Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

16 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On May - 2 - 2010

Sagetator, Saisprezece decembrie – Ziua imaginatiei

Nativii zilei de 16 decembrie sunt persoanele cu cea mai bogata imaginatie din intreg anul. Nu trebuie atenuata latura lor fizica, deoarece este extrem de dezvoltata si isi face cunoscuta prezenta in personalitatea lor. De fapt, una din temele majore in vietile nativilor zilei de 16 decembrie priveste depasirea limitarilor fizice ale corpului si tintirea spre teluri inalte.

Nu este deloc usor sa convietuiesti cu persoanele nascute pe 16 decembrie. Problemele emotionale de toate felurile ii coplesesc si asta datorita propriei lor naturi complexe. Cei care convietuiesc cu ei trebuie sa fie extrem de intelegatori si sensibili la nevoile lor, mai ales ca nativii vor avea din cand in cand nevoie de perioade de singuratate. Intr-adevar, anumite persoane nascute astazi simt nevoia sa se retraga in lumea lor proprie pentru a functiona eficient. Astfel, ei se vor descurca foarte bine in afara birourilor sau organizatiilor, intr-un mediu in care sarcinile sunt stabilite in primul rand de ei insisi. Adesea, nativii zilei de 16 decembrie se simt condusi sau chiar instruiti de catre o putere superioara in al carei serviciu se afla. Aceasta putere poate fi de natura sociala, religioasa sau universala, dar in cele din urma se vor elibera din chingile ei. Prin acesta asociere, ei sunt eliberati de problemele lor lumesti, cel putin pentru o perioada de timp.

Nativii zilei de 16 decembrie sunt capabili sa realizeze lucruri care le solicita energii titanice. Odata ce se canalizeaza pe un obiectiv plin de inspiratie, dar si realist in acelasi timp, nu prea exista lucruri care ii pot opri din realizarea unor asemenea obiective de anvergura in cadrul activitatii lor profesionale. Insa, ei pot fi usor abatuti din drum si pot cadea prada multor chestiuni, reale sau imaginare, probleme suparatoare si triviale (pentru ei) care implica sentimentele celorlalti. Aceasta se intampla pentru ca nativii nu sunt tocmai sensibili la astfel de manifestari. Traind la un nivel mai putin spriritual sau metafizic, ei pot avea probleme in crearea legaturilor cu oamenii de rand, ocupati cu activitati marunte si de rutina.

Este extrem de important ca nativii zilei de 16 decembrie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa fie implicati in realitatea de zi cu zi. Sa isi pastreze interesul in viata din jurul lor este important pentru latura lor umana si pentru mentinerea legaturii cu lumea. Astfel, partenerii, prietenii si copiii joaca un rol crucial in vietile lor. Sa mai lucreze la problemele lor emotionale, sa invete sa iubesca si sa aiba incredere pe deplin, acestea sunt chestiuni ce pot fi abordate doar printr-o stransa interactiune si legatura cu ceilalti. Reactiile explozive ce se preschimba in instrainare si indiferenta, perioadele de nebunie ce sunt urmate de depresii, perioadele bune, pline de veselie si altele extrem de tacute sunt toate nuante regasite in paleta nativilor zilei de 16 decembrie.

Cei mai evoluati dintre nativii acestei zile reusesc sa isi exprime idealismul foarte pronuntat si sentimentele prin munca creativa, activitati preferate si activitati sociale. Astfel, ei vor fi capabili sa comunice si sa tina legatura cu semnii lor prin interesele comune pe care le vor impartasi.

SFATURI: Ramai cu picioarele pe pamant. Rezolva-ti problemele fizice. Ocupate si de probleme ce privesc viata de zi cu zi. Fii sensibil la sentimentele celorlalti.

PUNCTE FORTE:
Vizionar
Imaginativ
Controlat
PUNCTE SLABE:
Ireal
Aerian
Tulburat

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI