Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Iulie

Postat de Urania Horoscop On May - 4 - 2010

Rac, Douazeci si cinci iunie -Ziua receptorului sensibil

Persoanele nascute pe data de 25 iunie au o capacitate foarte rara de a-si transpune visurile in realitate. Aceste persoane au succes pentru ca sunt bune cunoscatoare ale mediului din care fac parte si de asemenea cunosc foarte bine caracteristicile perioadei in care traiesc. Nativii au un simt deosebit care le spune daca un lucru este posibil sau nu. Ei sunt intr-o stransa legatura cu oamenii si evenimentele din jurul lor si sunt capabili sa recunoasca toate oportunitatile care apar. Nativii pot avea parte de mari succese pe plan financiar daca isi vor pune in actiune puterile empatice. Pana sa realizeze care le este potentialul, acesti nativi pot cunoaste numeroase depresii din motive financiare sau pot suferi chiar din cauza saraciei.

Uneori, in mod constient sau inconstient, persoanele nascute pe data de 25 iunie au pretentia ca cei din jurul lor sa aiba incredere in ele. Acesti nativi au nevoie deosebita de acesta incredere pentru ca ceea ce spun sau fac ei este un lucru de perspectiva, vizionar. Aceasta recunoastere, venita din partea celorlalti, este esentiala pentru increderea in sine a persoanelor nascute in aceasta zi. Recunoasterea este de asemenea importanta pentru munca si creatia nativilor. Suportul de baza pentru ei trebuie sa vina din partea familiei. Datorita acestui ajutor se vor putea lansa si afirma in cariera. Fara aceasta incredere si credinta, persoanele nascute pe data de 25 iunie isi vor consuma energia pana la epuizare sfarsind printr-un inevitabil colaps. In unele cazuri, nativii se vor consuma datorita pornirilor senzuale si hedoniste.

Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie atenti si sa invete sa filtreze impulsurile emotionale venite din partea celorlalti. Ei trebuie sa fie atenti pentru ca sunt influentabili si aceste influente pot fi foarte bune, dar si foarte rele. Unele influente au un impact atat de puternic asupra nativilor incat acestia ajung sa aiba falsa impresie ca aceste pareri si ganduri sunt de fapt si de drept rodul gandirii lor. Treptat, nici macar nu vor mai constientiza existenta si influenta unei surse exterioare. Asadar, cultivarea obiectvitatii si a discernamantului este esentiala pentru bunastarea psihologica a nativilor.

Persoanele nascute pe data de 25 iunie se implica foarte mult intr-o relatie, manifestandu-si dragostea si dorintele sexuale. In mod normal insa, nativii isi tin ascunse sentimentele. In public, au tendinta de a lansa critici acide si de a-si manifesta mania si negativismul. Uneori folosesc un limbaj agresiv. Fiind stiute starile schimbatoare ale celor nascuti in aceasta zi, ei trebuie sa fie atenti sa nu devina dictatoriali prin incercarea de a impune si celorlalti punctul lor de vedere. Acest tip de comportament ii va indeparta pe cei care au incredere in persoanele nascute pe data de 25 inunie si de care aceste persoane au atata nevoie.

SFATURI: Straduieste-te sa pastrezi un anumit grad de obiectivitate in ceea ce priveste sentimentele. Protejeaza-te atunci cand este nevoie, dar ramai deschis la influentele pozitive. Cultiva-ti abilitatea de a diferentia lucrurile. Atentie sa nu confunzi sentimentele altora cu propriile sentimente.

PUNCTE FORTE:
Empatic
Receptiv
Original

PUNCTE SLABE:
Hipersensibil
Capricios
Nesigur

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI