Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

7 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Gemeni, Sapte iunie – Ziua animatorului


Persoanele nascute pe 7 iunie stiu sa simta pulsul publicului, dar adesea ele vor stabili cum stau lucrurile in cadrul societatii sau familiei. Nativii pot fi visatori, nerealisti sau pot fi persoane pe care nu te poti baza. Prin felul lor de a fi, ei stiu cum sa traga foloase de pe urma dorintelor si gandurilor celorlalti. Intr-adevar, increderea si carisma lor pot cauza dezamagire in cazul in care vor fi desemnati sa preia un rol de conducere si nu vor face fata. Fara indoiala, ei trebuie sa se aventureze pentru a atrage cat mai multe aprecieri din partea societatii. Cei nascuti astazi sunt inzestrati cu un sarm seducator care ii captiveaza pe ceilalti. Adesea, acest talent este folosit intr-o maniera facila, inconstienta, fara vreun calcul prealabil.

In cazul in care doresc sa aiba un succes durabil, pentru nativii zilei de 7 iunie este foarte important sa se ancoreze profund in realitate si sa nu se multumeasca cu aparentele. Adesea, fiind considerati superficiali, ei trebuie sa-si extinda orizonturile dincolo de aspectul material al vietii (haine, masina, casa, bani etc.). Acest lucru va fi factorul cheie in determinarea abilitatii lor de a pune bazele unor prietenii stranse si de a-si lua angajamente profunde. In cazul in care trebuie sa-si stabileasca baze mai profunde pentru viata lor, in general, ei vor esua in mod repetat in relatiile lor personale. Uneori, cei nascuti astazi nu sunt constienti de propriile deficiente, dar la un moment dat, exista posibilitatea ca o persoana la care tin cu adevarat sa le deschida ochii.

De obicei, „limbajul” in care exceleaza nativii zilei de 7 iunie este cu desavarsire cel non-verbal. Pentru ei, limbajul vizual, al corpului si limbajul dragostei sunt firesti. Dorinta lor de a-i seduce pe ceilalti, fie la propriu, fie la figurat, este proportionala cu aptitudinea lor de a face acest lucru. Aceasta seductie poate lua o forma fizica, dar si una verbala. Din nefericire, ceea ce poate insemna foarte mult pentru nativii zilei de 7 iunie poate fi doar o impresie trecatoare. Astfel, ei sunt foarte in masura sa ii dezamageasca pe ceilalti.

Din cand in cand, cei nascuti pe 7 iunie pot manifesta tendinta de a se comporta aparent bizar. Pentru majoritatea, acest lucru reprezinta o diversiune inofensiva. Este posibil ca ei sa incerce doar o noua activitate sau o noua modalitate de exprimare, asa cum altii, de exemplu, ar putea incerca o noua palarie. Intr-adevar, persoanele nascute pe 7 iunie sunt cele mai distractive persoane ale anului. Acest lucru se observa pe deplin atunci cand ei joaca rolul de gazde.

Nativii zilei de 7 iunie reprezinta in mod categoric tipul de senzuali si atletici carora le place orice forma de miscare si orice contact fizic. In plus, ei delecteaza prin faptul ca ii socheaza pe ceilalti si fac glume. Mai presus de toate, ei dispretuiesc tipul de oameni pretentiosi, plini de aere si ifose. Chiar si cand au foarte mult succes, nativii zilei de 7 iunie se mandresc cu ei insisi prin faptul ca stiu sa isi parteze bunul simt si sunt la zi cu noutatile. Amuzamentul este probabil cel care le ofera cea mai mare satisfactie, mai ales in cazul in care ei sunt pusi in situatia de a aprecia o piesa sau joaca chiar ei in aceasta.

SFATURI: Controleaza-ti puterea de seductie. Ii poti induce pe ceilalti in eroare si vei regreta mai tarziu. Incearca sa te simti bine (nu mai fi atat de dependent de audienta). Studiaza-ti temeinic subiectele si expune-le cu seriozitate.

PUNCTE FORTE:
Amuzant
Caraghios
Fermecator

PUNCTE SLABE:
Nu te poti baza pe el
Preocupat
Insensibil

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI