Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013- Cifra 1

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012


învăţătorul

Anul personal 1

horoscop 2013 numerologie cifra 1

Este un an extrem de important.
De ce anume? întrucât vom trasa liniile directoare pentru anii care urmeazâ. Este cel mai bun moment pentru a planta seminţele proiectelor ale câror rezultate le culegem în anii ce vin. Un an când e necesar să ne manifestăm independenţa în mod real şi să stabilim fiecare pas al noului ciclu, Numai de noi depinde dacă acest ciclu de nouă ani va fi un unul al succesului sau al eşecului.
Anul altor începuturi
Dacă nu avem curajul şi înţelepciunea de a ne depăşi limitele şi de a ieşi din zona de confort, degeaba facem acest lucru la anul, pentru că rezultatele nu vor fi aceleaşi! Seminţele nu vor încolţi şi nu se vor putea dezvoltata capacitatea maximă, iar rezultatele vor fi sub aşteptările personale. Este un an în care este important să rupem legătura cu trecutul şi să ne focalizăm atenţia, energia şi forţa personală către viitorul pe care noi înşine îl conturăm. Cheia succesului este împăcarea cu sine şi curajul de a face schimbări Este un an al creaţiei şi al acţiunii, iar voinţa joacă un rol extrem de important, de asemenea încrederea în capacitatea personală de a ne gestiona propria viaţă, destinul.

<

Este un an în care, dacă nu renunţăm la a ne tot învinovăţi pentru greşelile trecutului, dacă nu ne iertăm şi nu ne acceptăm trecutul, nu vom fi în stare să acţionăm în aceeaşi direcţie a vibraţiei benefice şi înnoitoare specifice cifrei 1. Având credinţă şi încredere, vom profita la maximum de această perioadă în care demarăm noi activităţi/afaceri, în care posibilitatea de a neschimba profesia, locuinţa, locul de muncă, starea civilă sau prietenii creşte odată cu încrederea
Poate fi un an al schimbărilor majore.
Aspecte pozitive: inteligenţă, calităţi de lider, curaj, mândrie, inventivitate, creativitate, talent organizatoric. Numărul 1 e individualist, metodic, prietenos, pasional, emoţional, încrezător, cu standarde înalte, sigur pe sine şi îţi oferă şansa de a reuşi prin talent, voinţă, ambiţie şi determinare.
Apecte negative: egoist, încăpăţânat, agresiv, impulsiv, leneş, trândav, lăudăros. Poate fi atins de blazare, frustrare, dominare, pasivitate, ducând până la forma distructivă, însemnând extrem de egoist, tiranic, bigot, antagonist.
Iţi aduc noroc: culoarea portocalie, rubinul si diamantul

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI