Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

15 Iulie

Postat de Urania Horoscop On May - 4 - 2010

Rac, Cinsprezece iulie – Ziua convingatorilor reali

Cei nascuti pe 15 iulie sunt capabili sa-si realizeze obiectivele lor in lume. Ei isi vor folosi modalitatile de convingere si de manipulare, determinandu-i pe ceilalti sa faca asa cum vor ei. Cei nascuti astazi afiseaza un control impresionant asupra mediului lor. Cu oamenii, primul lor pas este sa ii starneasca sau sa ii activeze. Apoi, ei incearca sa isi exercite presiunile pozitive pentru a-i face sa se indrepte pe calea cea buna.

Folosirea inteleapta si plina de talent a laturii materiale este o tema recurenta in vietile nativilor zilei de 15 iulie. Ei pot fi legati de aceasta lume prin diverse cai. In cazul in care sunt bogati vor fi legati de bani, in cazul proprietarilor de teren de proprietate, in cazul in care sunt tata/mama vor fi legati de casa, un pictor de picturi, sau un muzician de instrumentul sau. In cazul unui artist, desi modul de exprimare este real si bine fondat, continutul devine adesea mult mai ireal si se indreapta spre latura spirituala, demonstrand astfel progresul artistului in viata.

Desi motivele lor au la origine dorinta, atractia si anumite puteri, nativii zilei de 15 iulie vor fi predispusi sa se ataseze de lucruri, odata ce le-au realizat. Ei trebuie sa invete sa nu mai fie atat de atasati in anumite puncte din viata lor. Ei trebuie sa isi asume riscul de a experimenta si alte domenii. De asemenea, trebuie sa renunte la gelozie si la alte tipuri de obsesii sexuale.

Nativii zilei de 15 iulie pot fi membri extrem de folositori ai societatii atunci cand isi directioneaza energiile spre imbunatatirea institutiilor acesteia. O disponibilitate de a impartasi bogatia, norocul sau posesiunile cu ceilalti este o componenta importanta a unui nativ evoluat al zilei de 15 iulie. Tipurile mai putin evoluate au tendinta de a percepe mai simplu aceste lucruri in beneficiul lor si al familiei lor.

Datorita conexiunii lor unice cu lumea materiala, nativii zilei de 15 iulie trebuie sa faca fata unei decizii importante referitoare la predispozitia lor de a fi scalvii acestei legaturi sau de a o stapani. Cuvantul stapanire nu trebuie sa implice in acest caz o dominare prin exploatare ci o relatie cu mediul lor intr-o permanenta schimbare. Inactivitatea joaca un rol la fel de insemnat ca si activitatea atunci cand scopul este mentinerea armoniei.

Intr-adevar, cei nascuti astazi au o mare responsabilitate pentru fiintele umane in general, in special datorita faptului ca influenta lor magnetica asupra acestora poate fi condsiderabila. In consecinta, de timpuriu, nativii zilei de 15 iulie trebuie sa-si formeze etica si sa traiasca in conformitate cu un set de principii in care cred cu adevarat, deoarece talentele lor de influentare nu implica o profunzime corespunzatoare in sfera morala. Desi sunt extrem de responsabili in implinirea indatoririlor, ei trebuie sa se fereasca sa-i foloseasca pe ceilalti in scopuri egoiste si sa-i invete pe copii, angajati sau asociati valorile lipsite de importanta, fie prin intermediul cuvintelor, fie al exemplelor.

SFATURI: Invata sa iti arati talentele reale. Foloseste-le in scopuri pozitive. Fereste-te de dependente si obsesii care in final te incetinesc sau te fac sa stagnezi. Cresterea este un intreg proces de schimbare. Promoveaza un cod etic ce iti defineste personalitatea.
PUNCTE FORTE:
Influentabil
Dinamic
Inspirat
PUNCTE SLABE:
Materialist
Autoritar

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI