Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On May - 2 - 2010

Sagetator, Unsprezece decembrie – Ziua intensitatii

Persoanele nascute in data de 11 decembrie sunt in principiu indivizi seriosi, intensi, grijulii si plini de initiativa. Sunt extrem de bine orientati spre scopurile lor si, de aceea, greu de oprit. In ciuda orientarii lor mentale profunde, ei au adesea si o prezenta fizica dominanta. Aceasta combinatie de gandire si prezenta fizica ii face niste indivizi puternici.

Dinamismul nativilor din 11 decembrie le creeaza de obicei greutati. Oricum, daca sunt neglijati, cad in dizgratie sau pierd sprijinul profesorilor sau al urmasilor, ei pot trece prin momente de mare stres psihic, uneori chiar ajung in punctul de a renunta sau de a claca. Din fericire, cei nascuti in aceasta zi au capacitatea de a-si reveni chiar si din cele mai dramatice situatii, chiar cu mai multa forta, devenind mai flexibili decat inainte. Increderea in ei insisi, cat si natura energiei lor debordante, care pare sa ii intreaca si sa aiba o viata proprie, le asigura succesul.

Asemenea unor conductori de energie, cei nascuti in aceasta zi pot avea o influenta enorma asupra celor din jurul lor. Cuvintele, faptele si chiar gandurile lor pot afecta sentimentele familiei, ale prietenilor si colegilor. O singura privire indreptata catre ei poate scoate la iveala ceea ce simt pentru ca sunt destul de transparenti. Este greu pentru ei sa isi ascunda emotiile, care de obicei se vad clar pe chipul lor sau sunt exprimate clar pentru toata lumea prin limbajul corpului. In mod paradoxal, ei s-ar putea sa nu isi dea seama de ceea ce este evident la cei din jur. In aceasta privinta, le-ar fi de mare ajutor sa aiba un partener sau un prieten intelegator care sa ii poata ajuta sa fie mai constienti de propria persoana si sa mentina o legatura cu felul in care ii vad ceilalti.

Nativii zilei de 11 decembrie isi pot asuma o pozitie de mare raspundere, dar nu sunt cea mai buna alegere pentru o pozitie care necesita arbitraj impartial. Responsabilitatea lor de baza este fata de munca sau poate fata de intelegerea si viziunea lor morala asupra vietii. Nativii iau foarte in serios notiunile de corect si incorect si s-ar putea sa cada in greseala de a condamna sau de a judeca pe cineva. O astfel de judecata are de obicei un aspect sever si ii raneste pe cei vizati. Ca parinti, persoanele nascute pe 11 decembrie trebuie sa aiba mare grija sa nu faca presiuni asupra copiilor lor. De fapt, strategia „traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca” poate fi mai buna decat o atitudine razbunatoare. Mai mult, nativii acestei zile trebuie sa invete sa se relaxeze, sa se distreze si sa se bucure. De multe ori, seriozitatea lor sta in calea posibilitatii altora de a se simti in largul lor. Daca isi pot pastra seriozitatea pentru locul de munca si sa isi permita sa se destinda mai mult in timpul liber, isi vor imbunatati simtitor calitatea vietii.

SFATURI: Lasa-te dus de val si accepta ceea ce ti se intampla. Mentinandu-ti o orientare pozitiva iti poti imbunatati conditia, atat pe a ta, cat si pe a celor pe care ii iubesti. Rasul iti mentine sanatatea.

PUNCTE FORTE:
Practic
Influent

PUNCTE SLABE:
Preocupat de propria persoana
Neatent la sine

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI