Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Financiar 2013

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2013

Entuziasmul si stilul responsabil fac banii
Anul Şarpelui negru o abordare globală a aspectelor legate de bani Trebuie să facem proiecte pe termen lung, să căutăm metode noi, alternative de câştig şi totodată să păstrăm sursele devenit existente.

Berbec 21.03 – 20.04
Mai multă răspundere înseamnă mai mulţi bani.
Munca în care sunteţi propriul şef va deschide perspective financiare mai largi. Gândiţi global, dar concentraţi-vă atenţia asupra unui singur lucru – ţelul principal. Trebuie să renunţaţi la metodele vechi de câştig, să preluaţi întreaga responsabilitate pentru situaţia dvs. materială şi să munciţi activ pentru bunul mers al afacerii dvs. Succesul îi însoţeşte pe cei care se ocupă de finanţe şi comerţ. Abordarea chibzuită a problemei creditelor şi a riscurilor, asigurarea la timp a bunurilor imobiliare, dinamismul – toate vor fi utile. Aprilie-mai vă aduc multe oportunităţi, profitaţi de toate şansele pe care vi le oferă destinul, riscaţi, dar după o analiză temeinică, şi nu vă temeţi să lucraţi cu sume mari.
Taur 21.04 – 20.05
Creaţi-vă o bună reputaţie şi veţi primi ceea ce vă doriţi. Prima jumătate a anului vă oferă posibilităţi largi de câştiguri bune. Afacerea vă aduce profituri foarte mari, creditele şi împrumuturile se vor lua şi restitui cu uşurinţă. Perioada este favorabilă pentru investiţii în afaceri noi. Din mai până la jumătatea lui iulie vor exista multe oferte care vă vor completa semnificativ bugetul. Fiţi o persoană întreprinzătoare şi nu veţi simţi lipsa banilor.
A doua jumătate a anului va necesita muncă în echipă. Vara e posibil să reuşiţi să achiziţionaţi mijlocul de transport dorit, indiferent că e vorba de o bicicletă sau de o maşină nouă.
Gemeni 21.05 – 21.06
Ieşiţi în întâmpinarea norocului: el vă bate la uşă. Problemele legate de acordarea unor subvenţii, de moşteniri se vor rezolva uşor, fără obstacole. O bună investiţie a banilor va fi asigurarea sănătăţii, a viitorului. La începutul anului fiţi activă, şi veţi reuşi să câştigaţi suma dorită. Iunie va fi o lună de cotitură, veţi deveni o persoană activă, vă veţi putea pune în valoare din plin inventivitatea şi inteligenţa, iar acest lucru se va reflecta în venituri. Puteţi obţine profit şi din închirierea unei locuinţe. Din iulie până în decembrie aveţi şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. însă trebuie să evitaţi implicarea în ofertele mult prea tentante, în august-septembrie evitaţi investiţiile riscante.

Rac 22.06 – 22.07
Chibzuinţă – cheia succesului financiar. Anul acesta vă promite stabilitate economică. Cel mai important lucru este să nu vă împovăraţi cu datorii şi relaţii de afaceri cu oameni şi companii noi, neverificate. Prima jumătate a anului este favorabilă pentru a achiziţiona o serie de servicii sau mărfuri la preţuri avantajoase.
Nu e cazul să ignoraţi o asemenea posibilitate, pentru că vă aduce o economie semnificativă. Plăţile cu cârdul vor deveni mai profitabile în a doua jumătate a anului, iar situaţia materială se va îmbunătăţi simţitor. Octombrie-decembrie este perioada favorabilă pentru un împrumut. La serviciu lucrurile vor merge bine, aşa că vă puteţi asuma unele riscuri fără probleme!
Leu 23.07 – 23.08
învăţaţi să simţiţi energia fluxului banilor. în acest an se recomandă să investiţi în bunuri imobiliare, asigurări, medicină. Nu le povestiţi celor din jur despre proiectele dvs. şi nu uitaţi că acum deviza dvs. trebuie să fie: „Grăbeşte-te încet“. Vă puteţi bizui pe ajutor material din partea părinţilor, este posibil să primiţi o moştenire. Dacă aveţi posibilitatea, ar fi bine să participaţi la proiecte caritabile. în lunile martie, iunie, noiembrie sunt cele mai favorabile perioade pentru a dona bani celor aflaţi în nevoie. Situaţiile neprevăzute, patima pentru jocuri de noroc vă pot aduce pierderi. Străduiţi-vă să evitaţi riscurile!
Fecioară 24.08 – 22.09
Evitaţi schimbările bruşte, şi norocul vă va surâde.
Uitaţi de ideile legate de speculaţii financiare şi investiţii spontane! în prima jumătate a anului ocupaţi-vă de extinderea afacerii proprii sau cereţi cu îndrăzneală o mărire de salariu la serviciu – spiritul dvs. activ poate îmbunătăţi climatul financiar. în a doua jumătate a anului bizuiţi-vă pe intuiţie: este important să vă aflaţi în momentul potrivit la locul potrivit şi să cunoaşteţi oamenii potriviţi. în iulie şi noiembrie veţi reuşi să rezolvaţi probleme financiare importante. în perioada august-octombrie vi se vor deschide multe posibilităţi pentru câştiguri semnificative. Alegeţi doar acele activităţi care vă sunt pe plac.
Balanţă 23.09-23.10
Cumpătarea în materie de bani vă măreşte capitalul.
Dacă planificaţi de multă vreme să vă renovaţi locuinţa, anul 2013 e deosebit de favorabil pentru o amenajare de calitate a apartamentului. Vânzarea casei de vacanţă, închirierea unei locuinţe vă aduc profitul aşteptat. Spiritul de prevedere, buna gospodărire vă ajută pe parcursul anului să vă cumpăraţi mobilierul şi aparatura electrocasnică necesare. Puteţi miza şi pe ajutorul financiar al unor rude mai în vârstă. E bine să vă ocupaţi de consolidarea afacerii proprii, mai ales dacă este vorba de o afacere de familie. Lipsa de discernământ în aspectele amoroase, incapacitatea de a păstra echilibrul într-o relaţie vă pot afecta semnificativ bugetul.
Scorpion 24.10 – 22.11
Curajul şi creativitatea vă aduc dividende semnificative. în prima jumătate a anului evitaţi risipa, proiectele de afaceri aventuroase – e puţin probabil să fie încununate de succes. în schimb, veţi avea succes în dezvoltarea afacerii proprii. în a doua jumătate a anului călătoriile, activităţile ştiinţifice, turistice, editoriale, literare vă aduc profituri. Dacă aveţi cunoştinţe în domeniul limbilor străine, se recomandă să vă orientaţi spre un loc de muncă în care le puteţi utiliza. Participarea la competiţii şi concursuri vă permite să câştigaţi un premiu de valoare sau un cec. în perioada octombrie-decembrie, sub aspect financiar, viaţa dvs. va deveni mai diversificată datorită noilor proiecte interesante.
Săgetător 23.11 -21.12
Dacă munciţi pentru un scop înalt, banii vor veni singuri la dvs. Canalizaţi-vă forţele şi energia în direcţia dezvoltării potenţialului dvs. creator. Hobby- urile vă ajută să câştigaţi bine, iar pentru unii vor deveni chiar sursa principală de venituri. Merită să vă ocupaţi de întocmirea unor acte care să vă asigure anumite avantaje şi înlesniri – la nivel de stat, municipal sau la locul de muncă: economiile pentru bugetul dvs. vor fi semnificative. Profituri vă aduce cumpărarea-vânzarea unor bunuri imobiliare. Fiţi atentă la felul cum folosiţi automobilul, investiţi la timp în reparaţia lui, pentru ca mai târziu să nu aveţi pierderi şi mai mari! In a doua jumătate a anului merită să faceţi investiţii.
Capricorn 22.12-20.01
Bizuiţi-vă pe propriile posibilităţi. Momentan nu se întrevăd schimbări semnificative în situaţia dvs. financiară. Dacă sunteţi în căutarea unor surse suplimentare de venituri, le puteţi găsi în ianuarie-februarie. în perioada martie-iunie dedicaţi timp consolidării afacerii. Perioada este favorabilă pentru colaborarea cu societăţile pe acţiuni şi organizaţiile obşteşti. Vă aduc profituri şi marketingul în reţea, promovarea unor domenii de interes. In acest an ar fi mai bine să renunţaţi la ideea rezolvării problemelor legate de bunuri imobiliare. In a doua jumătate a anului vă puteţi aştepta la o colaborare avantajoasă cu companii străine.
Vărsător 21.01 -19.02
Nu aşteptaţi să vină norocul, îndreptaţi-vă spre ţelurile stabilite. învăţaţi să vă apreciaţi pe dvs. şi munca pe care o depuneţi, nu vă temeţi să-i spuneţi şefului ce salariu doriţi şi propuneţi cu îndrăzneală propriile idei. Aveţi toate şansele să vă măriţi câştigurile. Ajutorul financiar din partea părinţilor va fi pentru dvs. foarte important, în prima jumătate a anului nu vă lăsaţi în voia dorinţelor, învăţaţi să faceţi economii. în a doua jumătate a anului e nevoie de precauţie: evitaţi riscurile financiare, deoarece creşte probabilitatea amenzilor şi al sancţiunilor. Daţi dovadă de spirit întreprinzător, de hărnicie, nu vă jenaţi de ambiţiile dvs., şi succesul vă este asigurat!
Peşti 20.02 – 20.03
Bizuiţi-vă cu curaj pe intuiţie. în acest an sarcina principală este pentru dvs. păstrarea stabilităţii materiale. Dacă veţi reuşi să modernizaţi modul în care vă abordaţi munca, să găsiţi alternative pentru sursa principală de venit, veţi face un salt important şi vă veţi îmbunătăţi semnificativ nivelul de trai. Periodic pot apărea pierderi legate de situaţii de forţă majoră, în special în perioada iulie-septembrie. Achiziţionarea de bunuri imobiliare, a unor obiecte mari pentru casă, de mobilă şi electrocasnice, e posibilă din ianuarie până în martie. Cumpărarea unei maşini nu este recomandabilă în acest an. Din februarie până în mai spiritul dvs. întreprinzător se va îmbunătăţi considerabil.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI