestea vor fi activate în bună măsură în acest an, ca şi contactele cu rudele şi cu vecinii. E posibil să stabiliţi o legătură norocoasă prin intermediul implicării în activitatea unei organizaţii de cartier sau comunitare, ceea ce va aduce prieteni noi în viaţa dumneavoastră. Luaţi în considerare câteva excursii în weekend în destinaţii apropiate, care sunt de preferat călătoriilor lungi dintr-o vacanţă prelungită. Bucuraţi-vă de aceste pauze, ieşiţi din rutina zilnică şi bugetul dumneavoastră va fi astfel protejat.
Acest tranzit saturnian vă încurajează să învăţaţi stând de vorbă cu oamenii, fiind la curent cu relatările din mass-media sau urmând un curs – ori un program de studiu pe care-l veţi putea termina până la sfârşitul anului 2014 – pentru a vă îmbunătăţi abilităţile necesare în carieră. De asemenea, veţi fi atras de site-urile de socializare. Deşi pot fi valoroase pentru lărgirea cercului de cunoştinţe, fiţi precaut în legătură cu mesajele postate. Tot ce depăşeşte cadrul nomelor poate avea un impact asupra serviciului.

Prezenţa lui Uranus în Berbec, casa a opta, a resurselor comune, vă îndeamnă să revizuiţi domeniul financiar şi ţelurile legate de acesta, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Creaţi un plan de achitare a datoriilor, contribuiţi regulat la fondul de pensionare şi sporiţi economiile astfel încât să puteţi acoperi cheltuielile neaşteptate provocate de Uranus. Colaboraţi cu partenerul de viaţă şi lărgiţi-vă orizontul financiar prin intermediul internetului sau al bibliotecii.
în ansamblu, acest tranzit uranian necesită prudenţă şi o abordare moderată a chestiunilor băneşti, deoarece pierderile pot apărea la fel de rapid ca şi câştigurile. Nu exageraţi, mai ales în următorii câţiva ani. Venitul casei poate fluctua, un alt motiv pentru a economisi, dar există şi posibilitatea ivirii unei neaşteptate măriri de salariu sau a unei prime, a unei moşteniri sau a unui câştig la loterie. De asemenea, este important să luaţi măsuri de precauţie pentru a proteja informaţiile financiare, inclusiv conturile online. Distrugeţi ceea ce nu vă mai trebuie şi puneţi restul la loc sigur.
Neptun îşi va continua lungul său tranzit prin Peşti, casa a şaptea, unde va rămâne până în 2025. Relaţiile romantice ocupă primul loc şi e posibil să vă găsiţi sufletul-pereche pe care l-aţi tot căutat până acum. Veţi fi o sursă de inspiraţie pentru multă lume, iar alţii vor avea o influenţă similară asupra dumneavoastră. Cu unii veţi stabili legături la nivel spiritual. Prezenţa lui Neptun în sectorul relaţiilor vă poate aduce un anumit avantaj în cazul negocierilor, deoarece veţi găsi cuvintele necesare susţinerii ideilor.
Cu toate acestea, veţi fi fermecat la rândul dumneavoastră de alţii, unii dintre ei oferindu-vă garanţii pe care nu vor avea deloc intenţia să le respecte. Prin urmare, fiţi sceptic în legătură cu persoanele care intră acum în viaţa dumneavoastră. Acelaşi lucru se aplică şi relaţiilor romantice sau partenerilor de afaceri, ca şi profesioniştilor din diverse domenii, cum ar fi contabilii sau avocaţii. Nu credeţi tot ce auziţi şi faceţi propriile verificări înainte de a lua o decizie. Neptun mai poate provoca deziluzii legate de o persoană apropiată, ca şi cum aţi vedea-o pentru prima dată aşa cum este în realitate.
Pluton continuă să parcurgă încet Capricornul, casa a cincea, a idilelor, recreerii, copiilor şi creativităţii. Toate acestea vă vor schimba într-un fel viaţa, mai mult în sens pozitiv, înainte ca această puternică planetă să schimbe zodia în 2024. în plus faţă de îmbogăţirea vieţii, oamenii şi activităţile implicate vă vor schimba gândurile şi opiniile pe măsură ce evoluaţi. Acest sector solar se mai referă şi la speculaţiile financiare, inclusiv investiţii, un domeniu în care

puteţi câştiga sume mari de bani, dar e posibil să suferiţi şi pierderi la fel de însemnate. Cercetările minuţioase şi o abordare precaută vă asigură succesul.
Precauţia este recomandată şi în chestiunile sentimentale. Fără să vă daţi seama, vă puteţi ataşa de o persoană dominatoare şi geloasă. De asemenea, este indicat să ţineţi sub observaţie prietenii copiilor dumneavoastră şi persoanele pe care aceştia îi contactează online. Este un lucru important mai ales în iulie şi august, atunci când un conflict ar putea pune capăt unei prietenii.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI