Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On May - 2 - 2010

Sagetator, Intai decembrie – Ziua veseliei deliberate

Nativii zilei de 1 decembrie sunt persoane extrem de sincere. In plus, ei nu se tem sa transpuna ceea ce spun in fapte. In ciuda comportamentului lipsit de modestie, nativii ii vor castiga de partea lor pe cei din jur datorita aparentei inocente. Lipsiti de rusine, ei neaga in mod flagrant toate regulile de eticheta si comportamentul la comanda, mai ales cand sunt la mijloc probleme importante.

Nativii ii pot uimi pe ceilalti cu superficialitatea lor. Personalitatile lor pot fi totusi profunde si complexe – numai ca modul lor de exprimare reprezinta felul direct in care isi exterioreaza sentimentele. Nu intotdeauna sunt pe deplin constienti de ei insisi si de ceea ce fac. Ei par uneori atrasi de forte pe care nu le pot controla. Chair daca ei insisi vor avea anumite indoieli in ceea ce priveste stabilitatea lor, starea lor mentala neobisnuita pare sa ii ajute in acest sens.

Persoane darnice, generoase, cei nascuti in aceasta zi doresc sa imparta ceea ce au cu cei apropiati si dragi lor, nu numai din punct de vedere financiar. Problema ce intervine in acest caz este ca nativii zilei de 1 decembrie sunt adesea destul de ocupati si au putin timp liber la dispozitie pentru a face acest lucru. Astfel, frustrarile pot creste, nu numai in ei insisi, dar si in ceea ce ii priveste pe copiii lor sau pe alti membri ai familiei. Deoarece debordeaza de energie, ei se vor stradui sa faca tot posibilul, totusi. Vor incerca sa ofere cat de mult pot in orice domeniu.

Persoanele nascute pe 1 decembrie sunt adepte ale flirturilor cu persoanele de sex opus. Nu toate acestea sunt luate in mod serios, totusi, deoarece le place sa isi exercite farmecul asupra unei persoane sau chiar a tuturor. Insa, ei isi rezerva sentimentele profunde de dragoste pentru o persoana foarte speciala. Este adevarat, totusi, ca de cele mai multe ori trec printr-o copilarie agitata, o adolescenta furtunoasa si o maturitate timpurie instabila. Privarea de anumite experiente sau pedepsele severe pentru comportamentul lor efervescent, aplicate in copilarie vor duce la frustrari ulterioare. Atitudinile lor obsedante referitoare la sex sunt de obicei indicatorii nesigurantei lor interioare.

Nativii zilei de 1 decembrie sunt spirite libere. Desi sunt capabili sa lucreze pentru o companie sau alte organizatii, ei vor face tot ce le sta in putinta pentru a-si exercita forta deplina a personalitatii lor in luarea deciziilor si abordarea problemelor cand considera ca a venit momentul prielnic sa treaca la actiune. Sa lucreze prea mult timp in acelasi loc poate sa le mai taie din elan si spiritul lor viu sa aiba serios de suferit. Se vor afla in situatia animalelor inchise intr-o cusca pentru prea mult timp. Ei pot pierde legatura cu instinctele lor naturale.

Astfel, este extrem de important ca nativii zilei de 1 decembrie sa ramana destul de liberi pentru a putea exprima pe deplin ceea ce simt. Pe de alta parte, ei trebuie sa invete ca societatea nu va tolera intotdeauna comportamentul lor, cel mai frecvent extravagant. Poate ca ar fi mai bine sa devina putin mai secretosi, mai diplomati si sa nu isi mai afiseze toate intimitatile in vazul tuturor. In plus, daca doresc sa fie luati in serios, ei trebuie sa fie mult mai precauti cu rata lor de credibilitate.

SFATURI:
Incearca sa ai control asupra energiilor tale. Poti fi liber doar daca te intelegi pe tine insuti. Fereste-te sa rupi legatura cu ceilalti datorita abordarii tale exagerat de directe. Invata sa fii diplomat si un pic mai precaut. Nu renunta la tot.
PUNCTE FORTE:
Activ
Extrovertit
Energic

PUNCTE SLABE:
Ponosit
Indirect
Inconstient

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI