Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

17 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On May - 2 - 2010

Sagetator, Saptesprezece decembrie – Ziua atractiei pamantesti

Persoanele nascute pe data de 17 decembrie sunt preocupate de structurile ascunse ale lucrurilor. Indivizi cu picioarele pe pamant, ei sunt extrem de orientati spre latura fizica si sunt adeptii situatiilor practice. Tot ce este substantial si solid in viata prezinta interes pentru ei. In schimb ce este usuratic, superficial sau extrem de fantezist nu ii intereseaza absolut deloc. Nativii acestei zile traiesc momentul si situatia prezenta si doresc sa stie cum functioneaza lucrurile din jurul lor. In acelasi timp, ei au tendinta de a-i judeca pe oameni in baza actiunilor lor si a ceea ce intreprind acestia.

Nativii zilei de 17 decembrie isi limiteaza de obicei speculatiile folozofice la ceea ce pot vedea, atinge, simti sau mirosi. Ei sunt persoane pragmatice, care se gandesc mai putin la motive si mai mult la cauze si efecte. Pentru acestia, ceea ce nu este de actualitate are prea putina semnificatie, cu exceptia obiectivului spre care ei isi canalizeaza energiile fizice, ideile si creativitatea. Datorita capacitatii lor de a se concentra asupra lucrurilor care le sunt la indemana, ei isi pot indeplini in mare masura obiectivul, fara sa se abata din drumul pe care au pornit.

Problemele sociale sau interpersonale in care sunt implicati nativii zilei de 17 decembrie apar cel mai adesea din cauza naturii lor serioase. In conversatie, ei au tendinta de a renunta la anumite ganduri, deoarece le considera triviale si anumite puncte de vedere pe care le considera prea putin inteligibile. Aversiunea lor fata de protocol si ierarhie ii impiedica sa-si doreasca sa intre in anumite cercuri sociale sau medii profesionale. Pentru multi dintre nativii zilei de 17 decembrie, statul social si recunoasterea pe care o obtin pentru realizarile lor este de ajuns pentru ei.

Persoanele nascute pe 17 decembrie trebuie sa se fereasca sa se orienteze doar in planul material, iar imaginatia si fantezia lor sa fie atenuata de o realitate obiectiva extrem de pronuntata. Astfel, ei ar trebui sa isi cultive dragostea pentru gratie si eleganta, care duce la o apreciere mai profunda a artelor – in special a disciplinelor cum ar fi pictura, sculptura si dansul. La un nivel mai personal, nativii zilei de 17 decembrie rezista cu greu celor care manifesta asemenea calitati senzoriale pamantesti si este posibil sa doreasca sa se implice in relatii cu acestia, cat mai profund si cat mai mult posibil. Cand fac acest lucru, ei trebuie sa se fereasca de un comportament revendicativ, dependenta reciproca, relatii vicioase sau stagnare. In general, conexiunea prea stransa cu ideile, indivizii, structurile si organizatiile ii poate inhiba pe cei nascuti in acesta zi si le poate intarzia dezvoltarea si avansarea individuala. Acesta lucru se poate intampla in special atunci cand circumstantele arata ca este timpul sa mearga mai departe.

SFATURI: Incearca sa te calmezi. Iesi in lume si distreaza-te din cand in cand. Dezvolta-ti viata sociala si gaseste o modalitate de a-ti impartasi interesele cu ceilalti. Permitandu-le celor in care ai incredere sa patrunda in lumea ta personala, vei crea punti care iti vor imbogati viata.

PUNCTE FORTE:
De incredere
Stabil
Structurat

PUNCTE SLABE:
Realist
Revendicativ
Repezit

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI