Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Aprilie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

13 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Gemeni, Treisprezece iunie – Ziua aventurii nebunesti


Persoanele nascute pe 13 iunie sunt cautatori absorbiti de vise nebunesti si aventuri. De obicei, incepand cu anii tineretii, ceea ce au citit sau fanteziile lor le faciliteaza pasiunea de a explora o viata intreaga lumi necunoscute. Aceste aventuri pot implica veritabile calatorii spre taramuri indepartate sau pot fi investigatii in mitologie. Nativii mai evoluati isi realizeaza adesea fanteziile in cadrul afacerilor personale, in domeniul cercetarilor stiintifice sau in arte. Nativii mai putin ambitiosi nutresc dorinte secrete. Desi nu le urmeaza efectiv, astfel de vise dau culoare vietilor lor. Totusi, ei trebuie sa evite acutizarea frustrarii datorita nepotrivirii intre ceea ce vor sa fie si ceea ce sunt de fapt.

Pentru cei nascuti pe 13 iunie motto-ul „ nimic nu este imposibil” ar putea deveni un crez. Ei isi folosesc puterea mintii pentru a triumfa asupra obstacolelor reale si se simt impliniti cand fac acest lucru. Din nou, pericolul pentru anumiti nativi ai acestei zile este ca astfel de triumfuri au loc doar in mintea lor. Aceasta stare ireala le provoaca autoamagire. Totusi, in cazul in care nu sunt scosi din aceasta stare prin confruntarea lor cu realitatea, acesti visatori pot trai astfel ani intregi.

Cei nascuti pe 13 iunie admira persoanele care au curajul sa incerce fapte de eroism – eroi ai trecutului sau prezentului. O astfel de veneratie a eroilor se fixeaza adesea asupra unui personaj. Din nefericire, acest idol creat de nativi isi poate pierde statutul daca se abate de la comportamentul specific unui zeu. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie constienti de tendinta lor de idealizare si trebuie sa incerce sa o controleze macar de dragul persoanelor implicate.

Nativii zilei de 13 iunie trec prea des peste sarcinile simple ale vietii pentru ca de obicei sunt cu capul in nori. Ei iubesc calatoriile, alpinismul, mersul pe jos, alergarea – toate formele de miscare si tind sa depaseasca limitele lucrurilor, spatiului si timpului. Din acest motiv, cand sunt legati de rutina muncii intr-o fabrica, la birou sau acasa, ei se pot comporta ca niste captivi tristi.

Nu este o surprinzator faptul ca persoanele nascute pe 13 iunie sunt atrase de pericol si de asumarea riscurilor. Aceasta nu se datoreaza numai pornirilor autodistructive, dar si preferintei pentru activitati de genul planorismului, sporturi de apa sau cataratul pe munti. Aceste activitati le ofera oportunitatea de a se incadra pe o linie periculoasa care implica tehnica si curaj. Ei vor intinde coarda pentru a ajunge la limite posibilului si chiar dincolo de ele.

SFATURI: Urmeaza-ti inima, dar incearca sa te protejezi. Controleaza-ti reactiile fata de ceilalti. Constientizeaza faptul ca si ei pot avea propriile lor probleme. Fa-ti ordine in minte si acasa. Analizeaza ce este posibil si ce nu este la timpul prezent.

PUNCTE FORTE:
Mental
Imaginativ
Aventuros

PUNCTE SLABE:
In cautarea pericolului
Ireal
Venerator

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Aprilie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 19.12.2013 Luna în Rac. Dacă nu aţi împachetat până acum cadourile de Crăciun, azi este un moment potri­vit: vă vor reuşi perfect, Sfat culinar: supă de varză (chiar dacă nu ţinem să slăbim!).

19 aprilie - Calistrat Hogaş, Adrian Rogoz, Irina Petrescu, Hugh O'Brian, Jayne Mansfield, Dudley Moore, Tim Curry, Paloma Picasso, Al Unser, Jr., Suge Knight, Ashley Judd, Luis Miguel Basteri, Kate Hudson, Fernando Botero, Hayden Christensen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI