Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Mai 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On March - 9 - 2010

Balanta, Saptesprezece octombrie – Ziua echilibrului precar

Asemenea unei pisici, cei nascuti pe 17 octombrie reusesc sa aterizeze intotdeauna in picioare. Indiferent ce dificultati sau pericole infrunta, echilibrul lor ramane mai presus de toate. Exista doua tipuri distincte a nativilor zilei de 17 octombrie: pe de o parte tipul linistit, aparent stabil si, pe de alta parte, tipul aventurier caruia viata fara riscuri i se pare plictisitoare si tracasanta. Anumiti nativi ai acestui ultim tip pot omite sa gandeasca atunci cand este vorba de asumarea unor riscuri amenintatoare, atrasi de aptitudinile necesare pentru a castiga la diferente majore. Altii mai putin extremi vor fi niste jucatori de noroc innascuti daca banii, proprietatile sau chiar dragostea reprezinta mizele. Nativii mai putin aventurieri agreeaza o viata stabila, dar la o examinare mai atenta se constata faptul ca ei sunt adesea atrasi de oamenii extrem de artistici, emotionali sau neobisnuiti, ce aduc un element de incertitudine. Ambele tipuri de nativi ai zilei de 17 octombrie indragesc drama si evenimentele palpitante. Nativii mai stabili vor fi observatorii, iar cei care isi asuma riscurile vor fi participantii.

Nativii zilei de 17 octombrie considera ca este dificil sa isi schimbe drumul pe care au pornit. Adesea, ei cad victimele problemelor deoarece se vor pune mai presus de legile experientei umane obisnuite. Din pacate, mai fac si greseli, chiar unele destul de mari, care ii vor costa destul de mult, atat din punct de vedere financiar, cat si din cel al sanatatii fizice. In acest context, ei vor fi intotdeauna rezistenti si increzatori ca se pot recupera in urma acestor oprelisti sau accidente indiferent cat de majore sunt acestea. Ei trateaza soarta ca pe un prieten mai vechi. Este posibil ca ei sa puna la cale astfel de jocuri periculoase, dar trebuie sa se fereasca in special de toate formele de auto-deceptionare.

Majoritatea nativilor zilei de 17 octombrie sunt destul de descatusati cand se definesc pe ei insisi si talentele lor. Astfel, artistii nascuti astazi pot incorpora ideiile altora in munca lor si le pot adopta ca si cum le-ar apartine. Stapani in preluarea temelor onorabile sau stravechi si in prelucrarea lor, persoanele nascute pe 17 octombrie sunt traditionaliste si indiferent cat de moderna sau avansata le este gandirea, ei raman conservatori in abordarea de baza a vietii. Precautia, limitarea si cercetarea detaliata, bazate pe experienta, sunt cele care le permit sa isi asume aceste riscuri aparent periculoase intr-o maniera atat de cavalereasca.

Pe de alta parte, persoanele nascute pe data de 17 octombrie actioneaza in general cumpatat, iau in considerare comportamentul fata de colegi, prieteni sau familie. Temperamentele lor pot exploda cand autoritatea le este amenintata sau intentiile le sunt puse la indoiala. Cei nascuti astazi simt ca judecata lor este excelenta si ca functioneaza bine in majoritatea cazurilor, dar pot neglija momentul in care se indreapta spre directia gresita. O cunoastere de sine mult mai profunda este necesara, posibil o cautare mai serioasa a laturii spirituale si, pentru anumiti nativi ai zilei de 17 octombrie, un transfer al valorilor legate de stralucire si de activitatea superficiala.

SFATURI: Nu te mai forta prea tare. Pe de alta parte, fii atent la multumirea de sine si auto satisfacerea. Preda-te din cand in cand si nu te teme sa admiti ca ai gresit. Este imaginea ta atat de importanta pentru tine?

PUNCTE FORTE:  Increzator Rezistent Indraznet

PUNCTE SLABE:  Arogant Nesabuit Incapatanat

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Mai 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 21.05.2018 Luna în Berbec. Aţi terminat curăţenia? Treceţi la sport! După ce aţi muncit destul, e momentul pentru o şedinţă de masaj - nu uitaţi nici de masajul capului. Sfat culinar: spaghetti.

21 mai - Tudor Arghezi, Horia Zilieru, Constantin Dobrogeanu Gherea, Fats Waller, Harold Robbins, Raymond Burr, Dennis Day, Peggy Cass, Mr. T. Notorious B.I.G., Fairuza Balk, Henri Rousseau -„Vameşul", Ashlie Brillaut.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI