Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Aprilie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 Mai

Postat de Urania Horoscop On March - 9 - 2010

Gemeni, Douazeci si sase mai – Ziua protectorului

Cei nascuti pe 26 mai sunt inzestrati cu o atractie naturala. Sunt persoane extrem de incapatanate si impun o anumita doza de respect. Ei sunt foarte responsabili cu declaratiile legate de lume si par sa pastreze valorile traditionle conservatoare. Intr-adevar, adesea ei vor reprezenta punctul de vedere al omului simplu. Totusi, de-a lungul vietii, pot fi capabili sa se comporte neobisnuit si chiar inacceptabil. Acest comportament contrazice credintele pe care si le-au insusit. Natura lor impulsiva poate sa-i implice in acte de violenta, fie ca sunt autori sau victime.

Dorinta arzatoare a nativilor de a fi liberi sa actioneze dupa bunul lor plac le poate facilita intemeierea familiei si a grupului social din care doresc sa faca parte. In acest sens, ei traiesc pe muchie de cutit in activitatile pe care le desfasoara. Totusi, acest lucru poate favoriza popularitatea de care se bucura. Ei pot juca si rolul protectorului ce actioneaza ca un haiduc. Aceasta nevoie imperioasa de a-si exprima individualitatea poate avea radacini fundamentale in psihologia profunda a unei copilarii prea organizate.

Desi au dificultati in exprimarea sentimentelor in mod deschis, nativii zilei de 26 mai sunt de obicei foarte buni la suflet. In mod paradoxal, cei nascuti astazi se vad in postura de campioni ai subordonatilor. Adesea, insa, ei urca pe pozitii de conducere. Responsabilitatea devine o fixatie pentru ei. Destul de straniu este faptul ca au pretentii de la altii, dar uneori raman fara responsabilitati. Este ca o lupta pentru responsabilitate ( intr-un fel sau altul subminate de tendintele lor schimbatoare). De-a lungul vietii acest lucru le va solicita foarte multa energie. Adesea, nativii acestei zile au remuscari si se simt vinovati atunci cand nu reusesc sa traiasca la inaltimea propriilor standarde destul de riguroase.

Persoanele nascute pe 26 mai au o conceptie oarecum serioasa si retinuta. Prietenii si familia si-ar dori ca nativii sa ia viata asa cum este si nu cum si-o imagineaza ei. Este putin posibil ca ei sa fie fericiti. Acest lucru devine chiar o permanenta. In conceptia lor se prefigureaza proeminent galceava si confictul. Astfel, intr-o alta ordine de idei, nativii zilei de 26 mai pot fi foarte fatalisti. Incercand orice cale de rezolvare a problemei sau « facand tot posibilul sa o rezolve », ei vor accepta inevitabilul cu calm, in conditiile in care vor sti ca au facut tot ce se putea face in acest sens.

Indiferent cat de extrovertiti pot parea nativii zilei de 26 mai, ei poseda un centru al personalitatii foarte linistit. Sunt capabili sa-si ascunda adevaratele sentimente si, din cand in cand, chiar sa se retraga in ei insisi, posibil pentru a se izola de lume si de grijile ei. Ei au un fel curios de a-si rezolva problemele personale. Celorlalti le vor da impresia ca nici macar nu le abordeaza. In general, nativii zilei de 26 mai starnesc sentimente puterice fie de simpatie, fie de antipatie. Ei vor aparea in perceptia celor pe care ii intalnesc in termeni fie albi, fie negri. De fapt, sunt personalitati complexe carora trebuie sa li se acorde mult timp pentru a fi pe deplin intelesi la adevarata lor valoare.

SFATURI: Renunta sa fii moralist. Astfel, vei fi mai bland si cu tine insuti. Fericirea nu trebuie ignorata sau subestimata. Din cand in cand, toarna ulei peste apa si nu agita vasul. Invata sa fii intelept si tacut cand esti provocat in mod inofensiv.

PUNCTE FORTE:
Protector
Moral
Onorabil

PUNCTE SLABE:
Impulsiv
Vinovat
Evazionist

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Aprilie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 21.04.2018 Luna în Scorpion de la 6:02. începeţi ziua cu duşuri alternante calde-reci şi înlocuiţi o mare parte din cafea cu ceai de plante. Sfat culinar: paste cu ciuperci.

21 aprilie - Jan van Riebeeck, M.S. Ţarina Caterina cea Mare, Charlotte Bronte, John Muir, Anthony Quinn, M.S. Elizabeth II, Regina Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Elaine May, Charles Grodin, Iggy Pop, Tony Danza, Andie Macdowell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI