Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 9 - 2010

Gemeni, Saisprezece iunie – Ziua investitiei capitale

Cei nascuti pe 16 iunie stiu cum sa-si capitalizeze investitiile. Cuvintele „capitalizare” si „ investitie” sugereaza bani, dar pot servi si ca metafore pentru alte domenii (cariera, familie) in care nativii acestei zile isi canalizeaza energiile. De obicei, chiar daca au de-a face cu esecuri sau perioade de stagnare, nativii zilei de 16 iunie vor reusi sa obtina ceva pozitiv din proiectele si eforturile lor. Adesea, ei vor transforma situatiile dificile in avantajul lor. Din acest punct de vedere, sunt adevarati capitalisti.

Persoanele nascute pe 16 iunie au „viata lunga” si prefera investitiile pe termen lung in locul veniturilor imediate. Ei nu se sperie de lipsa profitului la inceputul unui proiect, dar vor fi foarte multumiti cand il vor vedea prosperand. In anumite ipostaze, ei pot fi asemanati cu niste gradinari. Pregatirile minutioase, semanarea la momentul oportun, cultivarea si, in final, recoltarea sunt procese care vin de la sine pentru nativi. Ei nu se tem sa schimbe cursul lucrurilor in mijlocul derularii procesului daca este in avantajul lor.

Forme variate de colectionare si economisire atrag persoanele nascute pe 16 iunie. Astfel, de exmplu, construirea temeinica a unui inventar valoros intr-o afacere este o preocupare pe care o vor aborda fericiti. Totusi, ei pot gresi uneori din cauza precautiei exagerate. Datorita fricii sau sovaielii gresesc deoarece nu fac miscarile care le pot asigura succesul. De asemenea, ei trebuie sa se fereasca de impulsul lacom de a aduna bogatii, doar de dragul bogatiei. Persoanele mai intelepte nascute pe 16 iunie inteleg ca banii sunt o iluzie, o forma de energie si ca trebuie rulati continuu. Ei stiu ca este necesar sa cheltuiasca bani si energie pentru a le spori numarul.

De asemenea, nativii zilei de 16 iunie trebuie sa reziste tentatiei de a face ravagii pe piata. Ei invata foarte repede ca succesele pe termen scurt pot diminua sansa lor de castig pe termen lung. Astfel, ei trebuie sa stabileasca un echilibru intre a fi activi si decisivi pe de o parte si a invata cum sa astepti si sa ai rabdare, pe de alta parte.

In general, persoanele nascute pe 16 iunie isi aleg prietenii cu mare grija. Intuitia lor este puternica, detectandu-i pe oamenii care incearca sa profite de ei. Anumiti nativi ai zilei de 16 iunie au foarte bine dezvoltata latura psihica si sunt interesati in studii extra-senzoriale si spirituale. Pentru ei, nu exista nici o contradictie intre fizic si spiritual, aspectele materiale si cele metafizice ale muncii. Aceste persoane nascute pe 16 iunie sunt practice, imaginative si intr-o permanenta legatura cu tot ce ii inconjoara.

SFATURI: Nu deveni prea comod. Continua sa iti asumi riscuri. Nu renunta la abilitatea de a schimba lucrurile. Pastreaza legatura cu ce se intampla in lume. Ruleaza-ti in permanenta banii. Nu fi prea suspicios cu noii prieteni sau noile cunostinte.

PUNCTE FORTE:
Destept
Rabdator
Orientat spre succes

PUNCTE SLABE:
Magulit
Sovaielnic

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI